Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Капитализацията е почти като на Градус, а резултатите и са доста по-добри, дори към днешна дата. Това мисля аз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Изтръпвам като си помисля какви цени биха искали днес при ИПО на СофармаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Капитализацията е почти като на Градус, а резултатите и са доста по-добри, дори към днешна дата. Това мисля аз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Естествено това е пътя ...явно е че резултатите за такава капитализация не са много добри напоследък .....
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
"Много лесно", като се подобрят приходите и най-вече печалбите /реални, а не счетоводни/!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеТъпото е че тук сантимента потъна много...не знам защо чичо го обърка и как ще успее да го възроди!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениехубаво беше да се сложи някакъв минимум на портфейла за писането из форума
жалко, че няма да се направи
така Пурковците от столицата могат да пишат на воля каквото си искат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеС този огромен % в портфейла ми, аз трябва да съм най-изнервен тук. Бъдете по-спокойни и приемайте шамарите на съдбата мъжката- съвет е
.
Борсовата игра не е за хора със слаби нерви и сърца
! Не можете ли да спите спокойно вечер не сте за такива инвестиции
!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Това би трябвало да означава едно нещо,щом оптимистите са спокойни значи сме още далеч от дъното......някои съфорумци често се изразяват така.........не че аз съм се развълнувал особено де !
не ми се вярва повече от 20% да падне цената тук (макар, че няма невъзможни неща) ........ но повече ме притеснява, че е възможно да се проточи доста във времето този спад ........ има всички индикации за това...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Това би трябвало да означава едно нещо,щом оптимистите са спокойни значи сме още далеч от дъното.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
В нашата държава все копаем под дъното...
Толкова мощности се изградиха тук, толкова структури бяха погълнати и обединени...мисля че ще видим още добри отчети от СОФАРМА, не я отписвайтеПоследните години всички погледи са обърнати към трейдинга жадно поглъщащи поредните растящи резултати и повишаващи печалби.
Има хляб още и в мама - нека си подредят къщичката
- 1 like
Коментар
-
Аз лично съм спокоен, даже бих казал твърде спокоен.
........не че аз съм се развълнувал особено де !
- 1 like
Коментар
-
Браво ,значи вече си си материализирал част от печалбата от 2.50 нагоре ,но си се поблазнил за още и си купувал и по-горе......Аз за съжаление започнах с покупки над 4.50.....и до сега съм свалил до малко над 4....така че ще гледам по "бодро" на нещата!.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар