IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да всичко е на 6 , обаче не мисля ,че това ще даде някакъв импулс на търговията тук . ДАНО СЕ ЛЪЖА .

Коментар

• Браво, ако се абстрахираме от отписаните стари задължения, печалбата е 1.10 на акция. И това при над двоен ръст на продажбите. Всичко е на 6!

Коментар

• Тук чакаме сплита в петък и минаваме твърдо 200 лева на акция. При положение, че и резултатите стават повече от добри - Р/Е мисля е по-малко от 20 вече, така че спокойно може и 400 да стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Излезна хубав отчет. Някой може ли да го коментира? Само аз ли имам акции тук , че даже нямаше тема във форума / освен някаква заключена/ ?

Коментар

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5507

Първоначално изпратено от Ивона
            Първоначално изпратено от neee
            Е какво следва относно цената тук... ???
            Припомнете си Тракия Папир и цената на акциите след покупката на основния пакет
            Може и да не съм права, но ми струва, че GAGBT е по-удачното сравнение!

Няколко факта:
            Преди няколко месеца клиент на ПИБ продава PAPIR.
            Преди няколко седмици клиент на ПФБК (свързано лице с ПИБ) купува GAGBT.
            На 1.12.2006. клиент на ПИБ купува UPAC.
            И трите предприятия са със сходен предмет на дейност, като UPAC и GAGBT чудесно се допълват като асортимент.

Според мен и UPAC и GAGBT стават изключително перспективни! Въпросът е колко дълго ще трябва да се чака?

P.S. Имам акции в GAGBT.

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
              Е какво следва относно цената тук... ???
              Припомнете си Тракия Папир и цената на акциите след покупката на основния пакет

Коментар

• И какви са те, Симонче?
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Някакви идеи ко купи пакета? Аз имам предположения, но не съм сигурна.

Коментар

• Е какво следва относно цената тук... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                      Кой го купи???
                      Клиент на ПИБ

Коментар

• 102 купи от 208

Коментар

• Кой го купи???
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Минаха 88,02% от капитала на дружеството

Коментар

• Колеги да знаете какво стана с дивидентите на дружеството - почнаха ли да ги раздават?

Коментар

• SeanICK, да не би теб нещо да е успяло да те зарадва от последния отчет на УнипакЗа мен си беше....мъкаааа

Коментар

Working...
                                X