Тази винарна е част от ДОХ, и след време ще бъде собственост на Софарма, така ли да го разбирам? В момента Софарма, притежава ли някакви други активи, освен тези от основния си бизнес- производство на лекарства? Не говоря за дъщерните дружества трейдинг и имоти...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Препоръчвам инканто шардонене ! Ще ме споменавате с добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975Днес пак купих малко.... Успех на инвестиралите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
и аз се интересувам и не мога да го намеря в нета. Но пък цената я виждаме колко идва и мисля че е разумна
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПичове, къде мога да намеря договора за вливане на Медика в Софарма?
Внесен е в КФН за одобрение.. нали може да се види преди да е одобрен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
няма как да избягаш от съдбата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
1:0.95 е съотношението, около счетоводната цена ги вливат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАйде Медика скоро я няма. И тя и Уни бяха редовни дивидентаджии дано Сфарм компенсира подобаващо новите акционери с по- тлъсти дивиденти.
Коментар
-
Съобщение за предстояща концентрация между „Софарма“ АД и „Доверие обединен холдинг“ АД
ето и линка: http://www.paragraph22.bg/22-novini/...nen-holding-ad
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСофарма ще придобива контрол в Доверие Холдинг! Има статия в banker.bg
но какво ще прави Софарма с толкова винарни и фабрики и терени? Надявам се утре да има инфо и от нашия мениджмънт!Last edited by tony1975; 06.02.2017, 22:27.
Коментар
Коментар