Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Със +150 хил броя не се излиза така лесно. Ще излезем, не ни мисли нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз го разчитам така днешното му послание - "Моля, всички които не вярват в нас, които използват думи като мумия, некадърен мениджмънт, липса на доверие, перспективи и т.н. да поставят акциите си на 4,26/7 и да се разделим с добро. Пожелавам им успех в инвестициите. С всички останали продължаваме напред"
подкрепям изцяло !!!!!
нещата могат да се гледат и от страни - който иска има шанс и за това !!!!Last edited by fortiss; 25.06.2018, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бате, велик си, такова славославене не се среща всеки ден. Сложих ти плюс, ако можех, щях да ти сложа 10 плюсаИстински вярващ - поздравления, горе-долу така са вярвали и йезуитите, като са избивали индианците, щото такава била God's will. И са били убедени в правотата на делото си. Спомням си и един комунисточески лозунг, който е особено подходящ за тук - Наше дело - правое, мьй победим
Наистина ти пожелавам всичко това, в което вярваш, да излезе истина. Най-искрено ти пожелавам успех. Както вече казах, чак такова сляпо доверие наистина е рядкост. Ако ме чете Лорчето, ама едва ли ме чете, да ти прати една брандирана флашка сувенирче - заслужаваш го, казвам го без капка сарказъм!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Аз го разчитам така днешното му послание - "Моля, всички които не вярват в нас, които използват думи като мумия, некадърен мениджмънт, липса на доверие, перспективи и т.н. да поставят акциите си на 4,26 и да се разделим с добро. Пожелавам им успех в инвестициите. С всички останали продължаваме напред"Истински вярващ - поздравления, горе-долу така са вярвали и йезуитите, като са избивали индианците, щото такава била God's will. И са били убедени в правотата на делото си. Спомням си и един комунисточески лозунг, който е особено подходящ за тук - Наше дело - правое, мьй победим
Наистина ти пожелавам всичко това, в което вярваш, да излезе истина. Най-искрено ти пожелавам успех. Както вече казах, чак такова сляпо доверие наистина е рядкост. Ако ме чете Лорчето, ама едва ли ме чете, да ти прати една брандирана флашка сувенирче - заслужаваш го, казвам го без капка сарказъм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Аз го разчитам така днешното му послание - "Моля, всички които не вярват в нас, които използват думи като мумия, некадърен мениджмънт, липса на доверие, перспективи и т.н. да поставят акциите си на 4,26 и да се разделим с добро. Пожелавам им успех в инвестициите. С всички останали продължаваме напред"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранно дори и да свършат на 4.26 купувача(г-н Донев) не докосва 4.27...Last edited by 15%; 25.06.2018, 15:22.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзлизащите сега, могат да се завърнат обратно есента, с покупки именно от Ромфарм. Моя случай например е точно такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзлизащите сега, могат да се завърнат обратно есента, с покупки именно от Ромфарм. Моя случай например е точно такъвПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар