IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xkm
    Компания: Енергоремонт Холдинг АД-София
    Дата: 14/07/2008 16:33:45
    Тип: Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти

ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ АД сключи Договор с ЗАД "Атомстройекспорт" за голяма поръчка, възлизаща на над 10 на сто от средните приходи на дружеството за последните три години.
    Strahotna novina,holdinga pecheli porachka sled porachka

Коментар

• Kомпания: Енергоремонт Холдинг АД-София
      Дата: 14/07/2008 16:33:45
      Тип: Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти

ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ АД сключи Договор с ЗАД "Атомстройекспорт" за голяма поръчка, възлизаща на над 10 на сто от средните приходи на дружеството за последните три години.

Коментар

• Тук някой си полека-лека срива акцията купува 5-6 бройки, а после пълни на още пи-ниско...но ние си знаем,че акцията е супер и ще го изчакаме...

Коментар

• "Аз пък си мисля,че още в Q2 ще се видят парите от големите поръчки..."
          Напълно съм съгласен и е крайно време да има движение нагоре,
          защото считам че цената в момента е повече от ..жалка..
          не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
            Първоначално изпратено от wolfdog
            Първоначално изпратено от PIMP
            Мдааа, отчета не е лош, но има още много какво да се желае за да разкрие потенциала си тази акция.
            Za market cap. na ERH, tozi ot4et e naprawo edno golqmo shit.
            Разбирам те, но все пак искам да забележиш ръста в печалбата спрямо предходни период. А според мен с тези поръчки, които спечелиха трябва да има трикратен ръст в края на годината.
            Аз пък си мисля,че още в Q2 ще се видят парите от големите поръчки... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от wolfdog
              Първоначално изпратено от PIMP
              Мдааа, отчета не е лош, но има още много какво да се желае за да разкрие потенциала си тази акция.
              Разбирам те, но все пак искам да забележиш ръста в печалбата спрямо предходни период. А според мен с тези поръчки, които спечелиха трябва да има трикратен ръст в края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP

Коментар

• Мдааа, отчета не е лош, но има още много какво да се желае за да разкрие потенциала си тази акция.

Коментар

• Май усещанието ти е абсолютно правилно-направо избиха рибата с този отчет..скоро ще сме на кота 60

Коментар

• Тука ще стане интересно с консолидирания...
                      Можем да скочим с едно 15%...

не е препоръка, просто усещане...
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от julai
                        Първоначално изпратено от iv7771950
                        Верно, че днес е разпети петък....и защо в последно време всяко печелившо дружество трябва да бъде сринато по-такъв безпардонен начин....да не би да има някаква разработена стратегия за която ние "дребните инвеститори" да не знаем...????
                        Някой може ли да ми каже нещо за отчета понеже аз не съм спец.Благодаря предварително!!!
                        tuka triabwa consolidirania da se gleda

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
                          Верно, че днес е разпети петък....и защо в последно време всяко печелившо дружество трябва да бъде сринато по-такъв безпардонен начин....да не би да има някаква разработена стратегия за която ние "дребните инвеститори" да не знаем...????
                          Някой може ли да ми каже нещо за отчета понеже аз не съм спец.Благодаря предварително!!!

Коментар

• Верно, че днес е разпети петък....и защо в последно време всяко печелившо дружество трябва да бъде сринато по-такъв безпардонен начин....да не би да има някаква разработена стратегия за която ние "дребните инвеститори" да не знаем...????

Коментар

• тука се бехме скрили от дъжда,
                              ама прокапа и тука Ветре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                                тъпо, тъпо, тъпо....
                                Е защо ? Аз например съм доволен ,че допълних, макар и скромно.

Коментар

Working...
                                X