IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Да бе, голяма мъгла. Днес пак ми взе елански кобос... хем ми се дават щото са ми от 12 лв., хем се чудя какво ли знае този и дали не се прекарвам ... пуста лакомия
    луд си да продаваш

Коментар

... пуста лакомия
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        няма ли да разберем вече защо се обира тук
        Да бе, голяма мъгла. Днес пак ми взе елански кобос... хем ми се дават щото са ми от 12 лв., хем се чудя какво ли знае този и дали не се прекарвам ... пуста лакомия

Коментар

• няма ли да разберем вече защо се обира тук

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
            Ще видим, може и това да е, в този случай цената не би трябвало да прескочи 50. Ако прескочи - явно е нещо друго.
            абе квото и да е трябва да се копува. ефтина е. Вж. цената 2010 или 2007. Ас сам си купил отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Мен и друга версия ми хрумна..нали имаше новина, че е трябвало да отправят търгово преди време..ако са решили по тази причина сега и да се отпишат.. също ми се върти в главата последното увеличение на капитала, където цената беше 48 лева...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...lstrad,153139/
              Ще видим, може и това да е, в този случай цената не би трябвало да прескочи 50. Ако прескочи - явно е нещо друго.

Коментар

• Мен и друга версия ми хрумна..нали имаше новина, че е трябвало да отправят търгово преди време..ако са решили по тази причина сега и да се отпишат.. също ми се върти в главата последното увеличение на капитала, където цената беше 48 лева...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...lstrad,153139/

Коментар

• Да, може би искат да продадат и Булстрад.

Коментар

Но явно някой знае доста повече от нас.
                    Факт, да! Аз нямам акции тук, но на нещо подобно ми мирише. Вярно, free float-a е минимален, но пък от 16-20 лв., та чак 50-така да гоним...

Коментар

• Хм, прави сте че може да се мисли в посока придобиване на Булстрад от друг статегически. ВИГ вече шитнаха Ти би ай АМ, договориха и ПФ Доверие, нищо чудно и застрахователя да шитнат...
                      Но явно някой знае доста повече от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        Четох днес някъде, че Уника се оглеждали за покупки в Източна Европа за до 150 млн. евро.
                        Те купиха тук ЗК Витоша навремето. Според мен едва ли е това.

Коментар

Елански кобос граби тук... Дадох му първите си 50 бр на 45 лв., с 270% печалба
                          Другите 800 ще ги подържа.
                          Какво ли знае тоя?

Четох днес някъде, че Уника се оглеждали за покупки в Източна Европа за до 150 млн. евро.

Коментар

• Елански кобос граби тук... Дадох му първите си 50 бр на 45 лв., с 270% печалба
                            Другите 800 ще ги подържа.
                            Какво ли знае тоя?

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo
                              Искаш да те съдят за препоръка ли? По леко с препоръките, най-малкото не си инвестиционен консултант (предполагам). После някой ако загуби ще може да те съди, а ако спечели, няма да ти каже и едно благодаря.

Първо обаче да те светна, че Булстрад е с капитализация от 123 млн. лв. при печалба от 1,8 млн. лв. за 2012 г. и загуба от 1,73 млн. лв. за 2011 г. (общ всеобхватен доход).

?!?!?!?

Финансовият резултат е 689 хил. лв. печалба за 2012 г.

Бизнеса на застрахователите е в сравнително тежко положение. Нови коли няма, старите се амортизират (Каското намалява), гражданската не поскъпва колкото им се иска и е губеща, според редица изказвания.

Аз лично не бих пипнал това нещо. Ти може би знаеш че Мажоритаря ще изкупува скоро на високи нива? Но дали е така. Аз на негово място не бих купувал, затова не вярвам да го прави.

Остава вариантът спекулантите да си играят на еврейския виц с часовника.

Веднъц гледах едни балони как летят в парка..... обаче после се спукаха и децата рИваха като магарета.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                              Мнението ми не е препоръка и никога не е било. Писал съм как се ориентирам грубо по доло, за нивото на форома такова ориентиране е ок.

А за по-високо ниво. Нямам инфо какво щя прави мажоритаря. Но ако не се делистват, точно сега влизаме в началото на добър цикъл и до година две резултата им ще се вдигне чувствително. Точно сега е момента да се копува такава акцйия. Втори индикатор е нивото й от 2007.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Тук кротко и непрекъснато някой пазарува и цената се вдига.
                                Интересно какво инфо ще излезе?!
                                ас съм прост инвенститор и нямам вишо, но се уриентирам така. Копувам тва което е пот нивата от 2010. После гледам тикера, по някои път и не гледам.

Коментар

Working...
                                X