Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениестранно ми изглежда това тук, определено не изглежда пазара да определя цената (търсене и предлгане). Дали пък не е некакъв вид нарушение на правилата за които КФН следва да гледа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Никак не е странно...! То е очеизвадно! И точен въпрос си задал...Само се питам..., кой па толкова купува и то на определена цена... обявена на една среща...?!?
The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениестранно ми изглежда това тук, определено не изглежда пазара да определя цената (търсене и предлгане). Дали пък не е некакъв вид нарушение на правилата за които КФН следва да гледа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеС това темпо до петък пакетът ще бъде продаден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениестранно ми изглежда това тук, определено не изглежда пазара да определя цената (търсене и предлгане). Дали пък не е некакъв вид нарушение на правилата за които КФН следва да гледа....Само се питам..., кой па толкова купува и то на определена цена... обявена на една среща...?!?
Коментар
-
Още на срещата с акционерите Донев каза, че ще вземе част от пакета, но със сигурност няма да е целия, за да не се наруши публичността на дружеството. Според мен каквото е купувал, го е взел вчера, ако е било всичко за него. На сетъмънта ще разберем. Това са си само мои догадки.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза мен всичко е блестящо
няма повече какво да се направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
към края на ноември имат 17,68% или 23,832 млн акции ...може да греша, и долното мнение да е по-вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Да половината минаха вечеА от вчера оборота до сега е към 46 млн лева !!!
О да и следващата полувина ..... на 5,50
Пак през ДСК ли се предлагат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ако всичките са на Ром
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Мисля, че половината пакет мина. Към 31.09.2017 Ромфарма притежават 17,68% или 23 832 268бр. акции. От 01.10 до момента са изтъргувани 12 173 327бр акции, по мои сметки остават 11 658 941бр.А от вчера оборота до сега е към 46 млн лева !!!
Коментар
Коментар