IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тук за 2015 ша има ли дивидент кат ходите по общи събрания ..да знаем да купуваме или продаваме

Че май ще сложа квото се събра от дивиденти за тая година тук.
    Last edited by markoci; 29.09.2015, 13:33.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      странно, тук след оса бях останал с впечатление че лапваме Медика, а то Момата?!?!
      медика не е ли изпапана все още
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• странно, тук след оса бях останал с впечатление че лапваме Медика, а то Момата?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
          http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831902088

MOMKR - поредната компания, която се влива в SFARM.
          +1 .....SOPHARMA

Коментар

• Явно и тук ще си става вече баш холдинг
            Иначе според мен, тази акция и Енебона са тези които нокаутираха борсата - уж сини чиповеа, с такива спадове Та вземете и Дуверие и то отиде в кирече. Само СФИ да му се чуди човек от де тоз балон така
            Bulls on BSE

Коментар

• http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831902088

MOMKR - поредната компания, която се влива в SFARM.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                - EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
                -НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
                Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
                Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!
                https://www.youtube.com/watch?v=C9seDKSa5PM

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  добре си се залостил
                  вече ти завиждам

- EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
                  -НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
                  Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
                  Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!

Коментар

• някой има ли инфо какво става с поглъщането на Медика?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      - По тази позиция за сега съм много доволен;-
                      Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
                      Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
                      - възстановени 2350бр на средна 2,66 .

- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.

Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!

Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
                      sFarM 5750x2,0131=
                      sfTrd 9280x2,7805=
                      Sfi 7480x2,40895=
                      DovHd 2710x1,8399 =

Ако не го срам , нека ме провали
                      добре си се залостил
                      вече ти завиждам

Коментар

• - По тази позиция за сега съм много доволен;-
                        Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
                        Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
                        - възстановени 2350бр на средна 2,66 .

- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.

Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!

Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
                        sFarM 5750x2,0131=
                        sfTrd 9280x2,7805=
                        Sfi 7480x2,40895=
                        DovHd 2710x1,8399 =

Ако не го срам , нека ме провали
                        Last edited by inta53; 19.09.2015, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Как смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
                          Аз мисля, че и 2015 ще е така, пък после ако потръгне износа, би трябвало пак да има. От друга страна и резултатите не са толкова лоши, колкото се очакваше, така че може да има и приятна изненада. Дано не му се е усладила практика - без дивидент и голямо възнаграждение за мениджъра.

Коментар

• Как смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Аз лично не мисля, че има нещо кой знае колко странно в обратното изкупуване на Софарма, Ще е далеч по интересно ако и Огнян Донев се включи както стана при предходния даун, когато взе доста акции на Любо Павлов на 2 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                хората се кешират от надути хартии, какво мътно търсите ?!
                                Става въпрос за последното официално съобщение за обратно изкупени акции, че има нещо мътно или сгрешено.

Коментар

Working...
                                X