Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)
Collapse
X
-
„Енергоремонт-Холдинг“ АД уведомява за започнали преговори между акционери на дружеството и Дийтсман Н.В. (Dietsmann N.V.), Нидерландия за покупко-продажба на акции от капитала на „Енергоремонт-Холдинг“ АД.
Основната дейност на потенциалния инвеститор е в областта на:
- глобални услуги по експлоатацията и поддръжката на съоръжения в нефтената и газовата индустрия, в областта на комуналните услуги и в други промишлени сектори, включително в областта на минното дело;
- рехабилитация, реконструкция, модернизация и изграждане на енергийните мощности в топлоелектрически, топлофикационни, водни и атомни централи, съоръжения в газово нефтената, химическата и минната промишленост, в проектиране, производство, доставка, строителство и монтаж на енергетично оборудване и метални конструкции за тях; инженеринг на обекти в областта на енергетиката, промишленото строителство, инженерната инфраструктура и минната промишленост; производство и ремонт на машини, съоръжения и съдове под налягане по котелно и турбинно оборудване, контрол и ресурс на метала и високоволтови изпитания на електрически съоръжения в електро - и топло - производствени предприятия.
Дийтсман Н.В. (Dietsmann N.V.) ще подаде до Комисията за защита на конкуренцията искане за разрешаване на концентрация между дружеството и „Енергоремонт-Холдинг“ АД.
Коментар
-
„Енергоремонт Холдинг”АД (EРХ), като лидер в Консорциум „СЕТ“, и ДП „Национална компания „Железопътна инфраструктура“ подписаха нов договор на стойност 5 002 776,89 лв. с ДДС с предмет: „Рехабилитация на железопътни участници Скутаре-Оризово и Стралджа-Церковски, част от проект „Рехабилитация на жп инфраструктура по жп линията Пловдив-Бургас-фаза 2“, обособена позиция 2: Рехабилитация на жп участък Стралджа-Церковски“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
А ти като имаш акции къде се беше скрил като мишка когато падаха? Сега се покачиха малко и от теб няма по-велик! А защо не погледнеш на какво прилича графиката за няколко години назад?! А за ликвидността ще кажеш ли нещо? Брей че тарикати се навъдиха в тоя форум!
Пък и този форум толкова му падна нивото, че вече и аз не знам какво правя туканка...
ПС: Само провери аз кога съм се регистрирал във форумчето на тим, още преди ipo-то им
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Естествено, че така ще кажете като нямате акцииСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Гледай филма отблизо и смятай пропуснатите ползи.
+ Още малко инфо от вчера:
През последните години „Енергоремонт Холдинг” АД навлезе в нови области с изпълнение на проекти в нефтено-газовата индустрия, ликвидиране на последиците от въгледобива, изграждане на екосъоръжения в енергетиката, енергийната ефективност.
В началото на 2017 година той е пред приключване на преговори за реализация и на още един голям проект, както и е пред подписване на още един нов контракт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеабе вие някога (поне един от вас) занимавал ли се е с пълен инженеринг ? Холдинга участва в такива поръчки с около 8 % марж имам преки наблюдения и познавам някои от мениджърите. В такива поръчки сметките ВИНАГИ излизат криви. А колкото до изпъление на договори от страна на холдинга да ви кажа нещо не съм очарован.......за съжаление толкова мога да ви кажа другото е чувствителна информация така да се каже.
горното не е препоръка за търговия с акциите на холдинга
+ Още малко инфо от вчера:
През последните години „Енергоремонт Холдинг” АД навлезе в нови области с изпълнение на проекти в нефтено-газовата индустрия, ликвидиране на последиците от въгледобива, изграждане на екосъоръжения в енергетиката, енергийната ефективност.
В началото на 2017 година той е пред приключване на преговори за реализация и на още един голям проект, както и е пред подписване на още един нов контракт.
Last edited by Eminem; 13.01.2017, 21:02.
Коментар
Коментар