IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Тука гледам нещата се развиват правилно! Вървим бавно но славно към едногодишно дъно! А както знаем дъната са за това да бъдат подминавани! След известно време(около година) с тия темпове ще му замяза!

не е препоръка
    Tradanza , я ти кажи откъде вадиш този.......пък застрахователя остави на нас. .... акцията я имам от 2005 г. .... така , че дъно кога прави знам по добре от теб..... , а и също да те попитам ти застраховки правиш ли... е тази година няма да има дъмпинг.....

Е браво! Моля, да споделиш тогава, че и аз да знам Може да намажа нещо

Коментар

• Тука гледам нещата се развиват правилно! Вървим бавно но славно към едногодишно дъно! А както знаем дъната са за това да бъдат подминавани! След известно време(около година) с тия темпове ще му замяза!

не е препоръка
      Tradanza , я ти кажи откъде вадиш този.......пък застрахователя остави на нас. .... акцията я имам от 2005 г. .... така , че дъно кога прави знам по добре от теб..... , а и също да те попитам ти застраховки правиш ли... е тази година няма да има дъмпинг.....

Коментар

• Тука гледам нещата се развиват правилно! Вървим бавно но славно към едногодишно дъно! А както знаем дъната са за това да бъдат подминавани! След известно време(около година) с тия темпове ще му замяза! :lol: :lol:

не е препоръка

Коментар

• вчера си купих на 140

ще залагаме на по-ниско и така до края на света.............хахахахаха...!;-))

Явно има мнооого зорлии хора,

при номинал на акцията 10лв, такива цени за ИМПЕРИЯТА- БСТР, ех голям кеф!:-))

Коментар

• Европейските застрахователи се оглеждат за покупки в развиващите се страни

Европейските застрахователни компании, като френската AXA SA, италианската Assicurazioni Generali SpA и швейцарската Zurich Financial Services се оглеждат за покупки на по-малки застрахователи в развиващите се страни, сочи публикация на финансовото издание Wall Street Journal.

Фокусът е насочен към европейските развиващи се страни като Словения, Турция и Украйна, се казва още в направеното изследване.

Потенциални продавачи са банки като Royal Bank of Scotland Group Plc и испанската Banco Santander SA, които имат желание да продадат своя застрахователен бизнес за набиране на свеж ресурс.

Много от европейските банки са изтощени от ипотечната криза, реализираха огромни загуби в резултат на отписване на активи и желаят да продадат неосновния си бизнес, за да се фокусират върху основния си такъв.

Застрахователните компании се очаква да са сред най-слабо засегнатите финансови институции от наблюдаваната криза на ипотечните пазари в САЩ, според специалисти от една от водещите рейтингови агенции - Moody's Investors Service.

Компаниите в сектора проявяват признаци на възстановяване от кризата, сериозно засегнала ипотечните пазари и пазара на недвижими имоти във водещата световна икономика.

Кризата на ипотечните пазари се разпространи изключително силно и засегна в голяма степен резултатите на финансовите институции през последните няколко тримесечия.

Стабилното финансово състояние на водещите световни застрахователи обаче се очаква да съдейства за превъзмогването на загубите на институциите, свързани с паричните и ипотечните пазари.

Коментар

• Който обаче има желание да продава, поради много на брой причини
              с УДОВОЛСТВ. ще го отърва от " печалба" към 2009 г...
              Следващият отчет , ще е по добър и загубите от финансови инструменти няма да са такива..... , а и Български имоти вървят добре... и застраховките ще се качат .... и изобщо трябва малко да се почака....така , че всеки сам си решава за продажбите...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                "...Не можеш да говориш за репа тука и за 100лв. Това са мръсни думи! Както са мръсни думите - 200,190,180,170,160лв и т.н.! Такива цени няма да видим тук! Коментари под 1000лв. са нетърпими! ..."
                Че е ИМАЛО " репа" - истина е .. има.Чувайте какво се ПЕЕ !
                Който обаче има желание да продава, поради много на брой причини
                Нека да се покаже подобаващо, не некакви "мършави"/ извинете за израз./ бройки-ще ги отхапа със ЗАМАХ, защото имам РЕСУРС..
                Това не е покана за Райфайзен Асет Менидж.-там е КРАЙНО време
                да си седнат на седал. части и да назначат когото подобава.....
                НЕПРОСТИМО е ..."Пощата" да влиза в "ДЕВИН" - ? са тия , ако че
                са под управлението на Ч.Д./ биш кадър на " ЕЛАНА", после " РАЙФА"/.
                АЙде със здраве на всички !
                Идея нямам за какво говориш!

Коментар

• "...Не можеш да говориш за репа тука и за 100лв. Това са мръсни думи! Както са мръсни думите - 200,190,180,170,160лв и т.н.! Такива цени няма да видим тук! Коментари под 1000лв. са нетърпими! ..."
                  Че е ИМАЛО " репа" - истина е .. има.Чувайте какво се ПЕЕ !
                  Който обаче има желание да продава, поради много на брой причини
                  Нека да се покаже подобаващо, не некакви "мършави"/ извинете за израз./ бройки-ще ги отхапа със ЗАМАХ, защото имам РЕСУРС..
                  Това не е покана за Райфайзен Асет Менидж.-там е КРАЙНО време
                  да си седнат на седал. части и да назначат когото подобава.....
                  НЕПРОСТИМО е ..."Пощата" да влиза в "ДЕВИН" - ? са тия , ако че
                  са под управлението на Ч.Д./ биш кадър на " ЕЛАНА", после " РАЙФА"/.
                  АЙде със здраве на всички !
                  не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• От в-к Стандарт:

160 лв. застраховка за Трабант наесен
                    "Гражданска отговорност" скача с до 40 на сто

160 лв. за застраховка на "Трабант" ще даваме наесен. Толкова може да достигне "Гражданска отговорност" за най-ниския клас автомобили. Сега сумата за такава кола е около 120 лв. Всички застрахователи обаче са категорични, че цената е ниска и до края на годината трябва да се повиши с 20 до 40 на сто. Така за средния клас коли сумата може да достигне 210 лв., а за най-мощните - до 300 лв. След влизането на България в Евросъюза катастрофите с българско участие в чужбина са нараснали неимоверно. В повечето страни членки няма лимити и за пострадали хора обезщетенията могат да достигнат милиони евро. Така почти всички застрахователни дружества работят на загуба, обясняват от бранша. Дори и след увеличението наесен обаче цената на задължителната автозастраховка ще продължи да расте, единодушни са българските застрахователи. Според шефа на "Бул Инс" Петрозар Петков към момента реалната цена на полицата за най-малките коли е 200 лв. При най-мощните возила, за които в момента застраховката в различните компании върви около и малко над 200 лв., реалната стойност трябва да е 480-500 лв.
                    "Гражданска отговорност" да се предлага от най-големите 5-6 дружества, защото само те могат да акумулират достатъчно средства, за да не се стига до фалити, предложи Петков. Според изп. директор на "Армеец" Румен Георгиев увеличението на застраховката трябва да стане по-бързо. Ако запазим сегашните темпове на повишаване, полиците у нас ще достигнат необходимите нива не по-рано от 10 г., пресметна той.
                    Кристиан КОСТУРКОВ

П.П. А след като ГО трябва да стане 500ле,

ЩЕ СТАНЕ......!;-))

налЕ?!:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                      мече,

Не можеш да говориш за репа тука и за 100лв. Това са мръсни думи! Както са мръсни думите - 200,190,180,170,160лв и т.н.! Такива цени няма да видим тук! Коментари под 1000лв. са нетърпими! :lol:
                      няма лошо, говори си )
                      но, знаеш ли съдържанието на думи като офтопик, спам или ...бля-бля ))

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        ЕЕЕЕЕЕЕ.... аз съм от добрите.....Просто януари месец се репираше БСТР , като перспективна и сигурна акция в бъдеще..... Грубо сметнато около 4000 до 5000 броя ..... Да не мислите да стигнем до 100 лева......Съвсем сте полудели....
                        мече,

Не можеш да говориш за репа тука и за 100лв. Това са мръсни думи! Както са мръсни думите - 200,190,180,170,160лв и т.н.! Такива цени няма да видим тук! Коментари под 1000лв. са нетърпими! :lol:

Коментар

• Мече, зарежи ги...лошите - тия дето, под вола теле все търсят)
                          говорим си сериозно
                          от последното, което написа се усетих, че говориш по-скоро за маржин кол-овете
                          възможно е и да има и такива на цена около 100, но количеството им е малко и всичко зависи от ...околното настроение

все пак не мисля, че ще видим по-ниска цена

Коментар

• ЕЕЕЕЕЕЕ.... аз съм от добрите.....Просто януари месец се репираше БСТР , като перспективна и сигурна акция в бъдеще..... Грубо сметнато около 4000 до 5000 броя ..... Да не мислите да стигнем до 100 лева......Съвсем сте полудели....

Коментар

• мече, да не би ти да си с репо на 100 лв...? Откъде инфо...?

Коментар

• мече, ако искащ да купуваш евтино е друго,

ама да ми говориш за некакви репа, като търговията до 100ле

преди година беше толкова свита, че се чудя откъде го измисли това,

ако има някакви репа тук отдавна са зачистени,

ТОВА не ти е ликвидна позиция, като софарма например.......,

за да ми говориш за репа!;-))

Коментар

Working...
                                X