IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сесии Промоции!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След седмица ще си на друго мнение............

Коментар

• Само аз ли имам усещане, че в момента борсата опира дъното?

Коментар

• :-)
        хайде да подскажа още нещо - AFH!
        При АФХ евалла на тези които напазариха под 6.30 :-) виждам че офертите започват да позеленяват нещо там...таргета им е осмица така, че мислете ;-)
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• .

упс. видях разликите в офертите. не му е рано

Коментар

• .

не му ли е раничко на КДН-а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
              Кофти. Другият вариант е да сте финансови богове и да уцелите дъното безпогрешно!
              Пожелавам ви го!!!
              Не прозира ли тук горчивината в думите на лисицата, която казва че гроздето е зелено?

В смисъл че кешът й отдавна е свършил и тя може само да гледа как другите пълнят на тези прекрасни цени?

Коментар

• Bobi75,

КДН вчера :-)
                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• .

ветеране, от тези които изброи, коя акция последно купи ?

Коментар

• SubZero,
                    приятно пазаруване на предмети ;-) за нова година, явно си кеширал...пазарът пада защото:
                    1.такива като теб продават за да си понакупят туй-онуй за нова година :-)
                    2.паникьори,които все правят обратното на верното ;-)
                    3.счетоводни причини,приключване на годината,следва в началото на годината връщане на позициите и обратно движение.
                    :-)
                    Как да не е промоция на КДН цените под 58лв., на БТК под 9.60лв.,на КЗ под 60,на МСН под 130 лв.,на БАЛКЛ под 6.40лв.,на ВАМО под 8 лв.,на АЛБ под 77 лв. на ГАЗ под 53 лв.,на НЕС под 65лв. и още и още и още.......горните цени ще бъдат поне 10% ъп в края на януари 06

И на едните и на другите ;-) от Вас Весели празници от НАС !
                    ;-)

Коментар

• goliama promotsia dnes a))

Коментар

• .

хи хи, само дано и аз не заплача. ама аз съм ги попрежалил тези пари. ами хайде хора, плачете , вас чакам

шегувам се отчасти разбира се

Коментар

• Когато 95% от играчите започнат да плачат,купувай............

Коментар

• .

ами аз изкам да питам, щото съм още зелен инвеститор, този спад до кога ще продължава. т.е. докога да стискам паричките и да чакам или да купувам полечка?

Коментар

• Иска ти се.
                              След като сте готови да купувате на все по-ниски цени, това означава, че:

1. вие отдавна сте дълги по съответната позиция и, съответно, оптимистично настроени. Затова спадът ви се вижда като промоция. Преобладаващите очаквания на финансовите пазари в повечето случаи водят до точно обратна реакция на цените...;

2. след като "всички" /100%/ сте купувачи, а цените падат, парите ви са вече на привършване и скоро няма да имате сила да удържате цените - т.е. би трябвало да предстои още по-голям спад.

Кофти. Другият вариант е да сте финансови богове и да уцелите дъното безпогрешно!
                              Пожелавам ви го!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                                Може и да ви заболи, но щом от пет постинга /100%/ става ясно, че спадът не ви е уплашил, значи сме още далеч от дъното.
                                Защо, наредени 100% радостни купувачи не са ли индикатор точно за обратното?

Коментар

Working...
                                X