If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софарма АД (Дружеството) информира, че от 1 до 5 декември 2017 изкупи обратно 924 732 собствени акции представляващи 0.686% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 3 948 605.64 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.27 лева.
Айде бе... ми що фарМето до срещата се търгуваше под 4...?!? И де блее КаФеТо за думите на чичака...?!?
Ама и тук са едни инвестито..., опс обърках се парньорЕ - на 3,90 залагат капани в ниското... сега се радват с некоя троха на 4,2(7)... )))))))))))
До колкото си спомням цени от 3,80 - 3,90 , ти още няколко като теб я предсказваха, кое е необичайното да чакаш в ниското?
Аз самият бях сложил няколко оферти и на цени под 3,80; 3,50 та чак до 3, 01 бях стигнал, но нещата не стават винаги така както го искаш .
ето например вчера взех малко на 4,27 и днес пак си чакам на 3,80 и надолу. Всеки сам преценява риска
Нещо не ми се отварят последните обявления след 12,24ч. , а то беше от Софарма придобити ...
4,27
924 732
ако някой реши да пусне останалите
пп. тези последните се отвориха, но на Ел фарма не се отваря от 10,40ч.- моля някой да го качи
Няма нужда - същото е като следващото от Елфарма.
Но ако искаш да го отвориш все пак - просто като го сваляш го запомни като екселски файл и се отваря.
После никой не знае. Ако всичкото гориво сме сипали при хапчетата, кой ще вдига цената след това? Изведнъж ще се окаже, че продавачи много, а купувачи , няма . Ромчетата бая пари ще извадят от борсичката ни.
По-скоро ще вкарат бая пари на борсата....струва ми се, че парите на купувачите идват от вън.
Коментар