IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Огнян Донев сам вижда, че положението в държавата в момента е сложно и трябва време за да се уталожат нещата.

С две думи тази година е повече тежка. Нека попремине и туку може и да се оправят нещата.

Но за сега просто няма как.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Наивник, прав си, получи се 90% дискаунт

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
        Вабо, тази литература не е сериозна. Веднъ ж прочетох 10-тина страници и си беше ефектна измислица.
        Имам 3 въпроса към вас , г-н Донев

1 Какво е общото между Софарма и СОФАРМА ИМОТИ

2 Защо е полезно за акционерите на Софарма да гарантират кредит за 26 мио евро на Софарма имоти

3 Не възнамерявате ли да назначите БЕЗПРИСТРАСТЕН ОДИТОР който да проверява и заверява отчетите на ВСИЧКИ ДРУЖЕСТВА В ГРУПАТА

Предварително Ви благодаря за подробния и коректен отговор

Коментар

• Г-н Донев, кажете на някой да оправи графиките тук.

http://sopharma.bg/%D0%98%D0%BD%D0%B...%B8%D0%B8.html

Ще вземе някой да си помисли че цената във Варшава е 2 пъти по-висока и да почне да прави арбитражи
          Аз от кога чакам арбитраж, но не се получава

Коментар

• Хахах, честито г-н Донев Докато използваме хурките у форума изкарахте 450К кинта. Съдът е намалил гаранцията

Коментар

• УНСС, общо в живота си съм се виждал 2 пъти с Г.Г.

Коментар

• Вабо, тази литература не е сериозна. Веднъ ж прочетох 10-тина страници и си беше ефектна измислица.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Аз и не очаквам друг отговор, защото този е най-лесен! А и не съм очаквал да кажете друго, та няма начин да признаете нещо, което не е приятно за ушите на тези, които са вложили пари в тези компании!
                  Работата е там, че претендирате да сте коректен, но това не е така! И едно твърдение от тези, които се спрягат да е вярно, то е достатъчно! Или си коректен или не си - това е една компания да е публична! Това е добрата корпоративна практика! Така е в белия свят, към който много ви се иска да се числите! Ама това не става, ако си не точно напълно коректен или маааалко некоректен! ИЛИ - ИЛИ! Средно положение няма!
                  А аз ще си живея така предубеден и ще чакам да видя как ще се развият нещата!
                  И дотогава няма да поверя и един лев на нито една компания, в която виждам сянката на ОД!
                  Това, разбира се не е съвет към другите, всеки си знае защо го... бият! Или лъжат! Всеки има глава на раменете си!
                  Трейдър, като цяло в постовете си повтаряш едно и също

Към ОД, какви са отношенията ви с Гриша Ганчев, напоследък чувате ли се по-често

Коментар

• В книгите си Атанас Панайотов казва,Софарма произвежда амфетамини още от бай Тошово врене сигурно не е вярно нали?
                    Last edited by vabo_2008; 10.08.2012, 17:43.
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Бобане по третия ти въпрос - явно имаш предвид първия опит? Тогава просто избяга цената, докато се чакаше удобрение на документите. Вторият път се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                        Търговецо, явно си предубеден, но това разбира се си е твой проблем. А за добро или лошо мисля, че вече 12 г. Софарма продължава да расте ...
                        Аз и не очаквам друг отговор, защото този е най-лесен! А и не съм очаквал да кажете друго, та няма начин да признаете нещо, което не е приятно за ушите на тези, които са вложили пари в тези компании!
                        Работата е там, че претендирате да сте коректен, но това не е така! И едно твърдение от тези, които се спрягат да е вярно, то е достатъчно! Или си коректен или не си - това е една компания да е публична! Това е добрата корпоративна практика! Така е в белия свят, към който много ви се иска да се числите! Ама това не става, ако си не точно напълно коректен или маааалко некоректен! ИЛИ - ИЛИ! Средно положение няма!
                        А аз ще си живея така предубеден и ще чакам да видя как ще се развият нещата!
                        И дотогава няма да поверя и един лев на нито една компания, в която виждам сянката на ОД!
                        Това, разбира се не е съвет към другите, всеки си знае защо го... бият! Или лъжат! Всеки има глава на раменете си!

Коментар

• Извинявай Бобане - продължавам с втория ти въпрос. Обвиненията са повече от сериозни. Те направо са шокиращи. Съдът е мястото, където мога да докажа правотата си. Там е и мястото където обвинението трябва да докаже какво точно има предвид. Така че търпение, аз лично съм заинтересуван това да стане колкото се може по-бързо.

Коментар

• Търговецо, явно си предубеден, но това разбира се си е твой проблем. А за добро или лошо мисля, че вече 12 г. Софарма продължава да расте ...

Коментар

• Явно трябва да избързам да отговоря на Сократ Първи. Няма офшорни компании нито на входа, нито на изхода на Софарма.

Коментар

• Бобане, на всеки национален пазар има някаква съществуваща ценова структура. Бях си обещал да не взимам отношение на въпроси от рода защо цените за износ са по-ниски от тези в нашата страна. Ами в повечето случаи за жалост е така. Освен това не можеш да сравняваш цената на един и същ медикамент без да вземеш предвид количеството. В тиражирания от една телевизия случай в Турция освен това се касае до един болничен продукт. Оборотът в БГ е 5500 лв., а годишните поръчки за съседната държава са за над 1 млн. евро. Освен това до скоро това беше единствения български медикамент допуснат и регистриран в Турция.
                                Освен това от значение са и редица други фактори. Затова трябва всеки отделен случай да се преценява конкретно. Не мога и да използвам обратните примери - колко по-скъпи са някои наши продукти в руги държави. Пазарът е този, който дава възможност за формирането на една или друга цена.

Коментар

Working...
                                X