След седмица ще си на друго мнение............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сесии Промоции!
Collapse
X
-
Bobi75
.
упс. видях разликите в офертите. не му е рано
Коментар
-
Bobi75
.
не му ли е раничко на КДН-а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroКофти. Другият вариант е да сте финансови богове и да уцелите дъното безпогрешно!
Пожелавам ви го!!!
В смисъл че кешът й отдавна е свършил и тя може само да гледа как другите пълнят на тези прекрасни цени?
Коментар
-
Bobi75
.
ветеране, от тези които изброи, коя акция последно купи ?
Коментар
-
SubZero,
приятно пазаруване на предмети ;-) за нова година, явно си кеширал...пазарът пада защото:
1.такива като теб продават за да си понакупят туй-онуй за нова година :-)
2.паникьори,които все правят обратното на верното ;-)
3.счетоводни причини,приключване на годината,следва в началото на годината връщане на позициите и обратно движение.
:-)
Как да не е промоция на КДН цените под 58лв., на БТК под 9.60лв.,на КЗ под 60,на МСН под 130 лв.,на БАЛКЛ под 6.40лв.,на ВАМО под 8 лв.,на АЛБ под 77 лв. на ГАЗ под 53 лв.,на НЕС под 65лв. и още и още и още.......горните цени ще бъдат поне 10% ъп в края на януари 06
И на едните и на другите ;-) от Вас Весели празници от НАС !
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Bobi75
.
хи хи, само дано и аз не заплача. ама аз съм ги попрежалил тези пари. ами хайде хора, плачете , вас чакам
шегувам се отчасти разбира се
Коментар
-
Bobi75
.
ами аз изкам да питам, щото съм още зелен инвеститор, този спад до кога ще продължава. т.е. докога да стискам паричките и да чакам или да купувам полечка?
Коментар
-
Иска ти се.
След като сте готови да купувате на все по-ниски цени, това означава, че:
1. вие отдавна сте дълги по съответната позиция и, съответно, оптимистично настроени. Затова спадът ви се вижда като промоция. Преобладаващите очаквания на финансовите пазари в повечето случаи водят до точно обратна реакция на цените...;
2. след като "всички" /100%/ сте купувачи, а цените падат, парите ви са вече на привършване и скоро няма да имате сила да удържате цените - т.е. би трябвало да предстои още по-голям спад.
Кофти. Другият вариант е да сте финансови богове и да уцелите дъното безпогрешно!
Пожелавам ви го!!!
Коментар
Коментар