Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Има и друго, дори 1000 лисички да се съберем(а реално са по-малко) със средно по 1000 бройки мераци да си купуваме ефтино ,пак сме им малко .Не можем да вземем и една десета от пакета,едва ли изобщо ни броят в схемата.Сам си направи заключението къде е по вероятно да разтоварят
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Така е прави сте, но пазара ме научи винаги да съм нащрек и наскоро споделих с приятел, че
Много лисички се събраха под дървото да чакат за сиренцето, и май забравиха че тази врана там горе всъщност е акула изпапкала доста като тях, за да е това което е. И при тази ситуация да се надяваме че ще и извием крилцата на 3-3,5лв ми се виждат малко като болни мечти на ...хайде тук ще си спестя.
Ето защо аз реших да взема около 4лв, пък ако слезе на 3,6-3,8 ще допълнимLast edited by спекуланта; 30.10.2017, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Така е прави сте, но пазара ме научи винаги да съм нащрек и наскоро споделих с приятел, че
Много лисички се събраха под дървото да чакат за сиренцето, и май забравиха че тази врана там горе всъщност е акула изпапкала доста като тях, за да е това което е. И при тази ситуация да се надяваме че ще и извием крилцата на 3-3,5лв ми се виждат малко като болни мечти на ...хайде тук ще си спестя.
Ето защо аз реших да взема около 4лв, пък ако слезе на 3,6-3,8 ще допълнимИ аз имам, но ако стои с месеци на 4 лв, за какво да вкарвам още и да пуйча вътре. И да изтърва ако се наложи мцх, корадо, монбат и тт.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук графиката какво казва?Last edited by Grosss; 30.10.2017, 06:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
и аз да си призная - шитнах неколко К на ~4.15 петъка, и още няколкокостотин бройки седмици по рано пак на същата цена... при средна 3 лв точно.
Вярвам в компанията -такива като Фармата се броят на пръстите на едната ръка, и то първите три пръста)...
но не вярвам в Пазара - по скоро в графиката и на пазара и нa СФарма...пробито е де- що е възможно - за надоле
по добре врабче в ръката! другата попара съм я ял вече
пс.
иначе СФАРМА заслужава двойна цена на текущата
Ето защо аз реших да взема около 4лв, пък ако слезе на 3,6-3,8 ще допълним
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
+111111111
Даже да си призная попродадох петък към 500 бройки взети малко над 2.20 засега с цел къса продажба, пък ще видим как ще се развият нещата.
Вярвам в компанията -такива като Фармата се броят на пръстите на едната ръка, и то първите три пръста)...
но не вярвам в Пазара - по скоро в графиката и на пазара и нa СФарма...пробито е де- що е възможно - за надоле
по добре врабче в ръката! другата попара съм я ял вече
пс.
иначе СФАРМА заслужава двойна цена на текущатаLast edited by Longin; 29.10.2017, 22:48."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++ (y) На бадеми сме .. Нали знаеш - хляб и зрелищаИнак - на партньорите е скучно
Емоциите ескалират, но може пък така да са планирани
Според мен, докато не мине пакета ,влизането на текущи котировки е безпредметно
И не е въпроса за 20 или 40 стинки, а в тайминга
Защото ако се точи с години - ще си остане само с многото емоции
)))
Даже да си призная попродадох петък към 500 бройки взети малко над 2.20 засега с цел къса продажба, пък ще видим как ще се развият нещата.По голямата час от инвеститорите тук имат средни цени много по надолу и им е някак си по широко около врата.........чудя се какво ли мислят тези купували близо до 5-те лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнение
Същото и от мен. По принцип, ако има някаква яснота за Ромфарм, това ще бъде коментирано на срещата.
В началото на месеца, след като намерихме грешка в акционерната структура, написах писмо до ДВИ, в което изразих мнение, че ако има някаква яснота за Ромфарм, коректно е да бъде оповестено. В отговора до мен стана ясно, че до този момент няма яснота, но ..."Предприели сме стъпки да получим някаква информация, ако това се случи и тя подлежи на оповестяване веднага ще я оповестим".
Коментар
-
Първоначално изпратено от FiscalistТук толкова много любов и омраза... големи емоцииИнак - на партньорите е скучно
Емоциите ескалират, но може пък така да са планирани
Според мен, докато не мине пакета ,влизането на текущи котировки е безпредметно
И не е въпроса за 20 или 40 стинки, а в тайминга
Защото ако се точи с години - ще си остане само с многото емоции
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНямам възможност да бъда на срещата, но ако се предложи решение (съвместно или пропорционално) от всички акционери,- Ще участвам !
В началото на месеца, след като намерихме грешка в акционерната структура, написах писмо до ДВИ, в което изразих мнение, че ако има някаква яснота за Ромфарм, коректно е да бъде оповестено. В отговора до мен стана ясно, че до този момент няма яснота, но ..."Предприели сме стъпки да получим някаква информация, ако това се случи и тя подлежи на оповестяване веднага ще я оповестим".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...
Успех на всички акционери и фенове на групата!
Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варнаи Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече
)!
Сега пуснах един мейл за регистрация, а утре ще се обадя и по тела да питам дали е останало едно местенце за Батя-та да се присъедини към дружинката
- 1 like
Коментар
Коментар