IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то при толкова фрии флоуд толкова за ИМПЕРИЯТА-BSTR,

ама който разбира нали се сещаш к'во събира...............,

а за оргата аз експериментирах неуспешно, да

му мислят големите там..................!;-))

Коментар

• Достатъчно е , че поне казвате, но лично на мен ми е интер. кой все пак продава-ТОЛКОВА ли е зле , толкова ли е на " зор" за кинтите......?
      Ще получа една среднопрет. цена , ще си "начисля" лихва в размер
      на 12%/ дванадесет/ проц. на год. база,бързо и ловко ще престм.
      колко ще ми струва към 31.12.2008, ще капитализирам, ще превалутирам
      в евро- и с УДОВОЛСТВИЕ ще чакам нива към 01.03.2009г.
      ТУК НЯМАМ И НЯМА ДА ИМАМ "РЕПО"-независимо от цената и условията ,
      въпреки че притежавам сравн. голям брой акции...!
      не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• А от оргата след перспективите за разделяне бягам , като попарен........!Wink)
        Пепи , ама пенсионните са влезли здраво там...... , а при нас гледали протокола от ОСА .....кой са .... Райфата малко и СБА ... и ЮГ маркет

Коментар

• А от оргата след перспективите за разделяне бягам , като попарен........!;-))

Коментар

• Ако падне продължаваме, налЕ!Smile)
            Пепи , продължаваме...... ама fantomas много агресивен при такива моменти.... нека да работи като СИС ..... ще вземат да ми лапнат свободните парички от други позиции...... днеска гледах Оргахим 100 бр. на 167 лв...... но издържах.....

Коментар

• Ако падне продължаваме, налЕ!:-))

Еххххх, бях се зарекъл да не отварям очи и пак,

да се е.а в.........!;-))

Коментар

• фантомас тези 10 броя бяха за меня.............!;-))

както се казва капка по капка............язовир!

Коментар

• fantomas , аз купувах на 160 и обичам ниските нива при паника..... и днес имах оферта около 155 лв. ... това ми е единствената акция където съм инвеститор.... според мен при такива случай никаква милост за продавачите....

Коментар

• ДНЕС купувах тук:
                    2х169,0000
                    5х168,9990
                    10х169,9990
                    5х169,9990
                    9х170,0000
                    3х170,0000
                    3х170,0000
                    10х169,999-не съм
                    3х170,0000
                    4х170,0000
                    Желая да ЗАЯВА на продавачите, че пак ще ВИ чакам, но на по-ниски
                    нива, ИМАМ тотална ликвидност, ресурс скромен, но РАЗМАЗВАЩ,
                    ОБРАТНОТО изкупуване на ДФ, ИД ще продължи......

Коментар

• майтап, мече,

тук и аз само купувам!;-))

Коментар

• Пепи , при паника аз не продавам..... само купувам.... само че тук нещо паника няма......

Коментар

• Мече-цвети,

ти ли си пуснал тоя айзберг -продава..........????:-))

Коментар

• Колко ли в ПЪТИ се вдигат приходите на ИМПЕРИЯТА -BSTR....хихихихи............!:-))

Коментар

• "..Дали един ПФ като купува купува по 10-15 акции на ден, А ???
                              Сигурен ли си, че фондовете така процедират... по 10 -15 акции на ден???.."
                              Крайно време е да се разбере , че ТУК- на БФБ- ще останат стойн. неща!
                              Цената е такава, защото ДФ/ РАЙФАЙЗЕНБАНК, ДСК-РАСТЕЖ, КАПМАН-
                              всичките им далновидност.- имат ОГРОМНИ обратни изкупувания !/
                              "..Време е и ИМПЕРИЯТА -BSTR да направи увеличение на капитала.."
                              Решително и категорично НЕЕЕЕЕЕЕЕ !
                              Нека и най-мизерните "плъхове " да продадат нещо, чиято ст-ст те едва
                              ли разбират...ПО -НАТАТЪК да има увеличение- след това ЩЕ ИМА
                              РЕАЛНО догонване на позиции, РЕАЛНА цена- според мен това ще
                              бъдат нива от 500-700/ ЕВРО/-защото това са фактите , спрямо инфлац., защото ще има и НОВИ придобивки, защото не може и не БИВА
                              това дружество да се сравнява с другите " еднодневки"
                              Това становище не е препоръка за пок./прод. на акции !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                ...

аз се отказвам повече да и отварям очите,

Но за сметка на това ПФ-ове си пълнят леко, леко.........хахахахаха..!;-))
                                Абе Пепи, то хората се опитват на тебе да ти отворят очите...

А инак сигурен ли си че....
                                Първоначално изпратено от Пепи
                                Но за сметка на това ПФ-ове си пълнят леко, леко.........хахахахаха..!;-))
                                ако не си сигурен и не можеш да го докажеш с факти НЕ Е ХУБАВО да пишеш така....

все пак виж че среднодневния оборот по позицията за последните 6 месеца е 47 акции/ ден

http://www.investor.bg/?cat=10&cid=61

Дали един ПФ като купува купува по 10-15 акции на ден, А ???
                                Сигурен ли си, че фондовете така процедират... по 10 -15 акции на ден???
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X