IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свежите пари - проблема на нашата борса

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xkm
    "Ех мъко мъкоооооооо"

Наистина звучи дълбокомислено и ... неразбираемо
    Така е Христо
    Ами седя си тук пред компа чета мненията на участниците и се чудя.
    Според едни проблема са парите. Вторите казват че проблема е липсата на качесвена стока (акции) А на третите пък им са виновни АДСИЦ.

Направо да се шашне човек

А къде е истината?

Коментар

• "Ех мъко мъкоооооооо"

Наистина звучи дълбокомислено и ... неразбираемо

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
        Свежите пари ще дойдат когато има нещо хубаво за купуване. И тогава ще им викаме да се връщат откъдето са дошли, че да купим ние.
        Да ти имам проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
          Свежите пари ще дойдат когато има нещо хубаво за купуване. И тогава ще им викаме да се връщат откъдето са дошли, че да купим ние.

Трудно е да бъде изречено по по-добър начин...
          Ех мъко мъкоооооооо

Коментар

• Свежите пари ще дойдат когато има нещо хубаво за купуване. И тогава ще им викаме да се връщат откъдето са дошли, че да купим ние.

Трудно е да бъде изречено по по-добър начин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
              Е затова кесим тук в този сайт.Такива бисери може да прочетеш че вестник Стършел ще ти се стори като най-пуританското възможно писание.

Коментар

• Нов фонд набира средства на Лондонската борса за инвестиции

Нов фонд набира средства на Лондонската борса за инвестиции у нас

Reconstruction Capital II (RC2) е набрал 24,42 млн. евро за инвестиции главно в Румъния и България, се казва в съобщение на RNS, новинарският сервиз на Лондонската фондова борса.

Фондът издаде 24,42 млн. обикновени акции с номинал 1 евро и търговията с тях започна на алтернативния сегмент на борсата AIM на 23 декември, се казва в съобщението.

RC2, който е базиран на Каймановите острови, е създаден с цел инвестиции в акции на публични и непублични дружества, както и в ценни книжа с фиксиран доход, предимно в България и Румъния.

Наред с това компанията предвижда възможността за инвестиции и в други страни от региона, включително Украйна, Сърбия и Черна гора, Молдова, Хърватска, Албания и Македония.

“В средносрочен план се очаква фондът да инвестира около 70 на сто от капитала си в Румъния и 30 на сто в България и останалите страни”, сочи информацията на RNS.

Според стратегията на RC2 инвестициите ще бъдат насочени най-вече към компании, развиващи дейност в търговията с бързооборотни стоки, компании предлагащи различни потребителски, финансови и логистични услуги, към медии, както и към сектора на строителството и недвижимите имоти.

Интересът на фонда е ориентиран към компании, които имат потенциал за развитие в рамките на три до пет години, след като бъдат преструктурирани административно, или/и финансово.

“Както Румъния, така и България постигнаха огромен прогрес през последните няколко години и в момента са сред най-бързо развиващите се икономики в Европа”, коментира директорът на RC2, Йон Флореску. “Надяваме се, че нашият фонд ще даде възможност на инвеститорите във Великобритания и извън нея да участват в развитието на Югоизточна Европа”, добавя той.

Флореску оглавява екип от инвестиционни консултанти в Румъния от 1997 г. Той е и собственик на фонда Reconstruction Capital Plc (RC1), който регистрира среден годишен ръст от 14,9% в продължение на повече от седем години.

Коментар

• Свежите пари ще дойдат когато има нещо хубаво за купуване. И тогава ще им викаме да се връщат откъдето са дошли, че да купим ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Абе аз си викам със настъпването на новата година да дойдат толкова свежи пари, че да не остане нищо за купване.
                    Свежи пари няма да има скоро.Вервайте ми.
                    Дали ще го наричате свежи пари или инвестиции няма особено значение но такива на хоризонта не се очертават.
                    Обещанията че щяло да има са вятър работа.

Коментар

• Бе стига с това дъно - сега си правих годишен самоотчет - в сравнение с краят на декември миналата година съм напред с 45%, а с началото на март - назад с 4%... :-) Сега който се е набутал в избушеняци като Химко на безумни цени - борсата ли крива му е?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе аз си викам със настъпването на новата година да дойдат толкова свежи пари, че да не остане нищо за купване.

Коментар

• къде си алфа, пускай свежите пари, че дъното е дълбоко и тинесто.

Коментар

• ниу

Първоначално изпратено от Bobi75
                            ама верно ли има лъжливи и алчни хора тук
                            Точно тези тук са си най-намястото защото иначе няма да са борсата, те са ми дори симпатични на фона депутатската паплач с изключение на атакуващите.

Тази вечер по Нова Европа Яни Янев прогнозира, че идната година
                            година навлизаме в рецесия. Кредитите за хотели по черноморието
                            нямало да могат да се обслужват. Ако това се случи дори на 50%,
                            за какви свежи пари тогава говорим тук. Те още сега би трябвало да потеглят навън. Може би някой иска в момента да прибере свежите пари на наивниците и да ги транферира. Може би съм умерен песимист но досега от 100-те дни не виждам нищо оптимистично. Цитира се
                            в съседен форум , че 4-5 предриятия са черешката на постната торта на бедствуващото ни машиностроене. Бих искал да отбележа, че преди
                            1989-та година имаше поне 20-30 валутни машиностроителни предприятия, които изнасяха срещу валута 80 % от продукцията си.
                            и работеха с капацитет 100 %.
                            Защо сега са останали само 4-5. Другите бяха разграбени и сега се превръщат в складове под наем от страна нагли и алчни хора.

Коментар

• .

ама верно ли има лъжливи и алчни хора тук

Коментар

• Първоначално изпратено от ALFA
                                Sash, май ти не си доволен и най-вероятно неоправен, както казах и преди аз доволна и съм си екстра
                                Радвам се за теб щом си доволна. Имай предвид, че всичко е до време. А аз няма как да бъда оправен в онзи смисъл, виж във финансовия съм си добре, но недоволствам срещу безогледната лъжа и алчност, която прозирам, че се шири и в този форум.

Коментар

Working...
                                X