IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Братле наливаш едни кинти дори и ти самият не разбираш кво правиш?
    Мислиш ,че като купуваш Фармата е не знам кво не се ли замисляш защо ми продават?
    Направил си добър портфеил ама на кой ще го натовариш ,тва че си далгосрочен е тапо или взимаш парите или го духаш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

щом ти е важна доходността - харчи си нея за семейство, кола, жилище, инвестиции и каквото се сетиш
      Щом не важна тя за кво си на борсата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Фортисс не важно колко е портфейла важна доходността и затворени сделики ,ти дали си затвориш добре портфейла ,все пак стана в 3 заранта да честитиш рожденият ден на Чичо
        Тва си е направо сектанско да следиш кой кога има рожден ден
        щом ти е важна доходността - харчи си нея за семейство, кола, жилище, инвестиции и каквото се сетиш

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Честит Рожден Ден на Донев и от мен! Много здраве и успехи във всички бизнеси ! Пазара гласува огромно доверие и вярвам че то ще бъде възнаградено във времето!
          +1

Коментар

• Това е борса или взимаш парите на продавачите или губиш твоите

Коментар

Почти напълно ми е писнало да мяркам тук глупави изказвания от драскачи с порфейло клонящи към 0 !!!!
              Фортисс не важно колко е портфейла важна доходността и затворени сделики ,ти дали си затвориш добре портфейла ,все пак стана в 3 заранта да честитиш рожденият ден на Чичо
              Тва си е направо сектанско да следиш кой кога има рожден ден

Коментар

• Честит Рожден Ден на Донев и от мен! Много здраве и успехи във всички бизнеси ! Пазара гласува огромно доверие и вярвам че то ще бъде възнаградено във времето!

Коментар

• Почти напълно ми е писнало да мяркам тук глупави изказвания от драскачи с порфейло клонящи към 0 !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                    Жив и здрав да е господин Донев и още дълги години да не се пенсионира На тази възраст много опит и мъдрост е събрал и ми се ще да помисли за една автобиография за да има как да се докоснем до тях.
                    Ще бъде много интересна - предлагам акценти:
                    - как направих първия си милЕон
                    - как финтирах цялата държава с ороцетама на щангистите 2000 г и никой копче не ми каза за замърсените лекарства, за които в щатите като минимум щяха да ми разкостят бизнеса до 0
                    - как станах медиен магнат и какво общо има това с фармацията
                    - как определих цената на 4,27 като отговор на Върховния въпрос и т.н.

Да ни е жив и здрав и да пише - ще четем с удоволствие
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Жив и здрав да е господин Донев и още дълги години да не се пенсионира На тази възраст много опит и мъдрост е събрал и ми се ще да помисли за една автобиография за да има как да се докоснем до тях.
                      Keep going ...

Коментар

• Огнян Донев - (22.12.1957) - човекът има 60г. юбилей, да е жив и здрав!

Коментар

ЧЕСИТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕНН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          еееееейййййййййййййй, това да не можеш да заспиш и да станеш в 3 часа да си пуснеш компа за да поздравиш 4и4о си е велико нещо ........... кво ли си мислиш? - ако някой те изпревари какво ли стане...

понеже не отговори на въпросът ми: "кой има р.д." ............ затова погледнах в записките и разбрах, че пак съм познал

фортис, без да искам погледнах в пощата ти и видях, че днес 4и4о е поканил в офиса си двамата си най-силни викача (тони12345 и фортис) ............... щял да ги черпи с новия елексир TonyFortis

наздраве
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

ЧЕСИТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕНН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            кой има рожден ден?

ти или 4и4о ти? ............. че не се вижда на снимката...
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ЧЕСИТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕНН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• някой има ли идея дали акционерите на медика имат право на дивидента гласуван през юни?

Коментар

Working...
                                X