Не се притеснявай, има кой да му даде.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свежите пари - проблема на нашата борса
Collapse
X
-
...между другото ако накарат чичко Тор да направи търгово за БТК ще се освободят по мои груби сметки поне 200 млн. лева...друг е въпроса, че той май ги няма...всъщност сега е момента да се разбере има ли пари или не...ако много се опъва всеки ще може да си направи сметката що за "милиардер" е... е иска ми се кавичките да са излишни все пак....
Коментар
-
Re: СВЕЖИТЕ ПАРИ - ПРОБЛЕМА НА НАШАТА БОРСА
[В момента борсата е жадна за пари като вампир за кръв.[/quote]
Много точно казано, а аз на вампири вяра нямам и кръв не давам.
Борсата стигна своя максимум през пролетта,защото мажоритарите - вампири искат с голи задници таралежи да ловят.
От тогава до сега се клати като при мъртво вълнение и не знае накъде ще я отнесе.
Щом се декларират милиони левове печалба, аз искам да получавам поне 10 - 15 % дивидент върху акциите си. Иначе някои продължават да се радват на печалбите на мажоритарите - вампири ( те или са малоумници или са платени клакьори, което е по-близко до истината).
А тези дето искат в мътната вода на Крема и Химко едра риба да ловят, най вероятно е да ги налапа някой крокодил.
Коментар
-
Е как ще има пари като стотици мил.лв се наляха в АДСИЦ и в някои изтърбушени дружества като ПУШЛИВЕЦА КРЕМ за акция на който се плащаше по 23-24 лв и в ХИМКО, които са без заверени отчети от международен одит, и сега тези пари стоят блокирани, и чакаме от умрял писмо. Кажете, защо трябва да се плаща по 20лв за акция за дружество за което няма реална иконом. инф и имат дългове за 1,5 милярда лв./ КРЕМ/, за мен това е непонятно. А след това нямало пари за класните дружества с добри междинни иконом. показатели, е няма да има пари. Също така се разигра и ролетката предизборно - надуха се цените необосновано и се източиха парите за финансиране на ПАРТИИТЕ и след изборите каквото ще да става, е няма да има пари. Ама очаквам анализаторите на ПФ добре да си направят сметката и да налеят парите си там където наистина си заслужава. Абе надеждата ми е в тях/ ПФ/.
Коментар
-
За какви свежи пари става въпрос бе хора?Ами то ако има келепир те моментално ще дойдат.Но как да дойдат ,като нито едно свестно дружество няма на борсата което да се е листвало доброволно.А и тези които се листват доброволно,гледат да приберат парите от продажбата на правата и нищо по нататък .Да вземем най-елементарното.Кажете ми някое дружество което да е раздало дивидент поне близък до лихвените проценти на банките.Ама растяла стойността на акциите. Виждаме и с тези отчети колко расте.Това е положението.Няма свежи пари.
Коментар
-
Re: СВЕЖИТЕ ПАРИ - ПРОБЛЕМА НА НАШАТА БОРСА
Първоначално изпратено от Han KrumПичове, струвами се не налеят ли отвън свежи пари, няма да има скоро покачване на позицийте, било то и с добри отчет и баланси.
В момента борсата е жадна за пари като вампир за кръв.
Коментар
Коментар