IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido72
    ЕЙ ПО-ПОЛЕКА ТОВА ЧЕ НЕ СТЕ СЕ УСЕТИЛИ ДА ВЛЕЗЕТЕ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ КФН ТРЯБВА ДА ПРАВИ КАКВОТО И ДА Е !!!
    ВИЕ ДА НЕ БИ ДА ИСКАТЕ ДА КУПИТЕ ПО 10000 АКЦИИ ПО 0.50 ЛВ.
    И ДА СЕ КЕФИТЕ......МНОГО СТЕ УМНИ БЕ !!! А ТОГАВА НЯМА ДА Е НЕЧЕСТНО...А ??? ДА НЕ БИ ДА СТЕ ОТ ТЕЗИ С ДРЕБНАВИТЕ И
    ЗАВИСТЛИВИ ДУШИЦИ ???
    ТОВА Е ЕДНО ОТ МАЛКОТО ДРУЖЕСТВА НА ФОНДОВАТА БОРСА КОИТО СИ ИМАТ САЙТ ПРИ ТОВА С ИЗЧЕРПАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙНОСТТА.
    ПРИ ТОВА ДРУЖЕСТВОТО Е РАЗПОЛОЖЕНО НА 38000 КВ.МЕТРА В ГР. КАЗАНЛЪК КОЙТО Е ЦЕНТЪР НА ТОЗИ ВИД ПРОМИШЛЕНОСТ И ИМА ДИСТРИБУТОРИ В КАНАДА И САЩ И Т.Н.
    ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ АМАТЬОРИ !!!
    ПОНЕ ПРОЧЕТЕТЕ...ПЪК КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД ТОВА !
    УСПЕХ
    Абе момец, да знаеш само как ми вдигна кръвното с това си изказване , добре че не си ми пред очите. Да не мислиш че ние ядем доматите с колците .
    Заблуждаваш се, че само ти си видял това дружество , въпросът е че не можеше да се купи от него - очевадно че не може да струва по 3 лева една акция . Като си толкова отворен ми кажи - ти колко акции си купи - 1, 2 или 6??? Които иска да провери колко акции са се търгували по дни последните 3 години. Едва няколко сделки с повече бройки, но те са на свързани лица според мене . Значи, ударил си кьоравото , а
    МНОГО по интересен е въпросът ЗАщО СЕГА изведнъж започна да скача с по 30% , с една акцийка .....
    КОмпетентните органи да се заемат.
    *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

• УСПЕХ!!!

Коментар

• Това поредният случай, напомнящ ми Лалетоманията - виж статията в раздел Обучение.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е що така с рогата, виж му броя акции и реалната му цена каква би трябвало да бъде.Е , можеше някое ИП да поиска махане на ценовите ограничения ,но и така става.

Коментар

• Хидропневмотехника

Къде е КФН в случая? Не е ли това Акумпласт втора част?
          Working...
          X