IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    В кърпа е вързан Dобър ден на играчите! )))
    Аха, значи това е въобржаем пакет, нещо както децата се плашат с баба яга ..

Коментар

• Къде го гледате този пакет?
      В кърпа е вързан Dобър ден на играчите! )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Спекуланта, има и друг пример : ~20% пакет, всеки акционер си увеличава инвестицията с 20% и готово. Ще има някои които ще искат да вземат повече от 20%.
        Не казвам че е реален вариант, но е примерен. Както и показаният от теб.
        Last edited by VNM; 30.10.2017, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Има и друго, дори 1000 лисички да се съберем(а реално са по-малко) със средно по 1000 бройки мераци да си купуваме ефтино ,пак сме им малко .Не можем да вземем и една десета от пакета,едва ли изобщо ни броят в схемата.Сам си направи заключението къде е по вероятно да разтоварят
          Къде го гледате този пакет?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Така е прави сте, но пазара ме научи винаги да съм нащрек и наскоро споделих с приятел, че
            Много лисички се събраха под дървото да чакат за сиренцето, и май забравиха че тази врана там горе всъщност е акула изпапкала доста като тях, за да е това което е. И при тази ситуация да се надяваме че ще и извием крилцата на 3-3,5лв ми се виждат малко като болни мечти на ...хайде тук ще си спестя.

Ето защо аз реших да взема около 4лв, пък ако слезе на 3,6-3,8 ще допълним
            Има и друго, дори 1000 лисички да се съберем(а реално са по-малко) със средно по 1000 бройки мераци да си купуваме ефтино ,пак сме им малко .Не можем да вземем и една десета от пакета,едва ли изобщо ни броят в схемата.Сам си направи заключението къде е по вероятно да разтоварят
            Last edited by спекуланта; 30.10.2017, 09:43.

Коментар

Така е прави сте, но пазара ме научи винаги да съм нащрек и наскоро споделих с приятел, че
              Много лисички се събраха под дървото да чакат за сиренцето, и май забравиха че тази врана там горе всъщност е акула изпапкала доста като тях, за да е това което е. И при тази ситуация да се надяваме че ще и извием крилцата на 3-3,5лв ми се виждат малко като болни мечти на ...хайде тук ще си спестя.

Е така де, Лисичките да купят на 4 и да се кротнат. Чича ако беше толко лесен и той нямаше да е дотука . Дали ще се навие да купува на 4, като миналия път не взе Същия пакет на 2,50 И аз имам, но ако стои с месеци на 4 лв, за какво да вкарвам още и да пуйча вътре. И да изтърва ако се наложи мцх, корадо, монбат и тт.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                Тук графиката какво казва?
                2.50,вероятно цял мецес ще го мъчат тоя пакет.
                Last edited by Grosss; 30.10.2017, 06:54.

Коментар

• Тук графиката какво казва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение

и аз да си призная - шитнах неколко К на ~4.15 петъка, и още няколкокостотин бройки седмици по рано пак на същата цена... при средна 3 лв точно.
                    Вярвам в компанията -такива като Фармата се броят на пръстите на едната ръка, и то първите три пръста)...

но не вярвам в Пазара - по скоро в графиката и на пазара и нa СФарма...пробито е де- що е възможно - за надоле

по добре врабче в ръката! другата попара съм я ял вече

пс.
                    иначе СФАРМА заслужава двойна цена на текущата

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

+111111111
                      Даже да си призная попродадох петък към 500 бройки взети малко над 2.20 засега с цел къса продажба, пък ще видим как ще се развият нещата.
                      и аз да си призная - шитнах неколко К на ~4.15 петъка, и още няколкокостотин бройки седмици по рано пак на същата цена... при средна 3 лв точно.
                      Вярвам в компанията -такива като Фармата се броят на пръстите на едната ръка, и то първите три пръста)...

но не вярвам в Пазара - по скоро в графиката и на пазара и нa СФарма...пробито е де- що е възможно - за надоле

по добре врабче в ръката! другата попара съм я ял вече

пс.
                      иначе СФАРМА заслужава двойна цена на текущата
                      Last edited by Longin; 29.10.2017, 22:48.
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ++ (y) На бадеми сме .. Нали знаеш - хляб и зрелища Инак - на партньорите е скучно Емоциите ескалират, но може пък така да са планирани Според мен, докато не мине пакета ,влизането на текущи котировки е безпредметно И не е въпроса за 20 или 40 стинки, а в тайминга Защото ако се точи с години - ще си остане само с многото емоции )))
                        +111111111
                        Даже да си призная попродадох петък към 500 бройки взети малко над 2.20 засега с цел къса продажба, пък ще видим как ще се развият нещата.По голямата час от инвеститорите тук имат средни цени много по надолу и им е някак си по широко около врата.........чудя се какво ли мислят тези купували близо до 5-те лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнение

Същото и от мен. По принцип, ако има някаква яснота за Ромфарм, това ще бъде коментирано на срещата.
                          В началото на месеца, след като намерихме грешка в акционерната структура, написах писмо до ДВИ, в което изразих мнение, че ако има някаква яснота за Ромфарм, коректно е да бъде оповестено. В отговора до мен стана ясно, че до този момент няма яснота, но ..."Предприели сме стъпки да получим някаква информация, ако това се случи и тя подлежи на оповестяване веднага ще я оповестим".
                          Тогава да се надяваме че и останалите участници във форума (дребни инвеститори) във Софарма ще бъдем оповестени.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist
                            Тук толкова много любов и омраза... големи емоции
                            ++ (y) На бадеми сме .. Нали знаеш - хляб и зрелища Инак - на партньорите е скучно Емоциите ескалират, но може пък така да са планирани Според мен, докато не мине пакета ,влизането на текущи котировки е безпредметно И не е въпроса за 20 или 40 стинки, а в тайминга Защото ако се точи с години - ще си остане само с многото емоции )))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Нямам възможност да бъда на срещата, но ако се предложи решение (съвместно или пропорционално) от всички акционери,- Ще участвам !
                              Същото и от мен. По принцип, ако има някаква яснота за Ромфарм, това ще бъде коментирано на срещата.
                              В началото на месеца, след като намерихме грешка в акционерната структура, написах писмо до ДВИ, в което изразих мнение, че ако има някаква яснота за Ромфарм, коректно е да бъде оповестено. В отговора до мен стана ясно, че до този момент няма яснота, но ..."Предприели сме стъпки да получим някаква информация, ако това се случи и тя подлежи на оповестяване веднага ще я оповестим".

Коментар

...
                                Успех на всички акционери и фенове на групата!
                                Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варна и Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече )!
                                Докато преценя дали ще имам възможност да дойда и пропуснах срока за записване.. Сега пуснах един мейл за регистрация, а утре ще се обадя и по тела да питам дали е останало едно местенце за Батя-та да се присъедини към дружинката

Коментар

Working...
                                X