IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шегаджии,

ок , няма проблем... една от специализациите ми е Застрахователно Дело, но както и да е... не е мястото тук да говорим....

Инак Пепи, ти като приказваше, че "Империята" щяла да стане 500, 600, 700, 800.. ти говорехме, да "стъпниш на земята здраво с двата крака" или просто с определена цел се правиш на "луд"...
    Пепи, ти нали пишеше как слагаш поръчки купува... на 190, 180, 170, 160, 150,... а сега е 100 лв... видя ли как само за месец месец и половина как си реализирал - 60 - 80 % загуба!!!
    Е ти ли си сега СПЕЦА??? Самите ти действия показват ти колко си "спец" и колко разбираш от застраховане!!!

е да ... то все някога може Булстрад да стане 200-300 лв.. след няколко години ... след 2,3, 5 и ти ще кажеш "бях прав".....

хехехех .... СМЕШНИК... нали знаеш....
    "кервана си върви, а пък кучето лае"

Първоначално изпратено от Tradanza
    Първоначално изпратено от Пепи
    Абе шемет ,

ти кога стана и специалист по застраховане ?? ;-))

Да бе шемет! Кога стана? Виж пепи е спец по застраховане и не само. Общо взето е спец в толку области, че се затруднявам да ги изброя
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Шегаджии,

ок , няма проблем... една от специализациите ми е Застрахователно Дело, но както и да е... не е мястото тук да говорим....

Инак Пепи, ти като приказваше, че "Империята" щяла да стане 500, 600, 700, 800.. ти говорехме, да "стъпниш на земята здраво с двата крака" или просто с определена цел се правиш на "луд"...
      Пепи, ти нали пишеше как слагаш поръчки купува... на 190, 180, 170, 160, 150,... а сега е 100 лв... видя ли как само за месец месец и половина как си реализирал - 60 - 80 % загуба!!!
      Е ти ли си сега СПЕЦА??? Самите ти действия показват ти колко си "спец" и колко разбираш от застраховане!!!

е да ... то все някога може Булстрад да стане 200-300 лв.. след няколко години ... след 2,3, 5 и ти ще кажеш "бях прав".....

хехехех .... СМЕШНИК... нали знаеш....
      "кервана си върви, а пък кучето лае"

Първоначално изпратено от Пепи
      Абе шемет ,

Да бе шемет! Кога стана? Виж пепи е спец по застраховане и не само. Общо взето е спец в толку области, че се затруднявам да ги изброя

Коментар

• еи ама отиде и бстр-то ама поне гледам тука ги харесват ако не на борсата
        еи тук

Коментар

• еи ама отиде и бстр-то ама поне гледам тука ги харесват ако не на борсата
          еи тук

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Това е една доста надценена акция!!!

но по-лека лека си идва на справедливата цена....
            Shemata , само сградите в София струват повече от 90 милиона евро.... аман от лаици..... нали знаете , че ще ги купувате на 300 лв.. евтини.... рано или късно ... по скоро рано...
            Хайде сега, в баланса пише земя и сгради 7,7 млн.лв.- значи е толкова

Коментар

• Това е една доста надценена акция!!!

Shemata , само сградите в София струват повече от 90 милиона евро.... аман от лаици..... нали знаете , че ще ги купувате на 300 лв.. евтини.... рано или късно ... по скоро рано...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                Ами трабанта ,

двамата с шемета следвашият път ще Ви наемат за консултиране,

като се продава застраховател,

а че капитализацията на БСТР е колкото на един мол е без значение!:-))

Толку е определил пазара! Аз там неам думата!

Коментар

• Ами трабанта ,

двамата с шемета следвашият път ще Ви наемат за консултиране,

като се продава застраховател,

а че капитализацията на БСТР е колкото на един мол е без значение!:-))

Коментар

• Някой гледал ли е скоро на какви нива се търгуват застрахователите в региона? То верно че Булстрад трябва да има премия за империя, но...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Абе шемет ,

Коментар

• Абе шемет ,

Коментар

• Това е една доста надценена акция!!!

п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hacko11

Тцтцтцтцттцтцт..... Кой е казал, че ще фалира ? И аз не искам да фалира! Ама наближава таргета.....
                            Някой е бил много на зор за 2000лв
                            Е всеки според нуждите си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza

Тцтцтцтцттцтцт..... Кой е казал, че ще фалира ? И аз не искам да фалира! Ама наближава таргета.....
                              Някой е бил много на зор за 2000лв
                              Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                              човешката глупост е

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                http://pazari.dnevnik.bg/show/551214/

"Ерсте груп" продаде застрахователния си бизнес в ЦИЕ на "Виена иншурънс"
                                Цената на сделката е 1.445 млрд. евро

"Ерсте груп банк" (Erste Group Bank AG) приключи успешно продажбата на застрахователните си операции в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), включително в Австрия, на "Виена иншурънс груп" (Vienna Insurance Group - VIG), съобщиха от финансовата институция. Сделката е на стойност 1.445 млрд. евро. Получено е одобрението на компетентните органи и местните застрахователни регулатори, се казва още в съобщението. Такива одобрения е трябвало да бъдат получени от органите в страните, в които двете компании имат свои поделения - Австрия, Хърватия, Чехия, Словакия, Унгария.

Като част от споразумението "Ерсте груп" или нейните дъщерни банки в ЦИЕ ще запазят 5% дял във всяка от местните застрахователни компании. Освен сделката за покупко-продажбата, двете компании са сключили и споразумение за сътрудничество, според което ще продават взаимно продуктите си през съответните си канали за продажби. Споразумението е за срок от 15 години. Това осигурява на VIG достъп до над 2900 клонове и офиси и над 16 млн. клиенти на "Ерсте груп" в региона, се посочва в съобщението. От своя страна Ерсте получава достъп до около 10 млн. клиенти на VIG в страните, в които двамата партньори са активни. От общата сума на сделката около 300 млн. евро са за тази част от споразумението. Сумата ще бъде преведена на 1 януари 2009 г. Останалата част от сумата (1.14 млрд. евро) е преведена на "Ерсте груп" на 15 септември 2008 г. Сделката ще укрепи капиталовата база на "Ерсте груп", пише в съобщението.

VIG придобива от "Банка комерчиала романа" (Banka Comerciala Romana BCR) 88.5% дял в румънските животозастрахователна и общозастрахователна компании BCR Asigurari de Viata и BCR Asigurari. Както и в другите страни, BCR ще запази 5% дял в животозастрахователното дружество. Приключването на транзакцията в Румъния се очаква през следващите няколко седмици, след получаване на разрешенията от местните органи и застрахователния регулатор в страната. В Сърбия и Украйна "Ерсте" няма застрахователен бизнес. Въпреки това в тези две страни ще бъде подписано 15-годишно споразумение с местните банки и съответните застрахователни компании на VIG, пише в съобщението.

В България "Ерсте банк" няма дъщерни дружества в банковия и застрахователния сектор. Банката присъства на българския финансов пазар чрез лизинговото дружество "Иморент България". "Ерсте банк" беше един от кандидатите по време на приватизацията на Банка ДСК през 2005 г. Част от VIG у нас са ЗАД "Булстрад" и ЗАД "Български имоти".
                                Tradanza , та какво казвате 50, 60 лв. ...... и аз искам ... , но майчето май няма намерение да фалира......

Коментар

Working...
                                X