IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Айде бе... ми що фарМето до срещата се търгуваше под 4...?!? И де блее КаФеТо за думите на чичака...?!?
    Ама и тук са едни инвестито..., опс обърках се парньорЕ - на 3,90 залагат капани в ниското... сега се радват с некоя троха на 4,2(7)... )))))))))))
    По добре гледай при Флагмана да не изтървеш кьоравото,тук нещо не те "уважават".

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ами ако разбираше нещо от търговия и сключване на сделки, нямаше да питаш такива неща.
      Благодаря за оценката ти, но..., едва ли можеш да ми я дадеш ти...! Един скоро в имотната тема ми се хвалеше с 10 годишен опит...
      Жокер... умножи го по 3..

Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      На пазара се сключват сделки, кое е непазарното в сключването на сделка?
      На нормален пазар се сключват сделки..., тука е "претакане на зелето" през пода и трябва да си кьораФ да го не виждаш...

Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Сключването на сделка е типично пазарно събитие.
      Разбира се..., правилна констатция от твоя страна - "Имал - дал..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Inta53
        О да и следващата полувина ..... на 5,50 Пак през ДСК ли се предлагат
        Da, дск. И това е хубаво вече, защото вчерашните бяха мисля че на границата на 5-те %, съществуваваше може би възможността да няма промяна във флоута, ако са отишли в играч с мижав %, . но с днешното "SPO" вече надхвърля 5те% от общите цк. И би тр. да има промяна и във флоута, а това за мен вече е "Добра новина" (не е препоръка разбира се) Напред и нагоре и отляво надясно, както казваше фиско
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• то е доста тънка тая граница да ти кажа, както и да е, има си кой да гледа за тези неща. Аз си гледам само от мойта камбанария и съм един лаик... та ще позяпам още...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Там се знае, че продавача е склонен да продава и там се нареждат купувачите!
            Кое не е съвместимо с клишето "пазара да определя цената"?
            Айде бе... ми що фарМето до срещата се търгуваше под 4...?!? И де блее КаФеТо за думите на чичака...?!?
            Ама и тук са едни инвестито..., опс обърках се парньорЕ - на 3,90 залагат капани в ниското... сега се радват с некоя троха на 4,2(7)... )))))))))))

Коментар

• Продавача си цени стоката и продава дотам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

ако е така да, ма верваш ли, че е тъй, щото на мен ми се струва, че не е...
                Хаха, ами за момента ясно беше заявено от продавача че няма да продава под 4.27, но утре може за реши друго!

В къкъв смисъл да вярвам, на кое да вярвам?

Коментар

Напротив..., подтекста е "как па всички сделки са на една определена цена... - 4,2(7).... )))))
                  Ами ако разбираше нещо от търговия и сключване на сделки, нямаше да питаш такива неща.
                  На пазара се сключват сделки, кое е непазарното в сключването на сделка?
                  Сключването на сделка е типично пазарно събитие.
                  Аз за по типично пазарно събитие от покупко-продажба (сделка) не се сещам.
                  The strongest stand last.

Коментар

Напротив..., подтекста е "как па всички сделки са на една определена цена... - 4,2(7).... )))))
                    Ами като не желаят да продават по-надолу, а вкарват оферта продава на 4.27, как да се сключат сделки на други цени, то над 4.27 няма много кандидат купувачи!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

ако е така да, ма верваш ли, че е тъй, щото на мен ми се струва, че не е...

Коментар

Задал е странен въпрос, отговор не е давал.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          да бе да и всички оферти на 4,27 моля моля ... нещо не ми се верва да не са се договорили извънпазарно....

Коментар

Пепе по-долу е дал отговор.
                            Задал е странен въпрос, отговор не е давал.
                            The strongest stand last.

Коментар

Какъв е проблема с цената и с обявяването и на среща??? Цените се обявяват на срещи..
                              Пепе по-долу е дал отговор.

Коментар

• да бе да и всички оферти на 4,27 моля моля ... нещо не ми се верва да не са се договорили извънпазарно....

Коментар

Working...
                                X