If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е те тва изглежда доста страшно! Чак не искам да ви казвам къде е следващата спирка според това чудо! Но ще цитирам един инвеститор : " От империята ще стане средно голяма община"
Застраховка “Гражданска отговорност” ще се увеличи на няколко стъпки до края на годината, прогнозираха вчера застрахователи. Първата ще бъде през октомври тази година и ще е с около 10 на сто. Това е месецът, в който изтичат голяма част от полиците на автомобилите и те трябва да бъдат подновени
П.П. Трабанта,
дано имате късмет хората с големите баници да ви пуснат по някоя и
друга троха.............хахахахаха........!;-)))
Не бой са за мен Квото и да стане на моя гръб ще бъде
Застраховка “Гражданска отговорност” ще се увеличи на няколко стъпки до края на годината, прогнозираха вчера застрахователи. Първата ще бъде през октомври тази година и ще е с около 10 на сто. Това е месецът, в който изтичат голяма част от полиците на автомобилите и те трябва да бъдат подновени
П.П. Трабанта,
дано имате късмет хората с големите баници да ви пуснат по някоя и
Нищо няма да купиш, не се изтъквай..............хахахахаха,
такива пилета като теб трудно ще купят!;-))
Пепи,
Нали знаеш пилетата како правят? Кълват по земята! За да ти поясня, щото няма ме разбереш инак - на дъното ша кълвем! И то ваште големи баници, дет са станали трохи
Чакаме в ниското и така до края на света..............!;-))
Едни зорлии-продават други купуваме,
налЕ ?? :-))
Пепи,
Ние чакаме в ниското. Вие отдавна сте по върховете и ви остава само да стискате! Ама така е като си пълнил на промоцилналните 250-300 лв
Накрая и твоите ша купя :lol:
Tradanza , от постовете ти разбрах , че много обичаш да подценяваш колегите от форума и за тяхна сметка да пускаш шегички и други имат англииски хумор....... та мисля след Нова година -след годишет отчет над 200 лв...... след отчета за първото тримесечие над 250 лв....... , а за сега не ми се пише....
Не е препоръка......
Никого не подценявам!Все ми е тая кой какво пише! Евала! Най накрая! Толку ли беше трудно?!?
Tradanza , от постовете ти разбрах , че много обичаш да подценяваш колегите от форума и за тяхна сметка да пускаш шегички и други имат англииски хумор....... та мисля след Нова година -след годишет отчет над 200 лв...... след отчета за първото тримесечие над 250 лв....... , а за сега не ми се пише....
Не е препоръка......
Коментар