IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Траданза обещаваш ли , че няма да си смениш ника,

в противен случай се превръщаш в множеството педерсти във форума...........хахахахяаха............!

Да се надяваме!

Нале!:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Tradanza , знам си , че трябва много да учиш щом и мене произведе в" кака" вместо шефката на КФН .......
      Мечи, виждам че се опитваш да избягваш неуспешно въпросите но все пак да та питам кака няма ли да ми отговориш ?

Коментар

• Tradanza , знам си , че трябва много да учиш щом и мене произведе в" кака" вместо шефката на КФН .......

Коментар

Еля и това доживях да чуя Wink Но щом казваш още утре захващам да ги зачитам пак!
          Tradanza и да не забравиш резултатите на Български имоти да включиш..... БСТР нали ги купи..... и в сайта на КаФеНето се поразрови..... а виж и хубавата кака какво пише за застраховките ... по света и у нас..... .... ,а и за австрииските застрахователи прочети.... не за Дженерали....
          Добре кака! Както кажеш! От теб ша са учва вече! На убо място попаднах в тоя форум! Тука един дет да губи нема! Голем късмет извадих! Сега кажи ти кака като тия работи преди 8-9 месеца ги прибавя, изважда и умножава ква ти са чиниши цената?

Коментар

• Еля и това доживях да чуя Wink Но щом казваш още утре захващам да ги зачитам пак!
            Tradanza и да не забравиш резултатите на Български имоти да включиш..... БСТР нали ги купи..... и в сайта на КаФеНето се поразрови..... а виж и хубавата кака какво пише за застраховките ... по света и у нас..... .... ,а и за австрииските застрахователи прочети.... не за Дженерали....

Коментар

Хехехе! Цвети, много е интересно изказването - "като дойде денят....ще ти припомня". Естествено, че денят ще дойде! Но дай някаква прогноза, дата и т.н. Така всеки може Smile Знаеш ли, че някой ден ще има нещо си! В тоя стил приказките са ясни. И нищо против Булстрад! Против празните приказки от рода на - ще видите някой ден!
              Tradanza , според думите ти имаш малък опит ..... тогава прочети малко за застрахователите ...печалби , пазарен дял , резерви ..... и ще намериш отговора сам..... само ще ти пусна жокер.... защо Софикса е върнал преди две години , а БСТР е на равнището на миналия април............ и пролетта се качи с 50 % .....
              Еля и това доживях да чуя Но щом казваш още утре захващам да ги зачитам пак!

Коментар

• Трабанта пиши със старият си ник , ако имаш такъв ,

за да те разбера , защото със старите играчи си имаме приказка,

ако си и ти такъв де.............,

в противен случай не вървиш!;-))

налЕ ??:-))

Коментар

• Хехехе! Цвети, много е интересно изказването - "като дойде денят....ще ти припомня". Естествено, че денят ще дойде! Но дай някаква прогноза, дата и т.н. Така всеки може Smile Знаеш ли, че някой ден ще има нещо си! В тоя стил приказките са ясни. И нищо против Булстрад! Против празните приказки от рода на - ще видите някой ден!
                  Tradanza , според думите ти имаш малък опит ..... тогава прочети малко за застрахователите ...печалби , пазарен дял , резерви ..... и ще намериш отговора сам..... само ще ти пусна жокер.... защо Софикса е върнал преди две години , а БСТР е на равнището на миналия април............ и пролетта се качи с 50 % .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Трабанта ,

не вървиш брат,

там където съм заложил през изминалите години няма празно,

но такива смешници като теб са ми минали мноооого пред очите,

така че ...............плувай и бъди щастлив!;-))

А ние да му мислим!:-))

налЕ ?? :-))
                    Пепи,

Къде няма празно Аз като те чета то навсякъде празно Пълниш на промоции от 500 лева Ко ми разправяш
                    Атила и той топ инвестор

Коментар

• Трабанта ,

не вървиш брат,

там където съм заложил през изминалите години няма празно,

но такива смешници като теб са ми минали мноооого пред очите,

така че ...............плувай и бъди щастлив!;-))

А ние да му мислим!:-))

налЕ ?? :-))

Коментар

Е тебе питам! Нали каза, че по добре от мен знаеш! Хубаво е човек да се учи от по опитните!
                        Tradanza , във форума има достатъчно по опитни колеги , който ще те обучат.......никога да не участваш на борсата , а специално за Булстрад , като дойде денят ..... ще ти припомня иронията.....ако се разровиш във форума има десетки , като теб.....
                        Мече, не му се връзвай на Трабанта!

Харесал си е няколко компании и плюе ли плюе!

Драйфа ми се от тази "креативност" на апокалиптосите!

А иначе времето ще покаже кой е бил прав за Булстрад!

И в този смисъл: много рядко го правя, но ще си призная, че това е една от топ 3 позиции в моя портфейл!

Успехи!

Коментар

Е тебе питам! Нали каза, че по добре от мен знаеш! Хубаво е човек да се учи от по опитните!
                          Tradanza , във форума има достатъчно по опитни колеги , който ще те обучат.......никога да не участваш на борсата , а специално за Булстрад , като дойде денят ..... ще ти припомня иронията.....ако се разровиш във форума има десетки , като теб.....
                          Хехехе! Цвети, много е интересно изказването - "като дойде денят....ще ти припомня". Естествено, че денят ще дойде! Но дай някаква прогноза, дата и т.н. Така всеки може Знаеш ли, че някой ден ще има нещо си! В тоя стил приказките са ясни. И нищо против Булстрад! Против празните приказки от рода на - ще видите някой ден! Като опитен човек, за какъвто се имаш и аз приемам това просто те попитах кога според теб ще е дъното?

Коментар

• Е тебе питам! Нали каза, че по добре от мен знаеш! Хубаво е човек да се учи от по опитните!

Коментар

Е браво! Моля, да споделиш тогава, че и аз да знам Smile Може да намажа нещо
                              Tradanza , какво ще кажеш по въпроса да попиташ в Адмиралтейството...., те са му върли фенове .....

Коментар

• Е браво! Моля, да споделиш тогава, че и аз да знам Smile Може да намажа нещо
                                Tradanza , какво ще кажеш по въпроса да попиташ в Адмиралтейството...., те са му върли фенове .....

Коментар

Working...
                                X