If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля като продавача на Фармата в момента...
за мен цената на доста акции са се набалончили....
Лично мнение.....
Вие отказвате да признаете тези коефиценти на Гагарин ,що требва да важат за Фармата....
Чичо Оги е много убав човек, но на маса.....
Интересно ми е защо мислиш, че мислиш като продавача на фармите. От къде знаеш какви са му мотивите? За да си сигурен трябва да знаеш кой е и да си говорил с него. Но така и не ми станаха ясни твоите мотиви. Говориш за набалончване на доста акции. Интересно ми е как го определяш. Използваш абсолютната стойност на акцията или някакви относителни коефициенти? Не е заяждане а пусто любопитство.
Монти, според теб какви са справедливите коефициенти за Софарма? Избери си които искаш. Дали е P/E, EV/EBITDA ... няма значение. Което ти е най-лесно. Интересно ми е какво мислиш.
Мисля като продавача на Фармата в момента...
за мен цената на доста акции са се набалончили....
Лично мнение.....
Вие отказвате да признаете тези коефиценти на Гагарин ,що требва да важат за Фармата....
Чичо Оги е много убав човек, но на маса.....
Монти, според теб какви са справедливите коефициенти за Софарма? Избери си които искаш. Дали е P/E, EV/EBITDA ... няма значение. Което ти е най-лесно. Интересно ми е какво мислиш.
не се продава лесно добра акция, но и купувачите знаят какво вземат срещу парите си
ще свършат скоро
Да не се забравя какво се взима срещу акциите ,че някоИ като любо пъпката и Грамърси взеха по едно евро на акция...
А се молете да не почне корекция на борсата щото най трудно се превзема първата линия/подкрепа/ ,другите падат сами ...
личен опит....
От 10 те сигнарла ,вече три са налице за корекция.....
Ама тебе не те мисля ,ти ще купуваш ,щото имаш странични доходи....другите дето свършиха мъните , те ще са опастните....
Кво станА тука? Съпротивителните подкрепи май всичко отнесоха!!!
Луд, луд инсайдърски месец. Аз повече не мога да помагам, кешът е "all time low", a тази акция е с тегло 71% в портфейла..
Гледам мача вече от трибуната и стискам палци
Коментар