IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази винарна е част от ДОХ, и след време ще бъде собственост на Софарма, така ли да го разбирам? В момента Софарма, притежава ли някакви други активи, освен тези от основния си бизнес- производство на лекарства? Не говоря за дъщерните дружества трейдинг и имоти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Препоръчвам инканто шардонене ! Ще ме споменавате с добро.
      и червените са разкошни!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Препоръчвам инканто шардонене ! Ще ме споменавате с добро.

Коментар

• http://www.medivalleywinery.com/%D0%...D%D0%B0%D1%81/

това е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
            Днес пак купих малко.... Успех на инвестиралите.
            интересно Мариян вече смята, че почти сигурно ДОХ ще се влее в СФАРМ(явно има някакво инфо). Хайде за двете винарни разбирам -вино с лечебна цел, но Хидроизо и Мосюто и не знам там още какви фабрички има, не знам какво ще правят във фармацевтична компания!
            Дружеството е изкупило собствени акции за 1,02 млн. лв. на цената от оценката в сливането с Албена инвест холдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

и аз се интересувам и не мога да го намеря в нета. Но пък цената я виждаме колко идва и мисля че е разумна
              ДВИ каза че ще публикуват Договора след одобрението му от КФН. Регулатора често налагал корекции в първия вариант и нямало смисъл сега да ни го дават да го четем, можело само да се подведем...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
                Явно има друг, който е хвърлил поглед на тези печалби ама мисли да ги задържи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Пичове, къде мога да намеря договора за вливане на Медика в Софарма?
                  Внесен е в КФН за одобрение.. нали може да се види преди да е одобрен?
                  и аз се интересувам и не мога да го намеря в нета. Но пък цената я виждаме колко идва и мисля че е разумна

Коментар

Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
                    каквото е писано ще стане
                    няма как да избягаш от съдбата си

Коментар

• Пичове, къде мога да намеря договора за вливане на Медика в Софарма?
                      Внесен е в КФН за одобрение.. нали може да се види преди да е одобрен?

Коментар

1:0.95 е съотношението, около счетоводната цена ги вливат!

Коментар

Айде Медика скоро я няма. И тя и Уни бяха редовни дивидентаджии дано Сфарм компенсира подобаващо новите акционери с по- тлъсти дивиденти.
                          1:0.95 е съотношението, около счетоводната цена ги вливат!

Коментар

• Айде Медика скоро я няма. И тя и Уни бяха редовни дивидентаджии дано Сфарм компенсира подобаващо новите акционери с по- тлъсти дивиденти.
                            Last edited by tony1975; 13.02.2017, 15:25.

Коментар

• Съобщение за предстояща концентрация между „Софарма“ АД и „Доверие обединен холдинг“ АД

ето и линка: http://www.paragraph22.bg/22-novini/...nen-holding-ad

Коментар

Софарма ще придобива контрол в Доверие Холдинг! Има статия в banker.bg
                                2017 ще е годината на консолидацията на бизнеса май.... Интересно, много интересно
                                но какво ще прави Софарма с толкова винарни и фабрики и терени? Надявам се утре да има инфо и от нашия мениджмънт!
                                Last edited by tony1975; 06.02.2017, 22:27.

Коментар

Working...
                                X