Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
Все пак дори и да не се премине 5% праг поне ще се види дали има промяна в броя акции във фрий флоута, което ако е факт ще подскаже дали Ромфарм е продавача (с уговорката, че друг такъв теоретично би могъл да бъде Алианц, останалите с над 5% са в забранителен период).
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеЗа 250 000 акции едва ли ще се произнесе депозитара. Съмнявам се някой да премине 5 процентов праг
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеЗа 250 000 акции едва ли ще се произнесе депозитара. Съмнявам се някой да премине 5 процентов праг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
След два дни ЦД ще се произнесе по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
След два дни ЦД ще се произнесе по въпросаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧудя се дали сделки като днешната / за 250 000 акции/ са с продавач Ромфарм или и други продават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧудя се дали сделки като днешната / за 250 000 акции/ са с продавач Ромфарм или и други продават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
свинята да купува където иска, но реши ли да се бута при тюлените, следващият Илко Ескенази(мир на душата му) ще е!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Ами то е ясно ,на Шиши му е замирисало на мръвка ,може и да е решил да става Миноритар от по-големите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомчета, без да искам да ви се меся в сектата и чичо Оги като неин пророк, ама да ви дам една посока на задаване на въпрос - питайте го какво си е омотал капите с Шиши, та неговите медии стават и лягат с името на софармения пророк? Защото да си в една група с Прокопиев и Сашо Дончев и да те плюят ежедновно жълтите медии, а те се четат от 80-90% от потребителите на продуктите на Софарма, е всичко друго, но не и положителна репутация!
Не се натрапвам, само казвам какво бих питал аз. А и не очаквам някой изобщо да зададе такъв въпрос, все пак човеко черпи, а който черпи, той поръчва въпросите, пардон, музиката.
Успех на играещите тук, както неведнъж съм казвал, за мен при сегашните нива компанията е надценена, но това си е само лично мое мнение и може и да греша. Успех
Коментар
-
Според мен това с 5,50 е добро решение с оглед на текущото състояние. Така могат да гарантират сигурност и увереност в бъдещето на дружеството и по този начин повече големи (институционални) инвеститори могат да участват.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
Коментар