If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно и тук ще си става вече баш холдинг
Иначе според мен, тази акция и Енебона са тези които нокаутираха борсата - уж сини чиповеа, с такива спадове Та вземете и Дуверие и то отиде в кирече. Само СФИ да му се чуди човек от де тоз балон така
- EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
-НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!
- EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
-НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!
- По тази позиция за сега съм много доволен;-
Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
- възстановени 2350бр на средна 2,66 .
- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.
Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!
Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
sFarM 5750x2,0131=
sfTrd 9280x2,7805=
Sfi 7480x2,40895=
DovHd 2710x1,8399 =
- По тази позиция за сега съм много доволен;-
Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
- възстановени 2350бр на средна 2,66 .
- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.
Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!
Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
sFarM 5750x2,0131=
sfTrd 9280x2,7805=
Sfi 7480x2,40895=
DovHd 2710x1,8399 =
Как смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
Аз мисля, че и 2015 ще е така, пък после ако потръгне износа, би трябвало пак да има. От друга страна и резултатите не са толкова лоши, колкото се очакваше, така че може да има и приятна изненада. Дано не му се е усладила практика - без дивидент и голямо възнаграждение за мениджъра.
Как смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
Аз лично не мисля, че има нещо кой знае колко странно в обратното изкупуване на Софарма, Ще е далеч по интересно ако и Огнян Донев се включи както стана при предходния даун, когато взе доста акции на Любо Павлов на 2 лева.
Коментар