IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Недей с тези изказвания, сега да почвам ли да ръся суперлативи по твой адрес

Голям екшън се заформя тия дни на борсата, да си пожелаем бъдещи успехи с ERH-то и CHIM-а!

Коментар

• Знаех си , че сбъркалият съм аз :-((

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
        Печалбата е 1 636 хиляди лева , BSEtrader... Да не би да не мога да чета отчети?:-)... Защото за теб съм сигурен , че можеш...
        xkm, и двамата гледаме един и същ отчет; аз коментирам приходите и печалбата за 3-месечието, а ти казваш за 9-месечието

п.п. признавам си че съм се оплел малко - активите нарастват с 95% спрямо 1 януари разбира се

А и честито за руснаците!

Коментар

• ... а руснаците ще строят АЕЦ БЕЛЕНЕ... ( Ех Пепи , Пепи ако имаше и от тези акции колко щеше да пищиш при тази новина ... )

Коментар

• На тази позиция все авторитетни форумци са се натоварили, гледам

Коментар

• Печалбата е 1 636 хиляди лева , BSEtrader... Да не би да не мога да чета отчети?:-)... Защото за теб съм сигурен , че можеш...

Коментар

• Честито на купилите под 155лв, тази цена едва ли ще я видим пак.

Коментар

• Отчета е неконсолидиран и ми се ще да видя консолидето, но наистина изглежда добре на първо четене. Днеска вечерта ще има материал за четене, защото доста отчети излезнаха!
                  Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Наистина добър отчет за ЕРХ. Неконсолидирани приходи за 3-месечието от 6.544 млн. лв. и печалба от 793 хил. лв. Профит маржин от 12.12%, при 7.69% за Q3 на миналата година. Активите нарастват със 95%, като дъщерните дружества продължават да се водят по старите-смешни цени. Звучи доста добре според мен!

Това не е препоръка за покупка или продажба!

Коментар

• ERH

ERH то отново паказа кои е най перспективният холдинг. Забелязвам повишение на приходите, както и на печалбата. Успех на инвестиралите! Утре сме на кота 170лв.

Коментар

• сайтове

Ето две интересни в бранша ...
                        http://www.starteng.com/
                        http://www.montagi.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                          Кво ти пука за други бе братле? По един от отрасъл ти стига :-). И мен ме кефи много тоя холдинг. Все ми се струва, че от него могат да се направят добри пари.
                          Абе добре казано но анализа ми показва, че с тоя малак фреефлоат позицията се крепи само на ентусиазираните спекуланти с толкова малки обеми, че може да рухне за дни. Иначе и на мен ми харесва много Енергоремонта но искам малко да диверсифицирам инвестицията си в такъв тип компании, още повече, че са ми непознати като сектор. И още повече заради политическия риск който носят според мен лидерите в този бранш. А ако някой се надява на Белене трябва да се запаси с търпение ... децата и внуците му може да облажат много от това

Коментар

• Кво ти пука за други бе братле? По един от отрасъл ти стига :-). И мен ме кефи много тоя холдинг. Все ми се струва, че от него могат да се направят добри пари.

Коментар

• има ли ?

Дайте да направим списък на добрите подобни на ERH публични и непублични компании. Явно в този бизнес ще има голям ръст следващите поне 10 години. Аз не познавам компании от този бранш - твърде далечен ми е но като гледам този хубав ERH май ще си сложа малко в портфейла

Има ли други такива публични ? Очакват ли се подобни непублични да излязат на борсата ?

Коментар

• Не знам защо си мислят хората, че Хима ще е кирия. Те началните нива там ще са си доста високи, ама всеки си знае. То кирия беше да се взема на 4 лв там А иначе нека продават Енерго, аз доста им се радвам на такива Айде лека и доходоносна!
                                ~МЕЧО~

Коментар

Working...
                                X