IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Колко пъти си изкарвал смислена информация от ДВИ? Ако е повече от 0, ти свалям шапка
    Сваляй я тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

И защо да го правят? Никой не се притеснява от това, че някакви си дребни риби от масовата приватизация и спекулантчета продавали.
      Само пълни аматьори сте събрани в тоя форум.
      Ако дребните риби са увеличили ФФ за 5 месеца с 230000 акции, какво ли могат едрите?
      Козе, мажи ските и си лягай

Коментар

Мда, Батя и аз не разбираме нищо, за разлика от теб. Хвала на гения ти

https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-panda

Ranked #112 out of 11,960 Bloggers on TipRanks (#471 out of 19,870 overall experts)
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Не е загуба на време, ако имаш реален интерес, а не само да се правиш на тарикат по форумите.
          Колко пъти си изкарвал смислена информация от ДВИ? Ако е повече от 0, ти свалям шапка
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Въпроса за обратното изкупуване е супер резонен! При тази планина от кеш която имат, защо не приберат акциите на бързащия да излиза!?
            И защо да го правят? Никой не се притеснява от това, че някакви си дребни риби от масовата приватизация и спекулантчета продавали.

Коментар

Пробвал ли си някога да звъниш на ДВИ? На която и да е компания. Защото аз съм и това си е чиста загуба на време
              Не е загуба на време, ако имаш реален интерес, а не само да се правиш на тарикат по форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Въпроса за обратното изкупуване е супер резонен! При тази планина от кеш която имат, защо не приберат акциите на бързащия да излиза!?
                ... много просто.... защото са. Семейство!

Коментар

Тези въпроси съвсем спокойно можеш да ги зададеш на ДВИ. Нищо не ти пречи.
                  Пробвал ли си някога да звъниш на ДВИ? На която и да е компания. Защото аз съм и това си е чиста загуба на време

Коментар

Супер

Може ли да питаш:

- Каква е дивидентнанта политика за следващата година
                    - Какво става с проекта за модернизация - случва ли се нещо и кога, или е забавен
                    - Смятат ли да ползват лиценза си за търговия с газ ако цената на Булгаргаз не им изнася
                    - Имайки предвид че тръбата на интерконектора минава през Димитровград, това дава ли им някакви конкурентни предимства
                    - ДДС от 9% на газта засяга ли ги тях
                    - Кога почва плановия ремонт
                    - Има ли планове за обратно изкупуване
                    - Продават ли амоняк на Агрополихим, тъй като те уж трябва да са спрели да внасят от Русия
                    Тези въпроси съвсем спокойно можеш да ги зададеш на ДВИ. Нищо не ти пречи.

Коментар

• Въпроса за обратното изкупуване е супер резонен! При тази планина от кеш която имат, защо не приберат акциите на бързащия да излиза!?

Коментар

Аз, ако не съм ангажиран тогава.
                        Супер

Може ли да питаш:

- Каква е дивидентнанта политика за следващата година
                        - Какво става с проекта за модернизация - случва ли се нещо и кога, или е забавен
                        - Смятат ли да ползват лиценза си за търговия с газ ако цената на Булгаргаз не им изнася
                        - Имайки предвид че тръбата на интерконектора минава през Димитровград, това дава ли им някакви конкурентни предимства
                        - ДДС от 9% на газта засяга ли ги тях
                        - Кога почва плановия ремонт
                        - Има ли планове за обратно изкупуване
                        - Продават ли амоняк на Агрополихим, тъй като те уж трябва да са спрели да внасят от Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          Някой ще ходи ли на общото събрание?
                          Аз, ако не съм ангажиран тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

Браво, Gold Panda

Може да пуснеш в seekingalpha.com една безплатна рекламна статия за България, БФБ, и единия от двата посредника с по-добър интерфейс на английски, по твой избор. Предложи на посредника да го рекламираш срещу някаква сума

5.73K Followers... хич не е зле... направо си Супер звезда!!!
                            И сервиза в момента има цели 3 събс

Няма да мога да пусна такава статия защото редакторите искат да се споменава поне 1 компания листната на сащ, дори само на OTC

Коментар

Вече е официално и имам анализи за Неохим и Агрия, да видим дали няма да привлека няколко чуждестранни инвеститори на БФБ

https://seekingalpha.com/article/451...covered-stocks
                              Браво, Gold Panda

Може да пуснеш в seekingalpha.com една безплатна рекламна статия за България, БФБ, и единия от двата посредника с по-добър интерфейс на английски, по твой избор. Предложи на посредника да го рекламираш срещу някаква сума

5.73K Followers... хич не е зле... направо си Супер звезда!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                                Някой ще ходи ли на общото събрание?
                                И аз това искам да знам, ако може да зададе някой и друг въпрос

Коментар

Working...
                                X