IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой виждал ли е отчет, че не мога да го намеря?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
      Някой има ли инфо кога започва търговията с правата?
      Кво стана с тия права?Три седмици минаха,няма никаква вест,а и от централата ни6то не казват.
      Някой не знае ли не6то?!:shock:

Коментар

• Ентусиазмът ми леко спадна, след като обърнах внимание на търгуваните обеми на борсовите сесии (аналогията с кросовите сделки е почти пълна, но нещата могат и да се променят..., а може би и - не...)...

Така разсъждавам: с мнения от единия до другия полюс...

... (някоя жена може да завиди на възможностите ми да обхождам полюсите, да не се коси - Той е на една ръка разстояние от нея, както бирата до мен...)

Коментар

• Това за мен е интересно предложение (без да включва мнението ми, че БУЛСТРАД най-лесно ще изпълни изискванията за привеждане дейността към изискванията на ЕС - това беше единствената позната навън застр. компания преди избухването на демокрацията... аз съм елементарен в разсъжденията си...).

... значи 2,5 права за 1 акция (така разбрах аз)... Няма какво да мисля повече: АЗ СЪМ ВЪТРЕ (умерено, разбира се)...

Успехи и не се подвеждайте по мнението на непознати!...(и на познати-също)... ;-)

Коментар

• Някой има ли инфо кога започва търговията с правата?
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от star
              И още : такова промоция и увеличение на капитала на застрахователно дружество, май няма да видим скоро, ако видим изобщо!
              Ще видим и то скоро - това на Евроинс. Колкото за Булстрад, съгласен съм с тези, които смятат, че това е това е едно от водещите дружества в един много перспективен отръсъл. Затова и имам акции там.

Коментар

• Към Milkostoew

Какво общо има Гад Зееви с Булстрад?[/quote]

Коментар

• Това е едно от най-изтърбушените дружества на БФБ и който не го разбира ще плаща.Ако сте забравили кой е Гад Зееви си е ваша работа.[/quote]

Предполагам не си кръстен на кравата Милка ама си точно толкоз хитър - какъв Гад Зееви те е патил тука?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
                    BSTR e edno ot nai dobrite drujestva v BG. S novija akcioner o4akvam vse po dobri finansovi rezultati, a i dividenti.
                    Това е едно от най-изтърбушените дружества на БФБ и който не го разбира ще плаща.Ако сте забравили кой е Гад Зееви си е ваша работа.

Коментар

• BSTR e edno ot nai dobrite drujestva v BG. S novija akcioner o4akvam vse po dobri finansovi rezultati, a i dividenti.

Коментар

• Нещо си правите сметките без кръчмаря май! Това все пак е второто застрахователно дружество в България /по финансови показатели, доста по-добро от първото!/.

Я си направете справка какво е писал Уорън Бъфет за застрахователните дружества!

И още : такова промоция и увеличение на капитала на застрахователно дружество, май няма да видим скоро, ако видим изобщо!

Коментар

• Като се вземе предвид цената на акциите с права от вчера, справедливата цена днес е около 49,30!

Мисля, че там някъде трябва да се установи.

Нека да видим на какви нива ще се търгуват правата другата седмица

Коментар

• Къде ли ще се закроти цената ? 52, 55?

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от Bobi75
                              к'ви 55 лева бе, днешните сделки бяха 13 като цените са от 64.95 до 65.07.

къде ги избълнувахте 55 лева не знам
                              виде ли Боби сега 55лв?Няма мераклии да купуват.дано ти се засилиш сега,че имам още много за продаване.

Споко бе има 2 дена за сетълмент за това е писано 13.01.А тоя който купи на 63??????...Явно не е разбрал.

Коментар

• "Булстрад" се търгува до сряда с право на увеличение на капитала
                                ГЕОРГИ БИСЕРИНСКИ 10/1 - 17:23 ч.

В сряда е последният ден, в който акциите на "Булстрад" се търгуват с право на участие в увеличението на капитала, съобщи Българската фондова борса. С решение на акционерите от извънредното общо събрание от 30 декември застрахователната компания ще увеличи капитала си от 14.1 млн. на 19.740 млн. лв. чрез издаване на нови 564 хил. акции с номинална и емисионна стойност 10.00 лв. Емисионната стойност на новите акции е също 10 лв. за брой.

За тази цел ще бъдат издадени 1 410 000 права, които ще се търгуват на борсата с код R1BSTR. Съотношение между издадените права и новите акции е 1/0.4, като в случаите, когато не се получава цяло число, ще се закръглява към по-голямото цяло число.

Според анализатори се очаква да има голям интерес към правата, тъй като новите акции се предлагат при номинална стойност, а в момента книжата на застрахователната компания на борсата се търгуват при цена около 65 лв.

Набраните средства от увеличението на капитала ще се използват за оптимизиране на дейността, разширяване на пазарния дял и осигуряване на стабилна база за развитие.

Освен това тези действия са свързани с постепенното привеждане на дейността на компанията като конкурентоспособна и функционираща организация в съответствие с правилата и изискванията на Европейския съюз. "Булстрад" възнамерява да актуализира инвестиционната си политика, както и да усъвършенства информационно-технологичната си структура.

Коментар

Working...
                                X