IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Енергоремонт спечели поръчка на Енел Марица Изток 3
    Енергоремонт холдинг спечели обществена поръчка на Енел Марица Изток 3. Договорът между двете дружества е сключен на 30 май и е на обща стойност от 254 791 лв. с ДДС, информират от Агенцията по обществени поръчки (АОП).

По-рано през април холдингът сключи два договора с ТЕЦ Марица Изток 2. Договорите са на обща стойност от 188 085 лв. без ДДС (225 703 лв. с ДДС).

Енергоремонт холдинг отчете консолидирана печалба в размер на 3.23 млн. лв. през първото тримесечие на 2009 г., при 337 хил. лв. печалба за същия период на миналата година.

Компанията регистрира сериозен ръст в нетните си приходи от продажби, които нарастват за година от 5.57 млн. лв., на 22.71 млн. лв. към края на този март. Най-сериозно влияние оказват постъпленията от услуги, които по последна информация достигат 22.44 млн. лв., при 5.38 млн. лв. година по-рано.

На борсата акциите на дружеството поскъпнаха вчера с 1.01% и приключиха търговската сесия на 15.00 лв. Изтъргуваният обем бе минимален, от 32 книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      Първоначално изпратено от ghettoff
      А за последното твое пояснение. Това, че се развива добре не е убегнало от погледа на тези, които движат позицията. Иначе П/Б нямаше да е близо 4 по данни от 2008 г.
      Подобрението на този показател е драстично: 4; 8.6; 23.86; 1.58; 0.87 респектино за 2008, 07, 06, 05, 04 години.

КТБ И ПБ определено са наясно какво става!
      Точно така. И понеже няма особена търговия по позицията и понеже ние винаги ще сме една не малка крачка зад КТБ и ПБ, аз наблюдавам, но не влизам по позицията. Затова и изразих мнение, че много от нещата, които се случват в момента вече са в цената. За което отново бях нападнат, че си нямам представа. Ама айде...Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        А за последното твое пояснение. Това, че се развива добре не е убегнало от погледа на тези, които движат позицията. Иначе П/Б нямаше да е близо 4 по данни от 2008 г.
        Подобрението на този показател е драстично: 4; 8.6; 23.86; 1.58; 0.87 респектино за 2008, 07, 06, 05, 04 години.

КТБ И ПБ определено са наясно какво става!

Коментар

• А за последното твое пояснение. Това, че се развива добре не е убегнало от погледа на тези, които движат позицията. Иначе П/Б нямаше да е близо 4 по данни от 2008 г.

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
            А пък ако Атила действително има ордери купува за 500 бр. между 9-12 лв., то наистина никой не я иска тази акция за повече от 8 кинта. Баси, защо ли?
            ghettoff, пич! Очевидно! Наистина си спамер!

На всяко гърне похлупак....

Успех ти желая в инвестирането....
            Що бе? Пиша по 5-6 теми и винаги съм готов да дискутирам по дадена позиция. Теб пък какво не ти харесва?

Коментар

• И последно пояснение: в момента ня притежавам акции на ЕРХ...

Преди 1.5 години имах приличен пакет!

Следя компанията и определено ми харесва как се развива... П;юс това и бизнес сегмента е много перспективен!

Не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Само още нещо 1: нали се сещаш, че 1 айсберг е минимум 1 000 броя...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                  А пък ако Атила действително има ордери купува за 500 бр. между 9-12 лв., то наистина никой не я иска тази акция за повече от 8 кинта. Баси, защо ли?
                  ghettoff, пич! Очевидно! Наистина си спамер!

На всяко гърне похлупак....

Успех ти желая в инвестирането....

Коментар

• А пък ако Атила действително има ордери купува за 500 бр. между 9-12 лв., то наистина никой не я иска тази акция за повече от 8 кинта. Баси, защо ли?

Коментар

Първоначално изпратено от boshko
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      На 12 ще ги взема всичките!!!!1
                      Ми пусни си офертата де. Някой може и да иска да ти продаде.
                      ами аз държа..... на дребни ордъри межу 9 и 12 лв...

не слагам голяма, че да не ме надскачат постоянно с по 1 пипс...
                      Напротив. При голям ордер на неликвидна позиция има по-голяма вероятност да ти пуснат. Трябва да дадеш възможност на продавача да излезе на изгодна цена, защото ако той иска да продава 500 бр и да отиде на 9лв. - няма да го направи. Така че ако искаш 500 бр. на 12 лв. имаш по-голям шанс ако ги пуснеш наведнъж. Кво като те бият с 1 пипс. Този над теб също ще получи. Теб това какво те бърка?

Коментар

• иначе за утре ще съм приоритетно другаде - еубф, ццб и тн... да се възползвам от зайците!

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
                          Първоначално изпратено от 33 degree
                          ghettoff

кажи ми какво да правя?
                          Искаш ли още 500 бр. ERH?
                          аз ги искам....

Миналата седмица продадох на 14,90, така че ще трябва да предложиш по-висока цена.
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                            не 100 не са,

към 30!!!

Малко са ми!!!
                            тука каво ли не правих.... и в айсберги се крих... ама! след отчета - просто няма...

а иначе 14 още не ми се дават!

Коментар

• не 100 не са,

към 30!!!

Малко са ми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                                Първоначално изпратено от ATILA
                                Ми пусни си офертата де. Някой може и да иска да ти продаде.
                                ами аз държа..... на дребни ордъри межу 9 и 12 лв...

не слагам голяма, че да не ме надскачат постоянно с по 1 пипс...

Коментар

Working...
                                X