IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Знаеш откъде идва това ....заявката на Градус за дивидент 90% от печалбата..
    На практика заявката е за 54%. Друг е въпросът, че може да я надскочат.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Капитализацията е почти като на Градус, а резултатите и са доста по-добри, дори към днешна дата. Това мисля аз .
      Знаеш откъде идва това ....заявката на Градус за дивидент 90% от печалбата..

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Изтръпвам като си помисля какви цени биха искали днес при ИПО на Софарма
        Интересно е какви цени биха искали и от Хим-групата, че там съвсем са оплетени коефициентите

Коментар

Капитализацията е почти като на Градус, а резултатите и са доста по-добри, дори към днешна дата. Това мисля аз .
          Изтръпвам като си помисля какви цени биха искали днес при ИПО на Софарма

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Естествено това е пътя ...явно е че резултатите за такава капитализация не са много добри напоследък ....

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

"Много лесно", като се подобрят приходите и най-вече печалбите /реални, а не счетоводни/!!!
              Естествено това е пътя ...явно е че резултатите за такава капитализация не са много добри напоследък ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                Тъпото е че тук сантимента потъна много...не знам защо чичо го обърка и как ще успее да го възроди!
                "Много лесно", като се подобрят приходите и най-вече печалбите /реални, а не счетоводни/!!!

Коментар

• Тъпото е че тук сантимента потъна много...не знам защо чичо го обърка и как ще успее да го възроди!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    хубаво беше да се сложи някакъв минимум на портфейла за писането из форума
                    жалко, че няма да се направи
                    така Пурковците от столицата могат да пишат на воля каквото си искат
                    https://www.youtube.com/watch?v=UDc7b3kKC2E

Коментар

С този огромен % в портфейла ми, аз трябва да съм най-изнервен тук. Бъдете по-спокойни и приемайте шамарите на съдбата мъжката - съвет е .
                      Добър съвет ! Борсовата игра не е за хора със слаби нерви и сърца ! Не можете ли да спите спокойно вечер не сте за такива инвестиции !

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Това би трябвало да означава едно нещо,щом оптимистите са спокойни значи сме още далеч от дъното......някои съфорумци често се изразяват така.........не че аз съм се развълнувал особено де !
                        +1

не ми се вярва повече от 20% да падне цената тук (макар, че няма невъзможни неща) ........ но повече ме притеснява, че е възможно да се проточи доста във времето този спад ........ има всички индикации за това...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Това би трябвало да означава едно нещо,щом оптимистите са спокойни значи сме още далеч от дъното.
                          Има огромна вероятност да е така

Коментар

• В нашата държава все копаем под дъното...

Толкова мощности се изградиха тук, толкова структури бяха погълнати и обединени...мисля че ще видим още добри отчети от СОФАРМА, не я отписвайте Последните години всички погледи са обърнати към трейдинга жадно поглъщащи поредните растящи резултати и повишаващи печалби.
                            Има хляб още и в мама - нека си подредят къщичката

Коментар

Аз лично съм спокоен, даже бих казал твърде спокоен .
                              Това би трябвало да означава едно нещо,щом оптимистите са спокойни значи сме още далеч от дъното......някои съфорумци често се изразяват така.........не че аз съм се развълнувал особено де !

Коментар

Браво ,значи вече си си материализирал част от печалбата от 2.50 нагоре ,но си се поблазнил за още и си купувал и по-горе......Аз за съжаление започнах с покупки над 4.50.....и до сега съм свалил до малко над 4....така че ще гледам по "бодро" на нещата!
                                Аз лично съм спокоен, даже бих казал твърде спокоен .

Коментар

Working...
                                X