IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
    Не е за този форум, но защото така и така съм тук, един съвет: утре си заредете резервоарите на колите догоре, докато местните кожодери не са се усетили - петролът удари 54 долара и следващата "спирка" е 58!
    моят все пълен се разхожда
    за да се охлажда по-добре помпата и да не прави проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Във връзка с онези коментари за сделките ни през тези дни я пуснах тази статистика.

Да разбрах, но инстинктивно ме докосна поста ти и дори адресатно споделих!

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
        Като гледам статистиката на margen си мисля да го взема за инвестиционен консултант. И аз се мъча да съм "в час " с нашата Борса, ама явно съм гол и бос! А докато прегледам какво сте писали в тая тема ми мина времето за литературно четене :-) Едно е сигурно тука... на продавача съвсем скоро ще му мине мерака да продава. Особено под 4.00 лева... Чакам с нарастващо нетърпение какво ще кажат на срещата с инвеститорите на 3.11. Надали ще е нещо, от което да потънем още.
        Много мъдро заключение, ако позволиш. За срещата, естествено затова се прави, но без да имам красивите, наистина изразителни таблици за оборота на Марген, мисля че под 4.20 не е продавал големия, а тълпата объркани инвеститори. Софарма си остава знакова компания и ако имаш търпение да изчакаш 1-2 години, то доходът е сигурен, защото резултатите на дружеството са показателни. Забравих да добавя - не е препоръка и профилът ми не е на О. Донев
        Last edited by buyvalue; 27.10.2017, 22:01.
        IM d best

Коментар

• Като гледам статистиката на margen си мисля да го взема за инвестиционен консултант. И аз се мъча да съм "в час " с нашата Борса, ама явно съм гол и бос! А докато прегледам какво сте писали в тая тема ми мина времето за литературно четене :-) Едно е сигурно тука... на продавача съвсем скоро ще му мине мерака да продава. Особено под 4.00 лева... Чакам с нарастващо нетърпение какво ще кажат на срещата с инвеститорите на 3.11. Надали ще е нещо, от което да потънем още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Борсата е за хора с топки - не за хора, които стискат голите си топки през скъсани джобове и си фантазират, че държат кеш!
            Ама..., той и Пепи така стиска... топките... )))))))))))) Само те останаха... между джобовете... празни.... ))))))))))))))

Коментар

• Не е за този форум, но защото така и така съм тук, един съвет: утре си заредете резервоарите на колите догоре, докато местните кожодери не са се усетили - петролът удари 54 долара и следващата "спирка" е 58!
              IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Можеш да питаш Тони , какво му казах преди два дни.
                Реално и аз се отказах от "данък изход на цяло и сега",- лично чувство - силен аргумент!!!
                Във връзка с онези коментари за сделките ни през тези дни я пуснах тази статистика.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

въобще не съм обърнал внимание какви са чашите...,
                  А е необходимо...!

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  май за мен няма значение това, а с кого се срещам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Горното отдавна е ясно... ))))))))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Дали случайно владееш писмено и говоримо английски?
                    Случайно, да. Какво съм объркал?
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Ако някой, като мен се е чудил, кой е продавал в дните на голямо изсипване... Очевидно на 24ти са продавали и Ромите, но изглежда, че просто са повели хорото. Средно в дните на разпродажби те държат около 60% от обема. На този ден са около 25%. А 25ти си е класика отвсякъде. Ромите не участват - цялата търговия е под 4те лева, а продажбите са от панирани дребосъци на дъното, което може да е само локално, но пак си е показателно.

Ще ми е интересно да видя дали са имали продажби вчера и особено днес, но моето предположение е "да". Нищо сигурно няма, но имам усещането, че са склонни да продават до около 4 лв., и под това ниво не ги устройва.

Същото споделих с колега преди два дни.
                      Реално и аз се отказах от "данък изход на цяло и сега",- лично чувство - силен аргумент!!!
                      Last edited by inta53; 27.10.2017, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Тииии..., много ми приличаш на ... един Пепи... и той така се радваше на имагинерните...., и после изчезна... безследно...
                        Борсата е за хора с топки - не за хора, които стискат голите си топки през скъсани джобове и си фантазират, че държат кеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Товаааа..., за среща с маЖо ли..., на коктейли с пласТ... масови... чашки...?!?
                          въобще не съм обърнал внимание какви са чашите, ти може би помниш
                          май за мен няма значение това, а с кого се срещам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Другият петък отново Софарма бизнес център !!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Отново разходка до София !!!
                            Отново среща с когото трябва !!!!
                            Това звучи като изнудване
                            Все едно нямаш право на мнение
                            Бъди себе си

Коментар

Другият петък отново Софарма бизнес център !!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Отново разходка до София !!!
                              Отново среща с когото трябва !!!!
                              Товаааа..., за среща с маЖо ли..., на коктейли с пласТ... масови... чашки...?!?

Коментар

Сам си я правя... Реших, че стана ясно.
                                Дали случайно владееш писмено и говоримо английски?
                                IM d best

Коментар

Working...
                                X