IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• neka da ne sa 2 godini,a ne pove4e ot &.
    puk i moje 4isto tehni4eski da padne i pod "Groznika" za izvestno vreme

Коментар

• Първоначално изпратено от Dart Vador
      4algata da si zatvori pliuvalnika i da hodi na rabota v islandia Imperatore mislia 4e mu doide vremeto da pravim nova tema 4e tazi se iz4erpi. Groznika ve4e e nadminat, vreme e za PLESHLIVECA (Stambolov) . Dali 2 godini shte sa dostatu4ni ?
      Не знам, падуан, но не бих се учудил след 2 години да гравитираме около политикът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• koga se o4akva ot4eta na SFARM?

Коментар

• 4algata da si zatvori pliuvalnika i da hodi na rabota v islandia Imperatore mislia 4e mu doide vremeto da pravim nova tema 4e tazi se iz4erpi. Groznika ve4e e nadminat, vreme e za PLESHLIVECA (Stambolov) . Dali 2 godini shte sa dostatu4ni ?

Коментар

• сплита е голяма работа. 1:1 не е никак лошо.

Коментар

• problemi si imat!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                Ако сте чели интервюто на Огнян Донев, преди около месец в Дневник, той каза, че не зне какви ще са загубите на Софарма от черната ПР кампания срещу дружеството, но ги очаква да са милиони...
                za sajelenie ne e samo PR kampania,ami i dosta seriozni si imat tamdano se opravat,4e dobri pari biax iskarala v godinite ot tiax!

Коментар

• Е-е - просто изсилваше нещата за по-голям ефект, да...

Коментар

• Ако сте чели интервюто на Огнян Донев, преди около месец в Дневник, той каза, че не зне какви ще са загубите на Софарма от черната ПР кампания срещу дружеството, но ги очаква да са милиони...

Коментар

• Цопни се по веднъж и за нас де... и ние се радваме
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Момци ще се цопна веднъж в беломорието по случай 10те лева. Честито.

Коментар

• sfarm 9.3-9.5 sevto7
                          ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Що пък да е приключил, Вирусов?

Коментар

• Тук май екшънът приключи.... До нови срещи на 9.3 - 9.4....
                              на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• hade dano da si prav i da mojem da vidim i kota 2O

Коментар

Working...
                                X