IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз нямам акции тук, костюмарче, Продадох си ги на 10, така, че симпатиите ми към отчета не са породени от никакви selfish причини
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Интересното е, че отчета се харесва само на тези , които имат акции тук. Аз лично на тези цени при този отчет няма да вляза. Хубаво е дружеството, ама искате или не ще върне малко назад през този отпускарски месец. Target 9.20

Коментар

• И на мен на първо четене ми харесва. Някои от най-притеснителните неща от предишни години, като отрицателния оперативен паричен поток и заемите към Елфарма, вече окончателно ги няма.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ееее , хубаво си е отчетчето. Приходите от продажби се увеличават с десетина %. Все пак това е основната дейност на компанията.А и оперативното поточе си е доста добро.
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Май четем различни отчети - аз не видях кой знае какъв повод за оптимизъм, с изключение на снижението на задълженията.... Сигурно аз още не съм научил тънкостите на отчетите....
            на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• не случайно тръгна да се качва така още преди отчета. някой знаеха май
              абе ако някой каже, че в България не се играе с вътрешната информация, се лъже жестоко. за жалост

Коментар

• Отчета не е никак лош на първо четене, изключително висок ръст в нетния паричен поток от оп. дейност, ръст в приходите от 13 %. Спад в печалбата, която се понижава спрямо предходен период, но не е зле да се отбележат и значителните приходи от 5 милки от положитени вал. разлики за този предходен период (все пак фармата не са форекс спекуланти и трябва да се отбележи това) . Това е на много първо четене.

Коментар

• За пазарната ситуация, в която се намира фармацефтичната индустрия в България, отчета е СУПЕР!

Коментар

• Андромеда ще погълне нашата галактика след 5 000 000 000 г ... Тогава всичките ни страдания ще бъдат TERMINATED.

Коментар

• някой да знае за сплита дали ще се свиква ОСА или могта по устав само СД?

Коментар

• Браво Импе, както винаги - кефиш ме. За такъв период никой не може да каже нищо със сигурност, освен това че няма да го има.
                        Междудругото, аз чакам отчета за да определя позицията си по въпроса. Но едно ще Ви кажа след ...... номера по основния капитал -нищо добро не чакам. Дано да греша. На тая позиция винаги съм бил на печалба и затова я обичам- но това не пречи в случая да съм максимално предпазлив, след номерата с капитала. Искрено Ви желая успех. Мисля че той на всички ще ни трябва тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Ветеранов - след цитираният от теб период време, всички ще сме се смряскали, дори и аз, особено пък ти, така че к`во ти пука? :-)
                          ;-)
                          е т'ва искам да кажа де ;-) всички сме в хепиенда, а сега може и да пострадаме малко :-), но иначе повечe оптимизъм за всички ;-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Ветеранов - след цитираният от теб период време, всички ще сме се смряскали, дори и аз, особено пък ти, така че к`во ти пука? :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• СПОРЕД МЕН,

след 10...00 години Земята ще спре да се върти и тогава ;-)

Софармата до две години ще удари плешивеца ;-), а защо не и по-скоро :-)

така мисля АЗ!

;-)

P.S.
                              (един ден по-късно)
                              По-горе просто иронизирах постинга (стила) на SPECO отдолу, и както виждате успях ;-) един ден по-късно SPECO си изтри целия манипулативен пост :-)
                              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• ................

Коментар

Working...
                                X