If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам да. На повече пъти премийния приход от европейските компании.
Даже не знаше как да си ибереш правилно peer групата.
И от пиър групата си е по-скъп. Също съм правил сметки. Но не знам какво ти се обяснявам. Написах каква е загубата за периода и ти започна да налиташ с въпроси, без да казваш нищо. типично ченгеджийска тактика. Човек почва да си мисли, че не си на 20+ години, а на 50+.
И какъква е медианата на пиър групата ти премиен приходи и счетоводна стойност за 2008, че за 2009 трябва да излезне поне 1Q.
Ами сметни си ги, защо трябва ти да задаваш въпроси, а аз да ти давам отговори. Дай да научим нещо и от теб. Вече ти подсказах малко - медианата е по-ниска от стойността на Булстрад.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Айъ
Първоначално изпратено от Nikola
И от пиър групата си е по-скъп. Също съм правил сметки. Но не знам какво ти се обяснявам. Написах каква е загубата за периода и ти започна да налиташ с въпроси, без да казваш нищо. типично ченгеджийска тактика. Човек почва да си мисли, че не си на 20+ години, а на 50+.
И каква е медианата на пиър групата ти премиен приходи и счетоводна стойност за 2008?
Дори и по пазарен дял последните месеци не са много успешни за Булстрад. Към 30 септември - 16.6%, към 30 ноември - 15.6%. Но това в случая не е най=важното.
Айъ ,по принцип в тази позиция съм субективен .... но е хубаво , като стана въпрос за пазарен дял да се смята и Български имоти....
Коментар
Anton Chigurh
Коментар
Anton Chigurh
Дори и по пазарен дял последните месеци не са много успешни за Булстрад. Към 30 септември - 16.6%, към 30 ноември - 15.6%. Но това в случая не е най=важното.
Знаеш ли на колко пъти премийния приход трейдва тази компания в момента?
Да обобщим какво стана:
Аз те питам за пазарния дял на Булстрад (застраховател в България) ти ми отговяряш с пазарния дял на банки в Щатите,след което разви теорията, че по-големият пазарен дял е лошо нещо. Нямам думи просто. Личи ти че ги разбираш нещата.
А и ценовите нива на нашите застраховки сравнени с европейските...........,
къде сме ние, къде са те......., колко трябва да наваксваме!;-))
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Nikola
Над 2.6 млн лева загуба за последното тримесечие. Като че ли и приходите се забавят. Не е добре според мен.
Абе ти само ходиш по темите и храничш, че навсякъде положението е трагично и всичко щяло да фалира. Освен това си нямаш хабер от финанси.
Знаеш ли какъв е пазарния дял на Булстрад в България?
Че то и на доста американски банки пазарния дял беше огромен, но това не е гаранция за печалби. Особено в криза, по-добре да си поемал по-малко риск. А в застраховането - колкото повече пазарен дял, толкова повече риск.
Супер!
Да обобщим какво стана:
Аз те питам за пазарния дял на Булстрад (застраховател в България) ти ми отговяряш с пазарния дял на банки в Щатите, след което разви теорията, че по-големият пазарен дял е лошо нещо. Нямам думи просто. Личи ти че ги разбираш нещата.
Над 2.6 млн лева загуба за последното тримесечие. Като че ли и приходите се забавят. Не е добре според мен.
Абе ти само ходиш по темите и храничш, че навсякъде положението е трагично и всичко щяло да фалира. Освен това си нямаш хабер от финанси.
Знаеш ли какъв е пазарния дял на Булстрад в България?
Че то и на доста американски банки пазарния дял беше огромен, но това не е гаранция за печалби. Особено в криза, по-добре да си поемал по-малко риск. А в застраховането - колкото повече пазарен дял, толкова повече риск.
Коментар