Като прочетеш кои са собствениците и откъде са се разбира, че всичките интервюта са една ГОЛЯМА МАНИПУЛАЦИЯ за дребните акционери!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергоремонт Холдинг АД (6EG / ERH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
В.., но са разчитали в потока информация и материали към КФН напред -назад, този много важен момент да не се забележи. Явно интервюто е вземано около ОСА през 2017г.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Ех, да беше ударил 1 лично ....
Проблемите по БФБ-ширини не са ЛИЧНИ ...и докато не ги осъзнаете и приемете като ИНВЕСТИЦИОННА общност, все ще е така. Всеки с личните си проблеми и до там, по един-двама максимум обединени и до следващата финансова яма, и поредните попаднали в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
O.K., Rafa, ама г-н Христов се е изказал в статията като представляващ мениджмънта на компанията, а компанията после никъде не е обявила промяната в намерението. Това според мен си е подвеждащо инфо! A и в статията пише, че Румен Христов е Регионален директор за Източна Европа и..., ясно е било, че задачата не му е да е дълго изп. директор, а само до смяната на собствеността и структурата. Искаш да кажеш, че Румен Христов вече няма нищо общо с Дитсман?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Сега остава да се сетиш, че го говорихме, а аз и се бях простил с наистина големият- с големи възможности за холд холдинг. Понякога не греша!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Сега остава да се сетиш, че го говорихме, а аз и се бях простил с наистина големият- с големи възможности за холд холдинг. Понякога не греша!
Успешна търговия- ти си наистина много сериозен играч
- 1 like
Коментар
-
Материала е много хубав, позитивен, но вече не е актуален. За съжаление г.н Христов вече не е в мениджмънта на компанията, идеята да остане публично дружество е променена. Търговото предложение мина и ERH е спряна от търговия на БФБ. Край на една добра идея.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Материала е много хубав, позитивен, но вече не е актуален. За съжаление г.н Христов вече не е в мениджмънта на компанията, идеята да остане публично дружество е променена. Търговото предложение мина и ERH е спряна от търговия на БФБ. Край на една добра идея.
Сега остава да се сетиш, че го говорихме, а аз и се бях простил с наистина големият- с големи възможности за холд холдинг. Понякога не греша!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеРосен Христов: Dietsmann планира да развива Енергоремонт като публично дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеБлагодаря на колегите освободили ме от съпричастност тук за сега!
ЕРХ е с добра база и от 2011г. съм в групата с 3 000лв. които са ставали на няколко пъти безплатни и до сега ми дават нето 6350лв+, но кога или колко време ще е необходимо на новите собственици да заслужат отново доверието ми, решен съм да изчакам!
УСПЕХ на поддръжниците оставащи !
при мен четенето е друго, след интервюто и споделената визия на новите за дружеството реших да вляза на относително високи за момента цени, интересно е къде ще са след 2-3г.
без препоръки
Коментар
-
Благодаря на колегите освободили ме от съпричастност тук за сега!
ЕРХ е с добра база и от 2011г. съм в групата с 3 000лв. които са ставали на няколко пъти безплатни и до сега ми дават нето 6350лв+, но кога или колко време ще е необходимо на новите собственици да заслужат отново доверието ми, решен съм да изчакам!
УСПЕХ на поддръжниците оставащи !
Коментар
Коментар