Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеняма ли да разберем вече защо се обира тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЩе видим, може и това да е, в този случай цената не би трябвало да прескочи 50. Ако прескочи - явно е нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМен и друга версия ми хрумна..нали имаше новина, че е трябвало да отправят търгово преди време..ако са решили по тази причина сега и да се отпишат.. също ми се върти в главата последното увеличение на капитала, където цената беше 48 лева...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...lstrad,153139/
Коментар
-
Мен и друга версия ми хрумна..нали имаше новина, че е трябвало да отправят търгово преди време..ако са решили по тази причина сега и да се отпишат.. също ми се върти в главата последното увеличение на капитала, където цената беше 48 лева...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...lstrad,153139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНо явно някой знае доста повече от нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЧетох днес някъде, че Уника се оглеждали за покупки в Източна Европа за до 150 млн. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕлански кобос граби тук... Дадох му първите си 50 бр на 45 лв., с 270% печалба
Другите 800 ще ги подържа.
Какво ли знае тоя?
Четох днес някъде, че Уника се оглеждали за покупки в Източна Европа за до 150 млн. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от osloИскаш да те съдят за препоръка ли? По леко с препоръките, най-малкото не си инвестиционен консултант (предполагам). После някой ако загуби ще може да те съди, а ако спечели, няма да ти каже и едно благодаря.
Първо обаче да те светна, че Булстрад е с капитализация от 123 млн. лв. при печалба от 1,8 млн. лв. за 2012 г. и загуба от 1,73 млн. лв. за 2011 г. (общ всеобхватен доход).
?!?!?!?
Финансовият резултат е 689 хил. лв. печалба за 2012 г.
Бизнеса на застрахователите е в сравнително тежко положение. Нови коли няма, старите се амортизират (Каското намалява), гражданската не поскъпва колкото им се иска и е губеща, според редица изказвания.
Аз лично не бих пипнал това нещо. Ти може би знаеш че Мажоритаря ще изкупува скоро на високи нива? Но дали е така. Аз на негово място не бих купувал, затова не вярвам да го прави.
Остава вариантът спекулантите да си играят на еврейския виц с часовника.
Веднъц гледах едни балони как летят в парка..... обаче после се спукаха и децата рИваха като магарета.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
А за по-високо ниво. Нямам инфо какво щя прави мажоритаря. Но ако не се делистват, точно сега влизаме в началото на добър цикъл и до година две резултата им ще се вдигне чувствително. Точно сега е момента да се копува такава акцйия. Втори индикатор е нивото й от 2007.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТук кротко и непрекъснато някой пазарува и цената се вдига.
Интересно какво инфо ще излезе?!
Коментар
Коментар