IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • КАКВО Е РЕШИЛО СЪБРАНИЕТО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО СКОРО. МИСЛЯ , ЧЕ ЦЕНАТА НА АКЦИИТЕ НЯМА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ . МНОГО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ БЕ ДЕМОНСТРИРАНО КЪМ МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ .

    Коментар


    • Какво по-добро начало на деня от

      http://www.aop.bg/case.php?mode=show_doc&doc_id=76698



      Дано и новините от ОСА да са добри!

      Успех на всички!

      Коментар


      • Тотемата си е 100 % собственост на ERH, а иначе всички тези в статията са свързани с Богомилчо.

        Коментар


        • Тотема и Енергохолдинг са свързани.И двете с в групата на Корпоративна банка.Май.
          Life won't wait for you.

          Коментар


          • Знам, че е същата новина, но е малко по-добре отразена.

            Коментар


            • Българският консорциум "Струма- Енергоремонт холдинг" и италианско- българският "Ансалдо Тотема" подадоха оферти за строително-монтажни работи при реконструкцията на пети парогенератор в пернишката ТЕЦ "Република", съобщиха от "Топлофикация Перник".

              В консорциума "Струма-Енергоремонт холдинг" участват "Риск инженеринг", "Енергоремонт холдинг" и "Атоменергоремонт". Споразумението между компаниите за участие в процедурата предвижда "Риск инженеринг" да изгради електрическата част на котела и да се занимава с монтажните работи, в монтирането на резервните части да участват енергоремонтните дружества в Бобов дол, Русе и Гълъбово. В проектирането ще се включи и "Тотема", която също е собственост на "Енергоремонт холдинг". Консорциумът вече е получил писмо от "Астом Бърно", който ще бъде консултант по проектирането на новия котел. В обединението участваме седем-осем компании с достатъчно опит в подобна дейност, коментира шефът на "Риск инженеринг" Богомил Манчев. Във втория консорциум участва италианската компания "Ансалдо", която беше кандидат за изпълнител на строителството на АЕЦ "Белене" и "Тотема".

              Приблизителната цена на рехабилитацията е около 12 млн. евро, като близо 5 млн. евро от тях се финансира от международния фонд за извеждане от експлоатация на реактори в АЕЦ "Козлодуй". Парите ще бъдат отпуснати безвъзмездно от Европейската банка за възстановяване и развитие. Тя ще има и решаваща дума при избор на изпълнителя. Пари за проекта ще даде и Световната банка.

              Коментар


              • Два консорциума - българският "Струма-Енергоремонт холдинг" и смесеният "Ансалдо Тотема", кандидатстват за извършване на строително-монтажни работи при реконструкцията на пети парогенератор в пернишката ТЕЦ "Република", съобщиха от "Топлофикация-Перник".

                Котелът е най-мощният в централата. Реконструкцията се финансира от международния фонд за извеждане от експлоатация на реактори в АЕЦ "Козлодуй". Парите ще бъдат отпуснати безвъзмездно от Европейската банка за възстановяване и развитие. Тя ще има и решаваща дума при избор на изпълнителя.

                Ремонтът на парогенератора се осъществява по проект "Рехабилитация на топлопреносната мрежа на Перник", уточни ръководителят на звеното за управление на проекта Гергана Колева, цитирана от Dnes.bg. Проектът се финансира със заем от Световната банка в размер на 7 000 000 долара, 4 950 000 евро - безвъзмездно предоставени от Европейската банка за възстановяване и развитие, и 1 180 000 евро - местно финансиране.

                Досега са реконструирани 12 км топлопроводи от топлопреносна мрежа на Перник, възстановени са 4000 кв. м нарушена изолация по надземно положени топлопроводи, подменени са 242 броя салникови компенсатори, завършена е реконструкцията на мрежова и на прекачваща помпена станция, както и на 90 процента от монтажа на електрофилтъра на Пети котел.



                Забравих какво е да търгувам активно,някои дни не си и пускам cobosa, откакто влезнах в ERH.

                Коментар


                • Това имах и аз предвид. Успех на всички акционери на ERH

                  Коментар


                  • по едно и също време поправяме ... весел уикенд...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Bo
                      Към 31.12.2005 г . юридически лица притежават 99,03% от капитала на дружеството, докато 8 физически лица са собственици на останалите 0,97%. Вече са повече де, но ...
                      Позволи да те поправя , но юридическите притежават 98,03%. Физичиски лица имат 1,97%. Освен това, някои от юридическите вече са ги продали, така, че свободните акции са около 2% или малко над 7 хил. бройки.

                      Коментар


                      • ПРИЛОЖЕНИЕ КЪМ ФИНАНСОВИЯ ОТЧЕТ
                        на
                        “ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ” АД
                        към 31.12.2005год.


                        1. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДРУЖЕСТВОТО

                        “ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ” АД е акционерно дружество, регистрирано в Софийски градски съд по фирмено дело № 10909/1990 г.През 2003 г. дружеството е приватизирано чрез публично предлагане на акциите му на Българска фондова борса. Дружеството е публично по смисъла на чл.110 от ЗППЦК. В резултат на извършена продажба, дружеството се променя от ЕАД в АД със 100 % частна форма на собственост.
                        “Енергоремонт Холдинг” АД е с едностепенна система на управление. Седалището на управление на дружеството е град София, ул.”Козлодуй” № 14
                        В състава на дружеството влизат дружества – дъщерни по смисъла на чл.277 от Търговския закон, както следва:
                        “Енергоремонт Гълъбово” АД, “Енергоремонт Варна” АД, “Енергоремонт Русе” АД, “Енергоремонт Бобов дол” АД, “Енергоремонт Кресна” АД, “ЦЕРБ София” АД, “Енергоремонт София” АД, “Техенерго” АД, “Тотема” ЕООД.

                        Разпределението на притежаваните акции на дружеството от акционерите е както следва:


                        Акционер Брой акции % на
                        дялово участие
                        Юридически лица
                        1.”Миления 77” ЕООД 116874 33,46%
                        2.Конвенционални енергийни системи АД 113137 32,39%
                        3.Българска енергетика 110835 31,73%
                        4.”Астор” 560 0,16%
                        5.”Юг маркет” АД 500 0,14%
                        6.TITAN SERVICES LIMITED 220 0,06%
                        7.”Черноморски недв.имоти”ООД 84 0,02%
                        8.”ДЗИ – Инвест” АД 80 0,02%
                        9.”Орбифолд имобилиен” ЕООД 60 0,02%
                        10.”Авалон Трейдинг” ЕООД 56 0,02%
                        11.ИФ „Енергетика” 50 0,01%
                        12.Бляк Сий Бизнес Инвестмънт 20 0,01%
                        Всичко 342476 - 98,03%
                        Физически лица
                        Всичко 6864 - 1,97%
                        Общо 349340 100%

                        Коментар


                        • Към 31.12.2005 г . юридически лица притежават 99,03% от капитала на дружеството, докато 8 физически лица са собственици на останалите 0,97%. Вече са повече де, но ...

                          Коментар


                          • Да ми е честита

                            Коментар


                            • Този , който купува днес , удари явно поне "петица" от Тотото...

                              Коментар


                              • Българска фирма поема работа за 9 млн.евро в ТЕЦ Марица изток 3 Печат E-mail
                                Дата на публикуване: неделя, 19 март 2006 г.
                                Договор на стойност между 9 и 10 млн. евро между "Енергоремонт - Гълъбово" АД и италианската "Enel producione" е пред финализиране, съобщи членът на съвета на директорите Иван Колев.

                                Българското дружество, което осъществяваше основната част от работата по рехабилитацията на блок №2 и изграждането на сероочистващите инсталации в ТЕЦ "Марица - Изток"-3, ще продължи дейността си по блок №1, който предстои да бъде изведен от експлоатация през следващите няколко дни. Договорът ще бъде с опция и за следващите два енергоблока, съобщи агенция КРОСС.
                                Междувременно в края на миналата седмица от ръководството на "Енергийна Компания Марица Изток 3" АД съобщиха, че е създаден нов консорциум между Enel и "RWE Industrie-Losungen GmbH", който трябва да приключи пълната рехабилитация на топлоцентралата. Досегашният участник в консорциума, немската "DSD Dillinger Stahlbau GmbH" е напуснала по взаимно съгласие.
                                Излизането на "DSD Dillinger Stahlbau GmbH" от консорциума се очакваше и бе само въпрос на преговори относно размера на неустойките.
                                Новият консорциум Еnel/RWE ще отговаря изцяло за рехабилитацията на блокове № 1, № 3 и № 4, както и за доизграждането и въвеждането в експлоатация на втората сероочистваща инсталация. Консорциумът Еnel/RWE ще поеме и всички оставащи дейности по проекта. В рамките на гаранционния срок за обновения енергоблок №2 и първата сероочистваща инсталация отговорността ще бъде поета от досегашния консорциум DSD/RWE.

                                Коментар

                                Working...
                                X