IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Енергото май има още какво да даде на акционерите си Добри бройки минават днес. До отчета ми се види над 200 лв. работата, а след него..... има още да летим
    Успешна и доходоносна!
    ~МЕЧО~

Коментар

• А верно ли, Счетоводната на ЕРХ-ато му е 15,10. Да не бъркам нещо Че то много Ъп-нало - Браво на него! Дали има още някое такова дружество на цена 10xСчетоводна (Какво нещо е пазарчето... Не, че счетоводната е от значение есте...

Коментар

• Eнергоремонт Холдинг АД спечели нова поръчка.
        Компанията беше избрана чрез открит конкурс като изпълнител по държавният общонационален проект "Светлина в дома". Като основен изпълнител те ще доставят и сменят 7 броя крушки от 60W в жилището на Al-elder.
        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Дали ЕРХ-то е свързано със сегашните управляващи? Някой има ли такива наблюдения? Как по-точно?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            П.П. Брокерът на Пощенска, когато работи с парите на банката е като изпуснат на площада луд с картечница ;-)
            за кого от двамата говориш?

Коментар

В портфейла ми от доста време има КЕШ, КЕШ и КЕШ - по много и от трите разновидности Скоро ще има Химимпорт и някой от дружествата, които ще изпадат като гнили ябълки покрай Химимпорт ;-) За портфейла на Пощенска не ми се иска дори да си мисля

П.П. Брокерът на Пощенска, когато работи с парите на банката е като изпуснат на площада луд с картечница ;-)
              Мен пък, ме кефи брокера/те на Пощенска

При този кеш,кеш и пак явно предпочиташ другия вид брокери, дето са облекли дългите бели ризи без ръкави.И те така 1 година държат половината от доверената им сума кеш

Коментар

• Примерче със стара дата, ЕРХ-то сами го канят подкупните копеленца да взима парички

http://www.aop.bg/case.php?mode=show_doc&doc_id=84163

шегичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Брокер
                  Инсайдера, що не вземеш да ни пейстнеш тук портфейла на Пощенска, че да се убедим и ние, че не стават за пример Пък може да ни светнеш и за твоя портфейл, да се ограмотим малко
                  В портфейла ми от доста време има КЕШ, КЕШ и КЕШ - по много и от трите разновидности Скоро ще има Химимпорт и някой от дружествата, които ще изпадат като гнили ябълки покрай Химимпорт ;-) За портфейла на Пощенска не ми се иска дори да си мисля

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Абе какво сте се запритеснявали за Пощата заради тия мижави 150 акции? Те купиха няколко едри пакета ЦКБ, купуват и Софарма, какво им пречи да поспекулират малко и с ЕРХ? А дружеството си е много добро, ще пейстна данни в понеделник.

Коментар

Ако някой от гръцките собственици види портфейла от български акции на Пощенска банка ще получи инфаркт на момента Само не ни ги давай за пример ;-)
                      Инсайдера, що не вземеш да ни пейстнеш тук портфейла на Пощенска, че да се убедим и ние, че не стават за пример Пък може да ни светнеш и за твоя портфейл, да се ограмотим малко
                      Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Инсайдъре, на никого не ги давам за пример, просто казвам как виждам ситуацията в момента.

Иначе пощенци си накупиха ХДПАТ, ЕРХ, ВПЛОД, като и трите дружества в дългосрочен план ще им се отблагодарят добре според мен. Е доста късно започнаха да купуват, ама при институционалните инвеститори обикновено е така, примери колкото щеш.

Искрено желая успехи на всички акционери в горепосочените дружества

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                          Някой има ли сметнатти основните коефициенти P/E, P/S, P/BV и т.н. да видя с един поглед за какво става дума, че не ми се занимава.
                          http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=110

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                            Пощенска банка ще се зарадват много, ако върнем още надолу. От доста време купуват и вчера пак взеха 150 броя на 147.50. Не е случайно, че днес помогнаха на продавача през Бенчмарк, както и че са се наредили и чакат над 130 лв. Надяват се на някого да не му издържат нервите
                            Ако някой от гръцките собственици види портфейла от български акции на Пощенска банка ще получи инфаркт на момента Само не ни ги давай за пример ;-)
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Пощенска банка ще се зарадват много, ако върнем още надолу. От доста време купуват и вчера пак взеха 150 броя на 147.50. Не е случайно, че днес помогнаха на продавача през Бенчмарк, както и че са се наредили и чакат над 130 лв. Надяват се на някого да не му издържат нервите

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                                Мисля, че по Коледа ще ни подкрепиш на 200 - 250
                                Такива като теб мишоци, включващи се на върха колко съм преживял Тренда сега е яко надолу, батка

Коментар

Working...
                                X