IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.aop.bg/case.php?mode=show_doc&doc_id=137866 (135 000 лв)

Коментар

• Вчера прегледах какво е положението за изминалият месец . И какво се оказа ? Единствената позиция при която съм на + е ERH . Тогава си спомних за думите на един участник във форума , че когато другите позиции падат ERH се качва .

Коментар

• Консолидирания що се бави???

Коментар

• Енергоремонт Холдинг ремонтира покривна конструкция в Марица Изток 2
          30.11.2007 09:24

Енергоремонт Холдинг е сключило договор за рехабилитация на покривната конструкция на блок 3 и 4 на котелен цех от "ТЕЦ Марица Изток 2" ЕАД, става ясно от Агенцията по обществени поръчки.

Стойността на контракта е 179 хил. лв. без ДДС, или 215 хил. лв. с ДДС.

Нетната неконсолидирана печалба преди облагане с данъци на Енергоремонт Холдинг за деветмесечието на 2007 г. възлиза на 1.982 млн. лв., като се повишава с 21.15% спрямо година по-рано.

Нетните приходи от продажби на компанията са на стойност 19.824 млн. лв., срещу 15.713 млн. лв., което представлява ръст от 26.16 на сто.

Енергоремонт Холдинг има инвестиции в 9 дъщерни компании и 4 асоциирани дружества. Основният капитал е 3.843 млн. лв., а собственият – 6.185 млн. лв.

Малко преди започване на днешната търговска сесия оферти по позицията има на нива от 50.00 лв. купува и 51.80 лв. продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn
            Първоначално изпратено от petkan
            Първоначално изпратено от ogyn
            леле какво става днес по позицията!?!
            първа инвестиционна са разграбили всичко до 53.50

не е препоръка
            Леле,ама ВИЕ се сетихте.То било тук под носа ми,ще ми извади очите,как не съм го видял.А холдинга работи ли работи!
            стана ми малко мъчно за овцете, които продаваха последната една седмица

не е препоръка, имам акции от 2 години в холдинга и съм много щастлив
            Някой ще ми каже ли какво ново за холдинга , че аз не съм в час ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petkan
              Първоначално изпратено от ogyn

не е препоръка
              Леле,ама ВИЕ се сетихте.То било тук под носа ми,ще ми извади очите,как не съм го видял.А холдинга работи ли работи!
              стана ми малко мъчно за овцете, които продаваха последната една седмица

не е препоръка, имам акции от 2 години в холдинга и съм много щастлив

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn

не е препоръка

Коментар

• Посъбра се уранеца тук...

Коментар

• леле какво става днес по позицията!?!

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                      Благодаря
                      Някой ще ми каже ли нещо за отчета.Благодаря предварително!

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Важната информация за “Енергоремонт – Холдинг” АД, влияеща върху цената на ценните книжа (примерен списък от обстоятелства), съгласно Приложение № 9 към чл. 28, ал. 2 от Наредба N 2 от 17.09.2003 г. за проспектите при публично предлагане на ценни книжа и за разкриването на информация от публичните дружества и други емитенти на ценни книжа за третото тримесечие на 2007 г.

1.Промяна на лицата, упражняващи контрол върху дружеството – НЕ;

2. Промяна в състава на управителните органи на дружеството
                          – ДА;
                          промени в начина на представляване - НЕ;
                          назначаване или освобождаване на прокурист – НЕ;

3. Изменения и/или допълнения в устава на дружеството – ДА;

4. Решение за преобразуване на дружеството и осъществяване на преобразуването; структурни промени в дружеството – НЕ;

5. Откриване на производство по ликвидация и всички съществени етапи, свързани с производството – НЕ;

6. Откриване на производство по несъстоятелност за дружеството или за негово дъщерно дружество и всички съществени етапи, свързани с производството – НЕ;

7. Придобиване, предоставяне за ползване или разпореждане с активи на голяма стойност по чл. 114, ал. 1, т. 1 ЗППЦК – НЕ;

8. Решение за сключване, прекратяване и разваляне на договор за съвместно предприятие – НЕ;

9. Решение на комисията за отписване на дружеството от регистъра за публичните дружества и други емитенти на ценни книжа по чл. 30, ал. 1, т. 3 от Закона за Комисията за финансов надзор – НЕ;

10. Промяна на одиторите на дружеството и причини за промяната – НЕ;

11. Обявяване на печалбата на дружеството – НЕ;

12. Съществени загуби и причини за тях – НЕ;

13. Непредвидимо или непредвидено обстоятелство от извънреден характер, вследствие на което дружеството или негово дъщерно дружество е претърпяло щети, възлизащи на три или повече процента от нетните активи на дружеството – НЕ;

14. Публикуване на модифициран одиторски доклад – НЕ;

15. Решение на общото събрание относно вида и размера на дивидента, както и относно условията и реда за неговото изплащане – НЕ;

16. Възникване на задължение, което е съществено за дружеството или за негово дъщерно дружество, включително всяко неизпълнение или увеличение на задължението – НЕ;

17. Възникване на вземане, което е съществено за дружеството, с посочване на неговия падеж – НЕ;

18. Ликвидни проблеми и мерки за финансово подпомагане – НЕ;

19. Увеличение или намаление на акционерния капитал – НЕ;

20. Потвърждение на преговори за придобиване на дружеството – НЕ;

21. Сключване или изпълнение на съществени договори, които не са във връзка с обичайната дейност на дружеството – НЕ;

22. Становище на управителния орган във връзка с отправено търгово предложение – НЕ;

23. Прекратяване или съществено намаляване на взаимоотношенията с клиенти, които формират най-малко 10 на сто от приходите на дружеството за последните три години – НЕ;

Въвеждане на нови продукти и разработки на пазара –
                          НЕ;

25. Големи поръчки (възлизащи на над 10 на сто от средните приходи на дружеството за последните три години) – НЕ;

26. Развитие и/или промяна в обема на поръчките; Развитие и/или промяна в обема на използването на производствените мощности – НЕ;

27. Преустановяване продажбите на даден продукт, формиращи значителна част от приходите на дружеството – НЕ;

28. Покупка на патент – НЕ;

29. Получаване, временно преустановяване на ползването, отнемане на разрешение за дейност (лиценз) – НЕ;

30. Образуване или прекратяване на съдебно или арбитражно дело, отнасящо се до дружеството или негово дъщерно дружество, с цена на иска най-малко 10 на сто от нетните активи на дружеството – НЕ;

31. Други обстоятелства, които дружеството счита, че биха могли да бъдат от значение за инвеститорите при вземането на решение да придобият, да продадат или да продължат да притежават публично предлагани ценни книжа - НЕ.

Коментар

• Колеги, моля ви който може да прочете този документ, да го пейстне тук, понеже на мен ми излиза на маймуни.
                            http://download.bse-sofia.bg/finance....2007-info.doc

Иначе отчета си го бива, но тук се чака консолидирания.

Коментар

• Абе абсолютна тъпня е това тяхното ама наистина няма кво да ни плаши. Ако някой мисли че като свалят цената 2 пъти до 45.20 и аз ще хукна да продавам на 45.25 криво си е направил сметката. Всъщност лошо няма- иначе кога щях да си купя на 46? А догодина и 2009 ще са супер за ерх, нека да направят новите бази, да купят новата техника, а както знаем благодарение на Бошко поръчки не липсват. Така че пазарете спокойно деца

Лично мнение, не е препоръка за покупко - продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                                На 10.10.2007 Пощенска банка смъква цената до 45.00 лв за да прехвърли пакет от 22448 акции на Булброкърс.
                                Днес пък става обратното - Булброкърс смъква цената до 45.00 лв за да прехвърли пакет от 22230 акции на Пощенска банка?!? :shock:

Това според мен си е чиста проба манипулиране на пазара...
                                Нека си прехвърлят.Сериозният инвеститор си знае интересите.

Коментар

Working...
                                X