Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениевъпрос към фундаменталните разбирачи - как е възможно цената да пада при подобряващ се фундамент? Чакам отговор, ама само от истинските разбирачи на пазара - такива с по една позиция в свилоза!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Другаря Н.Василев май е.Той освен да виси по форумите и да оси..а нещата друго знае ли???!!!
Възможно ли е Софарма да попълва, продаденото ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Другаря Н.Василев май е.Той освен да виси по форумите и да оси..а нещата друго знае ли???!!!P.S.Препоръки никакви нямам,ама що оставих толкова много SFARM-и......(6530 бройки)
Казваш , че и при хима ни е дарил ..... така ги разбирам аз работите1,802
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Мисля че не е чичото!
Въпроса е докъде ще се спре, който и да е. Беше казал да пазим "кеша" ама и той край имаP.S.Препоръки никакви нямам,ама що оставих толкова много SFARM-и......(6530 бройки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
На 4,52 бяха от Бенча също.
Ееее, случват се и такива работи , от стресираните потребители , идва им гореща супата и изтърват канчето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕдната ми е от каролец на първото 4,516 и от Бенча на 4,501Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
на 2,40 може би, ако не на 2,82
некой там е приклекнал в засада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Мисля че не е чичото!
Въпроса е докъде ще се спре, който и да е. Беше казал да пазим "кеша" ама и той край има
некой там е приклекнал в засада
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеKакво кифте бре , то това си е топче от супата на чичо Ви !
Въпроса е докъде ще се спре, който и да е. Беше казал да пазим "кеша" ама и той край има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеабе много сте мълчаливи тукда не би да не ви харесва посоката?
Коментар
Коментар