IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не виждам кое е смешното тук? да нямаш някакви отклонения?

Дойде Пълен Провал и вдигнаха промишления ток 5 пъти,при все ,че сме нетен износител и това можеше изобщо да не се прави.От тук вдигнаха 50% реална инфлация.Аз и всички други взехме да плащаме 50% по-скъпо само заради тея лъжливи и измамници .Единия даже ВЕЧЕ е съден за измама.

После смениха шефа на Булгаргаз, за да могат да си направят схемата с посредниците.320лв вчера на търга,и пак руска газ.Няма никаква американска,има руска със посредници на рекордна цена.А уж щеше да е 4 пъти по-евтина
    Заради тези действия на Пълен Провал, сега Неохим не работи и аз и други акционери сме лично засегнати.Това гледам аз

1 година и половина на нито един път в БГ не е правена профилактика ! Ако не вярваш ,излез от СФ и ще разбереш.Това даже и по времето на комунистите не е било.Нито един метър построен нов път ,камо ли магистрала.За онея 9 млрд даже Никито не разбра къде са отишли и как са ги присвоили,какво остава за нас.Колко десетки милярда нов дълг изтеглиха и "изтекоха" с разни схеми,тепърва ще се разбира.

Нито един осъден за корупция.А уж щяха да я "борят".Да,знам, виновен е Гешев и кривия космос,само не и те Още в началото пуснаха всички олигарси на свобода ,Ветко,Бобоков и т.н та даже и Митъо Очите
    И още и още....Ето това са фактите
    Май наистина си братовчед на Делянчо Добрев......
    Аз не защитавам никой, всички са еднакво некомпетентни, разликата е единствено в това доколко са си натопили ръцете в меда, а ония за 12 години топиха яко.
    Аз също искам Неохим да печели дългосрочно , ама това не става с държавна помощ, а с инвестиции и акълНа тях и двете им липсат

Коментар

• https://dariknews.bg/novini/bylgarii...otnici-2321065

Неохима почна да освобождава работници заради цената на газа!
      Писах по темата ,с вътрешна информация ,някои казаха че това било планово.Не не е планово,кризата с цените ще залее икономиката и много фирми ще фалират,безработицата ще залее всичко.

Коментар

• Напълно вярно и подкрепям, със следното уточнение.
        цената по формулата в договора е 30% на база петролни деривати (както е в азерския около 30 евро) и 70 % на база месец напред на холандската борса. Тази стойност за август е 175 евро.Т.е газпромският газ по договора би бил 255-260 лв. за август. За информация в момента и азерският газ е на тази цена миксово, заради анекса който подписа Теменужка с който се отказваме от цялото количество докато не пуснем интерконектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
          Аз знам кой съм много добре, ама ти май си братовчед на Делян Добрев, хахаха.
          Не виждам кое е смешното тук? да нямаш някакви отклонения?

Дойде Пълен Провал и вдигнаха промишления ток 5 пъти,при все ,че сме нетен износител и това можеше изобщо да не се прави.От тук вдигнаха 50% реална инфлация.Аз и всички други взехме да плащаме 50% по-скъпо само заради тея лъжливи измамници .Единия даже ВЕЧЕ е съден за измама.

После смениха шефа на Булгаргаз, за да могат да си направят схемата с посредниците.320лв вчера на търга,и пак руска газ.Няма никаква американска,има руска със посредници на рекордна цена.А уж щеше да е 4 пъти по-евтина
          Заради тези действия на Пълен Провал, сега Неохим не работи и аз и други акционери сме лично засегнати.Това гледам аз

1 година и половина на нито един път в БГ не е правена профилактика ! Ако не вярваш ,излез от СФ и ще разбереш.Това даже и по времето на комунистите не е било.Нито един метър построен нов път ,камо ли магистрала.За онея 9 млрд даже Никито не разбра къде са отишли и как са ги присвоили,какво остава за нас.Колко десетки милярда нов дълг изтеглиха и "изтекоха" с разни схеми,тепърва ще се разбира.

Нито един осъден за корупция.А уж щяха да я "борят".Да,знам, виновен е Гешев и кривия космос,само не и те Още в началото пуснаха всички олигарси на свобода ,Ветко,Бобоков и т.н та даже и Митъо Очите
          И още и още....Ето това са фактите
          Last edited by petrg5s; 13.08.2022, 17:14.

Коментар

• За лъжите на мутрокомунистите крадци от ГЕРБ ..

Късата памет е затрила сума народ!
            Много бързо забравихте, че "евтиният" руски газ за България всъщност беше почти най-скъпия в Европа! Почти два пъти по-скъп, отколкото плащаше Германия, например. И така - с десетилетия!
            Само защото у нас Газпром беше фактически монополист и руската Пета колона му осигури тоя монопол чат до април 2022!
            Много бързо забравихте, че ЕС се пребори Газпром да ни върне една малка част от надвзетото, а Борисов се назлъндисваше да си я поиска цели пет години! Накрая си приписа заслугата за временното поевтиняване през 2019, но пък покорно построи за Газпром ТРАНЗИТЕН газопровод за наша сметка и за кефа на аверчетата на Путин с Сърбия и Унгария. Не че имат много келепир от това сега де... Но пък Украйна беше заобиколена и ръцете на Путин бяха развързани да я напада както си иска!
            В момента някакви полезни идиоти реват, че предпочитали евтин газ и да се къпят.
            И аз така, само че в момента руският газ НЕ Е евтин, а доста скъп, дори и по дългокрочния ни договор, който си е действащ.
            Цената на газа на TTF- Нидерланската борса днес е 403,12лв.
            Ако получавахме доставките от Газпромекспорт, то цената на руския газ би била "само" 302,73лв.
            Иначе, от вчера, след рекордния ръст от 60%, одобрен от КЕВР, цената на газа в България (без никакъв "евтин" Газпром!) е 297.89 лв.
            И няма недостиг, няма и причина да има, освен ако петоколонниците не я изработят умишлено.

Всички искат газ на по-ниски цени и това е нормално. Но дългосрочни договори при изгодни условия не се подписват за два дни. И за два месеца не се.

Коалиция "Газпром" направи всичко възможно да няма правителство, което да преговаря за изгодни доставки. В момента правят и всичко възможно да провалят вече договореното, за да ни поставят при свършен факт и пак да опрем до "Газпром" накрая. Т.е. до ГАРАНТИРАНО високи цени и несигурни доставки!

Коментар

• Инвесторе не Ви работи игнора, продължавам да виждам писанията на горския.

Коментар

Е, щом са на рекордна печалба,кой си ти ,че да им казваш как да си управляват завода .. знаем ,че Бай Ганъо разбира от всичко,но все пак....
                И винаги ми е било смешно,като се бяга от темата с някви глупости за да се отклони вниманието.А темата е ,че Неохим спря заради Пишман промяната !

Как преди да сменят шефа на Булгаргаз и къде ли не, и да си сложат посредници навсякъде ,всичко работеше и завода печелеше добре?
                Сложиха посредниците,завода спря !
                Ето това е основното.
                Аз знам кой съм много добре, ама ти май си братовчед на Делян Добрев, хахаха.
                Ти май не помниш, че по времето на Бойко 3 години бяха на ръба на фалита с големи загуби, защото газ в Бг беше пъти по-скъп от този в Европа и постоянно протестираха да им помага държавата. Излязоха на печалба чак като смениха формулата за газа с Газпром и им върнаха кеш към 16 милиона накуп. Последните 2 години газа в Бг е с 30-40% под цената в Европа и беше добре. Дори сега пак е по-евтин с 20%. Вярно е, че ако вземахме директно от Газпром щеше да е 250 лв а не 300, но Неохим с тая морга пак щяха да реват че е скъп и нямаше да работят не заради друго, а защото завода харчи с 50% повече газ от конкуренцията и може да оцелее само с много евтин газ.
                Това е като да имаш Волга, която харчи 20 на 100 и да си ок бензина като е левче

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

В следващите два месеца все по-често ще му гледаме мутрата
                  ​​​​
                  Лебедовата му песен

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
                    Ти май си им голям фен на тия убостници ))) Този завод е купчина старо желязо и никой не е виновен че вместо да инвестират нещо, те от 20 годинки си пълнят джобчетата и на разни политици за келепир. От отчета им става ясно, че харчат близо 1200 кубика газ за т амоняк. Нормалните модерни заводи харчат 800-900 кубика. И с тока е така и с всичко. Не им се инвестира просто и карат докато може
                    Е, щом са на рекордна печалба,кой си ти ,че да им казваш как да си управляват завода .. знаем ,че Бай Ганъо разбира от всичко,но все пак....
                    И винаги ми е било смешно,като се бяга от темата с някви глупости за да се отклони вниманието.А темата е ,че Неохим спря заради Пишман промяната !

Как преди да сменят шефа на Булгаргаз и къде ли не, и да си сложат посредници навсякъде ,всичко работеше и завода печелеше добре?
                    Сложиха посредниците,завода спря !
                    Ето това е основното.

Коментар

Факт е ,че Неохим не работи именно заради Пишман промяната с тяхна политика (по -скоро чисто крадене) на посредници на входа с което смуче буквално от всеки от нас.Както навремето комунистите олигарси източваха заводите на ВХОДА и ИЗХОДА,сега същото става ,но не в 1 завод,а се точи цялата държава !

А за Стефан и за ББ точно право куме в очи им казаха всичко.Сега ако има изненадани,че вместо промяна получихме разруха,си е техен проблем
                      Ти май си им голям фен на тия убостници ))) Този завод е купчина старо желязо и никой не е виновен че вместо да инвестират нещо, те от 20 годинки си пълнят джобчетата и на разни политици за келепир. От отчета им става ясно, че харчат близо 1200 кубика газ за т амоняк. Нормалните модерни заводи харчат 800-900 кубика. И с тока е така и с всичко. Не им се инвестира просто и карат докато може

Коментар

• Факт е ,че Неохим не работи именно заради Пишман промяната с тяхна политика (по -скоро чисто крадене) на посредници на входа с което смуче буквално от всеки от нас.Както навремето комунистите олигарси източваха заводите на ВХОДА и ИЗХОДА,сега същото става ,но не в 1 завод,а се точи цялата държава !

А за Стефан и за ББ точно право куме в очи им казаха всичко.Сега ако има изненадани,че вместо промяна получихме разруха,си е техен проблем

Коментар

• https://dnes.dir.bg/politika/boyko-b...dogodina-video

Уникална тъпотия - гледайте и се смейте
                          Не съм очаквал Стефчо да падне толкова ниско и да лиже з... на тиквата. Не каза нито една истина.
                          1. Стефан: щяхме да работим през август ако не беше скъп газа: лъжа. Всяка година спират в края на юли за ремонт. Още преди 3 месеца бяха обявили че ще спират за ремонт
                          2. Стефан: Съкратихме работниците от 1400 на 670 заради газа: лъжа. Съкратиха още преди 3-4 години 500 човека и ги пренасочиха към техни лични фирми в които изведоха много спомагателни дейности
                          3. Стефан: Ще фалираме: лъжа. Имат най-високата печалба в историята на фирмата благодарение на евтиния газ през тази година до момента и имат кеш да плащат заплати поне 3 години без да работят
                          4. Стефан: няма тор за земеделците: лъжа. Има предостатъчно тор и цените са много високи, но те са по-ниски от тези в Румъния, Гърция и цяла Европа. Вчера излезе съобщение, че Агрополихим работи на пълни обороти - той е напълно достатъчен да залее пазара с български торове ак оне изнася
                          5. Стефан: Искаме договор с Газпром и Булгаргаз; манипулация. Допреди 2 години Стефан ревеше, че не иска договор с Булгаргаз и иска да купува от свободния пазар. Уреди се с лиценз за търговия на газ. Сега защо не купува от свободния пазар. газ има колкото искаш, но е по скъп от този на Булгаргаз.
                          6. Стефан: Внасят се торове от цял свят: манипулация. Винаги е било така. Пазара е свободен и това е конкуренцията. Ако се внася, значи има нужда и има сметка. Той явно иска да се забрани вноса на торове, за да си разиграва коня
                          И куп други простотии чух. трагикомедия. Следя Неохим откакто Бореалис станаха акционер и имах големи надежди. Сега вече и последните ми илюзии за развитие, инвестиции, разрастване отидоха в боклука. Явно за Стефчо е по-важно да стане депутат от ГЕРБ. Успех!
                          Дано скоро ги купи някой, че това което е в момента е някаква шизофрения.
                          Last edited by Andi11; 13.08.2022, 14:45.

Коментар

• Феновете и троловете на мутрокомунистите крадци от ГЕРБ да загубят надежда, че Мутрата ще се върне пак и ще управлява и слугува на ПУТИН..
                            България е вече 18г В НАТО и 15 г. в ЕС..

След 80 години 101-ва въздушнодесантна дивизия, известна като Screaming Eagles, се завръща в Европа. Близо 2400 войници ще бъдат разположени в Румъния, България, Унгария и Словакия, за да защитават източния фланг на НАТО
                            https://bgnes.bg/…/nato-razpolaga-amerikanski-voinitci-v-b…/

bgnes.bg
                            НАТО разполага американски войници в България, ще бранят Източния фланг
                            Last edited by kiro7; 13.08.2022, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Такъв ни е материала - харесва си го.
                              Проблема е другаде.Избирателите шимпанзета на Пишман промяната.Докараха 50% реална инфлация и тотален ХАОС в цялата държава и все още има заблудени малоумници който ще гласуват за тях.
                              Ето това е лошия матрял !
                              Last edited by petrg5s; 13.08.2022, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Такъв ни е материала - харесва си го.
                                "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" крилата фраза...

Коментар

Working...
                                X