IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata
    Първоначално изпратено от Tradanza
    Е кво става тука!! Всичко нагоре дори и ХИМКО, само Бул са надоле :lol:
    Да бе и мене това ме учуди!!!
    Е имаш ли някакво обяснение защо е така ? До 790 лв им паднаха акциите! На какво прилича това!!!! :lol:

не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
      Е кво става тука!! Всичко нагоре дори и ХИМКО, само Бул са надоле :lol:
      Да бе и мене това ме учуди!!!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Oxford Business Group: Застрахователният бизнес в България е в разцвет

Според годишното издание с икономически анализи на OBG The Report: Bulgaria 2008, присъединяването на страната към ЕС и стабилните темпове на икономическо развитие подпомагат разцвета на застрахователния пазар.

Анализът на бързо разрастващата се застрахователна индустрия сочи, че размерът на раздадените премии възлиза на 1.5 милиарда лева за 2007 година, а на пазара оперират 37 застрахователни компании, в сравнение с 31 през 2006 година.

В момента застрахователният пазар е доминиран от големи международни компании и е твърде далеч от ситуацията през 1990 година, когато на пазара имаше повече от 100 местни фирми.

Виждайки потенциала на все още незрелия застрахователен сектор в България, големите застрахователни компании се стремят да засилят присъствието си и започват да придобиват по-малките местни фирми.

Австрийската Vienna Insurance Group и италианската Дженерали (Generali) увеличават влиянието си в региона, стимулирайки едно ново ниво на конкуренция за интереса на притежателите на застрахователни полици.

Коментар

• Е кво става тука!! Всичко нагоре дори и ХИМКО, само Бул са надоле :lol:

Коментар

• fantomas,

пълни си кротко и си свиркай!;-))

Тук приказките са излишни!

Коментар

• Ето нещо за размисъл.....:
              "..Райфайзен Асет Мениджмънт (България) ЕАД, управляващото дружество, което е 100% собственост на Райфайзенбанк (България) ЕАД, намалява минималната сума за инвестиция във всичките си договорни фондове от 500 на 30 лв. и от 500 на 30 щатски долара за Райфайзен (България) Балансиран Доларов Фонд, като по този начин дава възможност на клиентите си да инвестират на капиталовите пазари по-малки суми.
              При обратно изкупуване на дялове на договорен фонд, с цел покупка на дялове от друг фонд, организиран и управляван от Райфайзен Асет Мениджмънт (България) ЕАД, инвеститорите не дължат такса за обратно изкупуване и такса за емитиране към фонда, в чийто дялове ще бъде инвестирано....".
              не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• "..Shemata написа:
                абе кой купува тук ???.."
                Този, който все още желае де "съхрани" дългосрочно това което има !
                Крайно време е да се разбере, че има огромни обратни изкупув.
                от т.н. ИД, ДФ и т.н. При един "тесен" пазар като БФБ, съвсем логично е да разпродадеш нещо носещо пари-КЕШ, което ОБРЪЩАМ внимание
                има кой да закупи.., ЗАЩОТО в рамките на 3 / три/ работни дни по
                закон даденото дружество трябва да изплати на инвестриралите сумата
                АЙде сега "отворковците" с "Енемона" да пресметнат какво БИ се случило
                при такова "самосвално" изсипване -КОЛКО броя акции и докъде
                БИ-МОГЛА да " слезе" цената....
                Предвит сегашната ситуация се получава един ефект-"обратна" тяга-
                ИД, ДФ. трябва да продават-за да се разплатят в закон. срок,НО
                с това те "помпат" цените надолу, защото като цяло няма кой да закупува- т.н. " ПЕНСИИ" в момента "дремят" на депозите, защото имат
                и огранич. за инвестиране, пък и желаят да запазят ресурс..
                Това ще продължава дотогава, докато обратните изкупувания не намалеят или най-малкото не се изравнят с поръчките за закупувания.
                "Сривове" ще има по доста на брой позиции, въпреки че има комуникации между дружествата, има " менки" -ти на мен, аз на теб,
                защото иначе цените БИХА полетели надолу, което между другото
                още веднъж ще постави един от възловите въпроси за качествата,
                които БИ трябвало да притежава екип. за управл. на така оформените
                образно казано" нови" инвест. портфейли..
                В никакъв случай не мислете че е лесно взимането на решение, кое
                точно трябва да се разпродаде, колко от него и на кого...?
                Взимането на решение е трудно , може би неправилно на пръв поглед, но рано или късно цената ще иде ТАМ-където и е мястото-
                477/ евро ! /..
                Изразявам лично мнение, плод на един анализ-от всякакъв ъгъл !
                не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Днес ЕНЕМОНА добре се представя!!!
                  Shemata добре , че се появи при вас ПК ... та живнахте .... а и акъл почнахте да давате..... , но с какъв се събереш такъв ставаш... интересно дали знаеш на колко мина увеличението на капитала на Булстрад и на колко беше ИПО на Енемона.. и кой е на загуба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Ама моля Ви се ,

защо трябва да съм агресивен,

много съм спороен дори,

аз чакам в ниското!:-))
                    A така !!! Така вече е добре !!!

Коментар

• Ама моля Ви се ,

защо трябва да съм агресивен,

много съм спороен дори,

аз чакам в ниското!:-))

Коментар

Първоначално изпратено от Shemata
                        Първоначално изпратено от wolf66
                        аз
                        ами тогава купувайте и си мълчете...
                        Е де не бъди толкоз груб! И без това са достатъчно измъчени! Някой даже не знаят къде се намират! Ей виж Пепи, тя ги купува на 140 и ги продава на 800 лв.! До такова състояние може те доведе отчаянието
                        Тradanza,

ще дойде и това време за 800-СКОРО, но ти както винаги ще си останеш зрител и семкаджия,

а ако някой ден се срещнем може да се пробваме на канадска,

защото голям го вадя!;-))
                        eeee моля ви се, това е форум на BSTR

Пепи не бъди толкова агресивен...купувай си акции и си ги продавай на 800 и си мълчи... Не се заяждайте тук...Моля ви..

Коментар

аз
                          Е де не бъди толкоз груб! И без това са достатъчно измъчени! Някой даже не знаят къде се намират! Ей виж Пепи, тя ги купува на 140 и ги продава на 800 лв.! До такова състояние може те доведе отчаянието
                          Тradanza,

ще дойде и това време за 800-СКОРО, но ти както винаги ще си останеш зрител и семкаджия,

Ша дойде Пепи, ша дойде! Не се безпокой! Полегни малко! Успокой се!

Казах ти да не ги закачаш, че стават агресивни и почват да бълнуват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                            аз
                            Тradanza,

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                              аз

Коментар

• ми тогава що питаш...?

Коментар

Working...
                                X