IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Защо бе, ето наскоро се листна Спиди.... Е, не си купих акции...
    Кво да говорим повече . А иначе то и ЕРП-тата също концептуално не са лоши. Обаче като цяло няма избор. Като излезеш с пари и се огледаш, все познатите лади и москвичи, понатруфени за купувачите и с превъртени километражи Който иска да мези, който иска, да .....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Това вече е съдбоносен въпрос за БФБ, по който не се прави нищо реално от години.
      Защо бе, ето наскоро се листна Спиди. Не е лоша компанийката. Е, не си купих акции защото има по-изгодни алтернативи. Но продължи ли БФБ нагоре и станат ли оценките на листнатите компании по-справедливи, ще има пак място и за нови листвания на читави компании. Едни борсови звезди залязват, други се раждат... кръговрата на живота

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Така обаче остават по-малко качествени фирми на борсата и парите отиват в нетолкова добри листвани компании.
        Това вече е съдбоносен въпрос за БФБ, по който не се прави нищо реално от години.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Хайде успех на новият завод и до няколко години да превърнем Софарма в успешен пример за цяла Източна Европа!!!
          +1
          Това, че вали може да е, че ще му върви по вода.

Коментар

• Хайде успех на новият завод и до няколко години да превърнем Софарма в успешен пример за цяла Източна Европа!!!

Коментар

П.С. И ха обяснете ми що баш на 13-ти го откриват тоз нов завод Аз дето не съм понастоящем акционер, нито пък кой знае колко суеверен, се чудя това има ли някаква целева символика или няма
              Дидо днес било голям християнски празник Възнесение Господне - може би това е причината честит празник на всички и честит нов завод!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                По-точно всички разбират от всичко.
                Забрави да кажеш и от политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Това вече е маниящина ,градски
                  +1
                  така си е!

Коментар

• Това вече е маниящина ,градски
                    Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    гледах повторението на Дениз в 04:30 ам - чичо Оги бе чаровен както винаги!
                    Днес дали ще има оборот тук - все пак Човека е ангажиран с откриването на завод?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Явно не съм се изразил правилно, казвам че с кеша от обратното на СФАРМ, от ликвидацията на ЕЛАРГ, от придобиването на КАО и евентуалното му отписване и от стотиците милиони дивиденти най-накрая слънцето огря и БФБ!
                      Така обаче остават по-малко качествени фирми на борсата и парите отиват в нетолкова добри листвани компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                        Каква е логиката в момента да се купува КАО като се знае, че Кварцверке вече притежават над 90% от акциите и ще отправят търгово за останалите в следващите няколко седмици? Цената едва ли ще е по-различна от цената на придобиване на основния пакет за 4.16лв за акция, защото на тях реално им трябват само 4.5% за да накарат останалите да продадат и да отпишат дружеството. За тези 4.5% не мисля, че фирмата ще предлови някаква по-различна цена.
                        Първо проспекта трябва да се напише, после да питат КФН, после да направят самото търгово. Това може да отнеме още 6 седмици и най-накрая цената да е по-висока с 2 процента. Според мен не си заслужава арбитража, а и винаги има риск да ти предложат 4.16лв и нито стотинка отгоре.
                        Явно не съм се изразил правилно, казвам че с кеша от обратното на СФАРМ, от ликвидацията на ЕЛАРГ, от придобиването на КАО и евентуалното му отписване и от стотиците милиони дивиденти най-накрая слънцето огря и БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Добре Геко, това казваш - моделите на куроператора били шит, но кажи тогава по кои да се работи? По п/б * п/с ли ???
                          По каква формула сортираш хартиите ?
                          Звездите му говорят.

Коментар

какво стана днес, някой софиянец не отиде ли на откриването - Импе?
                            Хайде чакам снимки, може и клипче - г-жо Вячева
                            Сега като го няма ББ, кой ряза лентичката?

ЕП както ти каза чичо Оги веднъж: "Защо ли пак не позна?"
                            При твоя оценка 1,6- всички виждаме къде е цената!!!
                            Ама в твоите таблички не се отчита обратното нали - е аз го отчетох и да ти напомня че ще продължи още няколко години

За това че СФАРМ поведе биците на БФБ мисля че няма съмнение и осигури свеж кеш на пазара за всички купували по пътя надолу под 3 лева(особено между 2 и 2,5лева) и решили да кешират! Защото с парите от акциите продадени обратно на СФАРМ много момчета купиха друго и така + ЕЛАРГ+КАО+ стотиците милиони дивиденти, които тръгват към нас от другия месец - БФБ се събуди!!!

пожелавам на всички успех, а на песимисти, като Форекса само ще го попитам- КАК СИ???
                            Каква е логиката в момента да се купува КАО като се знае, че Кварцверке вече притежават над 90% от акциите и ще отправят търгово за останалите в следващите няколко седмици? Цената едва ли ще е по-различна от цената на придобиване на основния пакет за 4.16лв за акция, защото на тях реално им трябват само 4.5% за да накарат останалите да продадат и да отпишат дружеството. За тези 4.5% не мисля, че фирмата ще предлови някаква по-различна цена.
                            Първо проспекта трябва да се напише, после да питат КФН, после да направят самото търгово. Това може да отнеме още 6 седмици и най-накрая цената да е по-висока с 2 процента. Според мен не си заслужава арбитража, а и винаги има риск да ти предложат 4.16лв и нито стотинка отгоре.

Коментар

Тони, ще ти опъва ушите чича ти Оги, ей! Откриването е утре, засрами се. Явно съвсем си се понесъл на крилете на капиталовата печалба и си загубил представа за времето Вземи кеширай малко лев, пий един сингъл молт, върни в релса и пак на пангара.

П.С. И ха обяснете ми що баш на 13-ти го откриват тоз нов завод Аз дето не съм понастоящем акционер, нито пък кой знае колко суеверен, се чудя това има ли някаква целева символика или няма
                              а да бе вярно че беше на 13-ти, е що никой не ме поправя и аз днес цял ден цъкам из новините.
                              ами защо на 13-ти щото чичо Оги е видял че на 11 и 12 много дъжд

ама аз верно се омотах от толкова зелено в портфейла!!!

Коментар

какво стана днес, някой софиянец не отиде ли на откриването - Импе?
                                Хайде чакам снимки, може и клипче - г-жо Вячева
                                Сега като го няма ББ, кой ряза лентичката?
                                Тони, ще ти опъва ушите чича ти Оги, ей! Откриването е утре, засрами се. Явно съвсем си се понесъл на крилете на капиталовата печалба и си загубил представа за времето Вземи кеширай малко лев, пий един сингъл молт, върни в релса и пак на пангара.

Коментар

Working...
                                X