IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Акциите на БФБ не са толкова евтини, колкото си мислят мнозина. Не мога да го нарека безумен балон, в никакъв случай. Ала, че по доста показатели не са по-изгодни от акции на Запад (=сравнение по бранш), които катерят непрестанно от 3 години - това и ти го знаеш..
    Софарма специално не е скъпа спрямо западните аналози.

Аз лично не намирам че ПЕ 15 е балон. Разбира се може при различни представи да изглежда така, но в края на краищата ако някой намира ПЕ 15 е балон, то той най-вероятно няма никакви акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако софарма е с безумно висока цена то целия ни пазар е безумен балон.
      Софарма не е българския фондов пазар. Софарма е просто отделен балон, съгласно това което е обявено в отчетите.

Имал съм акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Акциите на БФБ не са толкова евтини, колкото си мислят мнозина. Не мога да го нарека безумен балон, в никакъв случай. Ала, че по доста показатели не са по-изгодни от акции на Запад (=сравнение по бранш), които катерят непрестанно от 3 години - това и ти го знаеш..

Коментар

Чужди пари са. Ала акцията за мен не е интересна. Цената е просто безумно висока. Както казах, честито на всички отиграли позицията. Софарма донесе и продължава да носи чудесна доходност през последните 12 месеца. Противно на моите очаквания, трябва да призная...

Коментар

• а може ли да наш ПФ )
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Мен ми мирише на превземане ,за което се говореше

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                Дали не са "руски" пари Справка - пакета и при Севтополис.
                Чужди пари са. Ала акцията за мен не е интересна. Цената е просто безумно висока. Както казах, честито на всички отиграли позицията. Софарма донесе и продължава да носи чудесна доходност през последните 12 месеца. Противно на моите очаквания, трябва да призная...

Коментар

Мдааа, тук ми мирише на турски пари... И на сериозно балонизиране. Честито на печелившите иначе..
                  Дали не са "руски" пари Справка - пакета и при Севтополис.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Сосно сделка - да.

Тука вече цената - безумно висока за моята стратегия - само Имотаджийската остана на сгодна цена.
                    продаде ли?

Коментар

• Сосно сделка - да.

Тука вече цената - безумно висока за моята стратегия - само Имотаджийската остана на сгодна цена.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• мазни кифтаци некакви тука минават

Коментар

• Мдааа, тук ми мирише на турски пари... И на сериозно балонизиране. Честито на печелившите иначе..

Коментар

• SFARM 3JR 1 250 4,052 4,250 1173 2 450 4,250 TRADE 4003146 7,32 % Софарма АД-София 100 4,051

Коментар

• SFARM 3JR 1 180 4,000 4,150 1000 1 220 4,000 TRADE 3982676 лота

Коментар

• Компанията продължава да се развива добре. Приходите се повишават, в т.ч. от продукция. Разходите се оптимизират и то при увеличаващи се приходи.
                                Финансовите разходи временно са нараснали, но едва ли ще продължаваг да са така и напред, като се има предвид спецификата им.
                                Задълженията намаляват, но това все пак има други връзки.
                                Приходите от продажби за последното тримесечие на 2013г нарастват спрямо това от 2012г с около 7 млн. лева. Очаквам тенденцията да се задържи и през 2014г и крайните продажби да са с +10+15 млн. лева.

Коментар

Working...
                                X