IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чайкафарма (THQM / 7TH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Виж,за такъв сценарий не се бях сетил...
    Тя таз игра ( на преебаване на дребните в Хима) е трудна за разгадаване.... нооо, само за контролните органи на борсата.
    Все пак ти благодаря, че ме открехна по темата, та се замислих и ти отговорих с някакви предположения.

пп Като написах ХИМ, та се сетих за сравнение с чуждоземните борси. М-р Мъск се забърка в политиката и предизвика световно недоволство.
    И как реагираха хората ?
    Продажбите се сринаха, теслите са бойкотирани а кинтите на Мъск секнаха.
    Дано има инвеститори дето се сещат за какво иде реч, щот не всичко може да се напише...

Коментар

• Еми и на БФБ да си имаме меме акция

Коментар

Може и някой фонд да е закрил позицията си. Имаше дискусия за един доста голям. Поиграх си да разгледам данните. До днес сутринта PE беше над 300х, което е малко смущаваща цифра и може да доведе до някаква корекция. Ще видим..времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Идеална схема за официален и законен подкуп, пардон - благодарност....
          Купувач пуска оферта на пода, продавач свързан с мажо продава, а след месец фонд или фирма на мажо ги купува ...
          КФН - то спи на възглавница пълна с кинти и така си върви далаверата на БФБ от 15 г...

Коментар

Ба"хти и купона : - 45% ....+30 %
            Идеална схема за официален и законен подкуп, пардон - благодарност....
            Купувач пуска оферта на пода, продавач свързан с мажо продава, а след месец фонд или фирма на мажо ги купува ...
            КФН - то спи на възглавница пълна с кинти и така си върви далаверата на БФБ от 15 г...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              И после някои се чудят що нямаме борса - ми затова нямаме! Играем си на борса, но в реалността нямаме нищо, което да привлече чужди инвеститор...
              Софикс вече е на 900 пункта, расте

Коментар

• И после някои се чудят що нямаме борса - ми затова нямаме! Играем си на борса, но в реалността нямаме нищо, което да привлече чужди инвеститор...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ба"хти и купона : - 45% ....+30 %

Коментар

• Тук ,какво се случва?!

Коментар

• шшшш, тихо че всички тук се правим че тази компания не съществува
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Дърта тема вдигам,но това "нещо" е тиранозавър ,въпреки ликвидността и другите проблеми

https://www.tradingview.com/x/f4eTV5Hr

Коментар

• Маки, много е надут балоняка, не струва и наполовина на изхвърчалата капиталиация

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            [TABLE="class: table trades_table"]
                            []

Да има доста такива "публични компании", за хлорохина нещо няма ли да добавиш?
                            Браво на тях, ако имат такъв ръст! Нали това е целта в крайна сметка на акционерите - да вложат пари и те да растат. Колкото до хлорохина освен всичко друго, Чайката доказа, че е фармацевтична фирма и в случай на необходимост може да произведе нужните на обществото медикаменти, а не просто строителна фирма или някаква пералня....

Коментар

• https://medlineplus.gov/druginfo/meds/a682318.html

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Да има доста такива "публични компании", за хлорохина нещо няма ли да добавиш?
                                Тони, няма смисъл, "пазарната" оценка тук е пародия, не се хаби, няма сравнение към момента бизнесът на "Софарма" и тук. Да, опитват се, играят го хитро на моменти, има добър замисъл, но не напълно осъществен, има още много път да извървят.
                                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X