IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    [/B]

Я си погледни пак постингите от 24.03.2013:

Огнян Донев: ...Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти (става въпрос за мен) се включи, дано на подходящо ниво.
    Тony 1975: ....е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея
    SoHo: ...ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
    fortiss: И да го видя - не мога да го повярвам......
    голям си и доста ангажиран май?
    стягам багаж и отивам да къпя най-малката фенка на СОФАРМА, та нямам време да ти отговарям дълго. Това е моя изказ и сигурно съм го казал , НО сложи ръка върхуу чашата с уискито и кажи - налЕ разказваше за оса-то и за това че имаш доста, щото нямам време сега?
    Last edited by tony1975; 22.12.2015, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      тук голЕм купон пада
      Верно е.
      Хартията като си дойде на мястото , а именно на 2,2събудете ме за да не си губя времето с четене (не е препоръка)
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• тук голЕм купон пада

Коментар

• [/B]
          Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ей ама ти ще излезеш по-голям фен от мен - чак цитати помниш!!!
          Утре отиваме да опитаме ракията на дядото в Плевен за Коледа , но ще потърся обещавам!
          Весели празници на всички и на ЕП, който чува нещата доста повече от много от нас тук, ама .......хайде светли дни са няма да продължавам НАЗДРАВЕ!!!
          Я си погледни пак постингите от 24.03.2013:

Огнян Донев: ...Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти (става въпрос за мен) се включи, дано на подходящо ниво.
          Тony 1975: ....е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея
          SoHo: ...ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
          fortiss: И да го видя - не мога да го повярвам......

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Тонка, редно е да отдаваме чест на ЕП заради няколко неща: За това, че е професионалист /с това си изкарва хляба/ в сферата на финансите, за това че Огнян Донев го знае поименно и му следи акциите /нещо, което не прави за никой друг от форума/, а може би и за още други неща, които на мен са убегнали!

П.П. Един въпрос към ЕП: Защо коментираш само Сфарм и Сирма?

П.П. За Тонката, Форти и други мога да кажа само добро! Помагали са ми и аз помня, но не трябва да се отхвърлят различни мнения, още по-малко аргументирани!
            Last edited by 15%; 22.12.2015, 19:57.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Разбирач си, Тони .....
              А какво е това je suis SOPHARMA? Да не я атентирал някой?
              Бен няма такова нещо - просто солидарност с компанията . те атентентатори се появяват ежедневно, ама за сега мениджмънта устоява. Ние с Форти сме обявили оферта-обявление за плановете и скривалищата на х-л Берлин и като ги намерим ще наема последните два БГ изтребителя да го изпепелят
              Поздрави - виждам че позициите ти летят!!!

Коментар

Утре отиваме да опитаме ракията на дядото в Плевен за Коледа , но ще потърся обещавам!
                Весели празници на всички и на ЕП, който чува нещата доста повече от много от нас тук, ама .......хайде светли дни са няма да продължавам НАЗДРАВЕ!!!
                той избирателно чете нещата около Софарма, много избирателно и само тях
                може да си има интереси в този бизнес, иначе защо да го прави чак толкова навътре
                едва ли мисли за нас - да ни съветва де...

Коментар

Имаш една бутилка Джак Single Barrel oт мен ако намериш това аз да съм го казал, а не ОД. Не мога да му цитирам точните думи, беше все пак преди време, но по спомен беше нещо от сорта на написаното по-долу!

Коментар

аз знаеш, че също от 3-4години следя темата и мога да кажа, че чичо Оги не е казвал такова нещо. По скоро имам спомен че ти разказваше нещо за оса ли и споделяше че имаш доста акции . Нека бъдем коректни - да търся ли или си го изтрил вече?
                    Имаш една бутилка Джак Single Barrel oт мен ако намериш това аз да съм го казал, а не ОД. Не мога да му цитирам точните думи, беше все пак преди време, но по спомен беше нещо от сорта на написаното по-долу!

Коментар

Преди около 2 години ОД беше гледал в акционерната книга и обяви тук във форума "че съм имал доста голяма екзпозиция към акции на Софарма".
                      Не знам той как дефинира голямо и малко и защо реши да пише какво държали или не държали трети лица точно тук във форума.
                      Аз понеже избягвам да коментирам какви конкретно акции държа, какво и кога купувам или продавам, само ще кажа, че няма промяна от последните 2 години.
                      Иначе просто му честитя РД на човека, без да му коментирам фирмата и цената на акциите.
                      аз знаеш, че също от 3-4години следя темата и мога да кажа, че чичо Оги не е казвал такова нещо. По скоро имам спомен че ти разказваше нещо за оса ли и споделяше че имаш доста акции . Нека бъдем коректни - да търся ли или си го изтрил вече?

п.п. СФТРД не спира да ни изненадва и да расте. СФИ показа стабилен резултат, премина 4,4 и явно гони 5-цата за следващото увеличение. И двата проекта на рожденника показват че знае какво и как да направи!!! Наздраве и мисля че е крайно време СОФАРМА да ги надмине и да покаже защо има най-добрия мениджмънт и ДВИ
                      Last edited by tony1975; 22.12.2015, 19:30.

Коментар

ти купуваш или продаваш тук, за един приятел питам.
                        Преди около 2 години ОД беше гледал в акционерната книга и обяви тук във форума "че съм имал доста голяма екзпозиция към акции на Софарма".
                        Не знам той как дефинира голямо и малко и защо реши да пише какво държали или не държали трети лица точно тук във форума.
                        Аз понеже избягвам да коментирам какви конкретно акции държа, какво и кога купувам или продавам, само ще кажа, че няма промяна от последните 2 години.
                        Иначе просто му честитя РД на човека, без да му коментирам фирмата и цената на акциите.

Коментар

Разбирач си, Тони .....
                          А какво е това je suis SOPHARMA? Да не я атентирал някой?
                          Life won't wait for you.

Коментар

И от мен честито!
                            ти купуваш или продаваш тук, за един приятел питам.

Коментар

• И от мен честито!

Коментар

• Хайде и от мен:
                                Честит рожден ден на чичо Оги - Жив, здрав и късметлия, когато е необходимо!!!

Коментар

Working...
                                X