IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    Сирма Груп и продънената ПИБ.
    И какво за сирма и особенно за втората.....
    някой прави анализ за 80-90 стинки а за втората колко....
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Eq.Private, (стария "куроператор"), кои други фирми следиш сега!?
      Сирма Груп и продънената ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        а на какви цени искаш да купуваш? на по-високи ли?
        абсурд на по-високи))))) - колкото повече толкова повече що се касае за броя папири/за определена сума ))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Eq.Private, (стария "куроператор"), кои други фирми следиш сега!?. Софармата я знаем, че от време на време я класираш в таблица, Преди пускаше и на монбат, а сега!?
          (имам от фармата, но не искам да купувам на тези цени) ))))
          а на какви цени искаш да купуваш? на по-високи ли?

Коментар

Аз нямам нищо против да съм персона нон-грата за форумните талибани по отношение на мнението ми за Софарма, както и за няколкото други фирми, които следя във форума.
            Eq.Private, (стария "куроператор"), кои други фирми следиш сега!?. Софармата я знаем, че от време на време я класираш в таблица, Преди пускаше и на монбат, а сега!?
            (имам от фармата, но не искам да купувам на тези цени) ))))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Аз нямам нищо против да съм персона нон-грата за форумните талибани по отношение на мнението ми за Софарма, както и за няколкото други фирми, които следя във форума.

П.П. По-важното е че леля Гошка, която спечели 68млн. евро от лотарията, живее на ул. Кура №6 в град Кинтар дел Рей, Испания.
              http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...-mafiia.311673
              За мен е винаги удоволствие да чета критиките ти към сфарм!
              Кажи сега за отчета..... и за юлските продажби може да коментираш, ако ти се виждат малко първото полугодие.

Коментар

• Давайте по темата.
                Глупостите ще ги трия.

Коментар

В поста на Монти ставаше дума за Курооператора, а не за теб. Ти кура ли си? Моля модераторите да не ми трият въпроса! Просто човека сам се е нарекъл така

Коментар

П.П. По-важното е че леля Гошка, която спечели 68млн. евро от лотарията, живее на ул. Кура №6 в град Кинтар дел Рей, Испания.
                    не е така, имаш и фенове
                    леля Гошка сега може да изкупи фрифлоута от ром-фармаколозите и ако им предложи 1,60/хартия, може да се надява и на профит (вероятно трудно ще се навие на повече) )))))
                    пс. веднъж живях на нещо като остпаркщрасе 6 и ми звучеше съкратено като кура6 но нямаше никаква компенсация от страна на лотарията))))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      фортис ,вземи въведи ред...
                      Тук надминавате значително сектанския дух в Химимпорт и достигате класовия враг във Фиб ....
                      Скоро никой няма да ви чете.... случайно отворих днес и гледам вече имаме врага с партиен билет в лицето на ПИП ....сигурно Курооператора ще го сложите скоро на клада.... и медал от Лойола ще имате...

Коментар

• един ТА от някакъв наперен господин

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          всичко с времето си
                          трудностите по пътя са много, но точно Софарма няма да се предаде
                          не искам да пиша нищо конкретно
                          фортис ,вземи въведи ред...
                          Тук надминавате значително сектанския дух в Химимпорт и достигате класовия враг във Фиб ....
                          Скоро никой няма да ви чете.... случайно отворих днес и гледам вече имаме врага с партиен билет в лицето на ПИП ....сигурно Курооператора ще го сложите скоро на клада.... и медал от Лойола ще имате...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Дано нещата започнат да се връщат към нормалността тук!
                            1. Продавача свърши!
                            2. Добър отчет с отлична печалба!
                            3. Силно намаление на дълга!
                            4. Обратното изкупуване е включено!
                            5. Само от един месец покриха спадовете за цялото полугодие!
                            6. Нов шеф на КФН - ха дано се възобновят сливанията и придобиванията!
                            7. Тежките времена помогнаха за силно намаляване на излишни разходи без тези за оса де!

Оптимист съм някак си и се радвам, че допълних 100-те бройки

п.п. дали няма да дойде ден в който ще видим и раздаване над 60% от печалбата, както при Планината и Монбат?
                            всичко с времето си
                            трудностите по пътя са много, но точно Софарма няма да се предаде
                            не искам да пиша нищо конкретно

Коментар

• Дано нещата започнат да се връщат към нормалността тук!
                              1. Продавача свърши!
                              2. Добър отчет с отлична печалба!
                              3. Силно намаление на дълга!
                              4. Обратното изкупуване е включено!
                              5. Само от един месец покриха спадовете за цялото полугодие!
                              6. Нов шеф на КФН - ха дано се възобновят сливанията и придобиванията!
                              7. Тежките времена помогнаха за силно намаляване на излишни разходи без тези за оса де!

Оптимист съм някак си и се радвам, че допълних 100-те бройки

п.п. дали няма да дойде ден в който ще видим и раздаване над 60% от печалбата, както при Планината и Монбат?
                              Last edited by tony1975; 06.08.2016, 17:24.

Коментар

• не ми пука за вашето мнение. за мен този е трол и това е. вие ако искате го считайте за финансов гении

Коментар

Working...
                                X