IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои хора дори не се усещат вече, че започват да стават за смях
    То бива хвалене и мазнене, ама вече започва да става дразнещо!

Коментар

• бизнесът е построен така, че да се справя с трудните ситуации
      подобрения непрекъснато се правят - всички го виждат

Коментар

• Забравяш и ПЕТ след КТБ
        Хубавото е, че на някои хора ще са им необходими солидни количества хапчета Успех и на тебе!
        Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Рано или късно нещата си идват на местата или както казват хората - рано или късно, доброто побеждава, ако не е победило значи още не е дошъл края
        Всички по реда си в тоалетната първо КТБ, а сега е Булгартабак полетя

Поздрави и успех на всички избрали светлата страна!

Коментар

• Рано или късно нещата си идват на местата или както казват хората - рано или късно, доброто побеждава, ако не е победило още - значи още не е дошъл краят
          Всички по реда си в тоалетната първо КТБ, а сега е Булгартабак полетя

Поздрави и успех на всички избрали светлата страна!
          Last edited by tony1975; 16.03.2016, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
            Предполагам брейкаут над 50 и 100 дни и евентуално достига и преминава 200-те дни.
            Само че да се гледат технически чартове за български акции не е релевантно, тъй като БФБ не е ликвидна и една позиция можеш да я манипулираш лесно само с няколко покупки или продажби.

Теб си те почитам и не ми се спори ! - но този обем
            777276
            -за 6месеца си е релевантно - тъй си мисля де !

пп. Освен ако и ти не си решил да излизаш
            Last edited by inta53; 14.03.2016, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              и какво трябва да ни говори тази графика?
              Предполагам брейкаут над 50 и 100 дни и евентуално достига и преминава 200-те дни.
              Само че да се гледат технически чартове за български акции не е релевантно, тъй като БФБ не е ликвидна и една позиция можеш да я манипулираш лесно само с няколко покупки или продажби.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Днес добавих малко и следя с интерес!

и какво трябва да ни говори тази графика?

Коментар

• и аз така чаках едни пари за СОФКОМ, но уви изпуснах вече влакчето

на Форти стратегията е добра, споделям и подкрепям добрите компании са си добри.

сполай на всички

Коментар

• стига де, още не съм си купил, чакам едни пари средата на април и ако може до тогава да ме изчакате, пък после само нагоре

Коментар

• Днес добавих малко и следя с интерес!

Attached Files

Коментар

Ква "калинка" - за Импето ли говориш, ей го сега пак се облизва на М+С и ХЕС, а ги разпродаваше по-нисичко
                        Аз не искам да правя врътки и защо 2018 да пада? Тръгваме и след тези месеци и години спад мисля че ни се полага 7-8 години хубав стабилен ръст - всички продължаваме да купуваме и печелим!
                        Аз и затова златните кокошчици не си ги продавам, за да не си хапя после д....то като Импето. Не съм от спекулантски настроените ,така че акция от която съм доволен не я продавам !

Коментар

Ква "калинка" - за Импето ли говориш, ей го сега пак се облизва на М+С и ХЕС, а ги разпродаваше по-нисичко
                          Аз не искам да правя врътки и защо 2018 да пада? Тръгваме и след тези месеци и години спад мисля че ни се полага 7-8 години хубав стабилен ръст - всички продължаваме да купуваме и печелим!
                          схематично беше описано по години и не се отнася за никоя компания - просто пример

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Представете си, че имате 1 000 лева и купувате акции през 2016 година.
                            Пазарът расте и през 2017г продавате с печалба 200лв и пари в джобчето 1200лв.
                            Някой е купил вашите акции на високата цена през 2017 година.
                            Чакате до 2018г - пазарът пада, пак купувате акции с тези 1200лв. Продал ви е този, който ви купи акциите на високата цена - който и да е той.
                            Вие вече искате пазарът да расте и да продадете пак с печалба примерно 300лв - ще имате 1500 лева през 2019 година.
                            Този обаче, вече да го наречем "калинка" вече няма толкова пари, за да ви купи акциите за 1500 лв - той нали веднъж загуби през 2017г, за да спечелите вие.
                            Излиза, че няма кой да ви купи акциите на тази цена.
                            Т.е. искате винаги да сте на печалба за сметка на тази калинка, но там пари от къде??? Ако калинката поумнее през тези години и ви надмине по интелект - да не стане така, че вие да сте на нейното място за неопределено време, т.е. тя да хваща моменти вместо вас????
                            Поради описания по-горе модел на вечно някой по-умен /във форума всички са на печалба, т.е. от умните/ си купувайте акции всяка година с част от заплатата и карайте напред. С цената каквото стане - божа работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Представете си, че имате 1 000 лева и купувате акции през 2016 година.
                              Чакате до 2018г - пазарът пада, пак купувате акции с тези 1200лв. Продал ви е този, който ви купи акциите на високата цена - който и да е той.
                              Вие вече искате пазарът да расте и да продадете пак с печалба примерно 300лв - ще имате 1500 лева през 2019 година.
                              Този обаче, вече да го наречем "калинка" вече няма толкова пари, за да ви купи акциите за 1500 лв - той нали веднъж загуби през 2017г, за да спечелите вие.
                              Т.е. искате винаги да сте на печалба за сметка на тази калинка, но там пари от къде??? Ако калинката поумнее през тези години и ви надмине по интелект - да не стане така, че вие да сте на нейното място за неопределено време, т.е. тя да хваща моменти вместо вас????
                              Поради описания по-горе модел на вечно някой по-умен /във форума всички са на печалба, т.е. от умните/ си купувайте акции всяка година с част от заплатата и карайте напред. С цената каквото стане - божа работа.
                              В такъв случай ще продам на друга "калинка" защото винаги има и друга,казвам го от позицията на "поумнялата" калинка!

Коментар

• Представете си, че имате 1 000 лева и купувате акции през 2016 година.

Коментар

Working...
                                X