IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    какво и на теб?

така и не прочетох новото творение на ЕП,
    като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли
    И на мен да кажеш де
    Мисля, че съм те питал - Що о ЕП?
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      И на мен, ако не е тайна!
      какво и на теб?

така и не прочетох новото творение на ЕП,
      като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли

Коментар

Здрасти 15%
        ами в момента кеша ми е 4лв, което явно показва че съм купил нещо!
        може би на лични ще ти кажа.
        ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
        успех на всички, надявам се портфейла ви да се вдига , като моя!!!
        И на мен, ако не е тайна!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Здрасти 15%
          ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
          Ще ми е интересно да споделиш на лични!
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Тони, няма лошо, че си продал акции тук, но преди дни някой беше постнал тук една мисъл на някой инвестиционен гуру, която ми се е набила много здраво в кратуната, и която гласеше нещо от сорта: Никога не продавай дадени акции, ако нямаш готов план кои други акции ще купиш с парите. Та да те питам какво ще правиш ти: ще купиш друга компания /и ако не е тайна коя би била тя/ или ще чакаш фармата да падне и да си ги възстановиш с профит?
            Здрасти 15%

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Относно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!

Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-Софарма Днес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.

Браво на Софарма!!!
              +1

Коментар

• Относно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!

Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-Софарма Днес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.

Браво на Софарма!!!

Коментар

аз си имам фарми бе прецакан! Просто продадох част от 100-те си акции.
                  Тони, няма лошо, че си продал акции тук, но преди дни някой беше постнал тук една мисъл на някой инвестиционен гуру, която ми се е набила много здраво в кратуната, и която гласеше нещо от сорта: Никога не продавай дадени акции, ако нямаш готов план кои други акции ще купиш с парите. Та да те питам какво ще правиш ти: ще купиш друга компания /и ако не е тайна коя би била тя/ или ще чакаш фармата да падне и да си ги възстановиш с профит?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Тони никога не е парадирал с огромен портфейл. Тук винаги си е изказвал мнението като малък акционер, като всички нас.
                    Радвам се за Тони. Просто така си говоря наобратно. Мисля, че вече го знаете.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Разбира се че добре е направил. Няма какво да го бъзикаш , а и не ти е работа. Кеширал си е добър профит човека, намалил си е средната. Има бол той тук.
                      Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел
                      Нищо лошо не казвам. Мислех че е доживотен фен на чичо Оги. И чешма бяха намерили за да тече като по вода.
                      Не го очаквах така да се разкеши от засада. Сега дано не е това сигнал към чичо му и да вземе и той да селка в навалицата.
                      Не е препоръка ей! Умната
                      Но доколкото разбирам, Тони поне си е оставил някоя резервна акция и ще може да иде и на ОСА. Това му носи право и на шапка!
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Е браво бе, играч си. Що се нервиш сега. Кой колкото има си продава. Лошо няма.
                        Разбира се че добре е направил. Няма какво да го бъзикаш , а и не ти е работа. Кеширал си е добър профит човека, намалил си е средната. Има бол той тук.
                        Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел

Коментар

• благодаря Форти, не се нервя - защо мислиш така, защото те споменах по ник ли - ами ти такъв сиси избрал!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Тони никога не е парадирал с огромен портфейл. Тук винаги си е изказвал мнението като малък акционер, като всички нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                              Според мен ако г-н Донев е продал на 2.30 - 2.40лв., това е доста добра индикация.
                              Днес пак видях положителни новини относно продажбите от май. Предполагам до 21.06 все положителни новини ще има. После може да намалеят.
                              Досега писа цифри от отчетите и от тавана. Сега от къде взе бъдещите новини накъде щели да бъдат - кафе, боб, звездите???
                              Аз работя с боб и звезди, ама те не показват такива неща. Явно ти гледаш в друго небе !!!!

Коментар

аз си имам фарми бе прецакан! Просто продадох част от 100-те си акции.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X