Няма да го осъдят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3439954[/ATTACH]
утре се чака присъдата ........ след няколко седмици ще излезнат мотивите на съдията .......... след това 2 седмици за обжалване и всичко пак отначало...
нищо страшно нито за Огнян Донев, нито за фирмите които управлява .......... поне според мен, де...
не е препоръка - нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеИнтересно, тези двамата защо не ги затворят като оная кметица дето я арестуваха публично и я влачиха с прангите по съдилищата?
сега няма как да го вкарат в затвора при положение, че няма влезнала в сила присъдаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
утре се чака присъдата ........ след няколко седмици ще излезнат мотивите на съдията .......... след това 2 седмици за обжалване и всичко пак отначало...
нищо страшно нито за Огнян Донев, нито за фирмите които управлява .......... поне според мен, де...
не е препоръка - нямам акцииLast edited by polki; 07.02.2019, 16:42.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от caller Разгледай мнениеДоколкото се разбира от текста, май днес ще е решението на първа инстанция, поне аз така го разбирам.
Четири години затвор поиска прокуратурата за бизнесмена Огнян Донев, подсъдим за укриване на данъци. Процесът срещу Донев и финансовия директор на ”Софарма” Борис Борисов започна преди три години, а обвиненията на двамата са за престъления, извършени през 2006-2007 година, съобщи БНР.
Делото приключва едва сега на първата съдебна инстанция заради сложните счетоводно-икономически експертизи.
След финалните пледоарии на адвокатите по делото се чака и присъдата на Софийския градски съд.......... смятай на всяка инстанция да чакат по 3 години за нова експертиза ......... ако някоя по-горна инстанция върне делото на долна смятай сам колко години ще са необходими ........ отделно адвокатски трикове за бавене на топката, отделно смятай евентуална смяна на прокурорите или съдебни заседатели и т.н.
на практика това дело ще се води докато са живи хората на които е повдигнато обвинениетоfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеВ един молдовски сайт говориха за това да не би да осуети сделката на Доверие ...което ме накара да изляза от там . Не мисля че ще излезе нещо от това но все пак ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениес нашето бързо правосъдие делото ще приключи към 2039 год. най-рано .......... и то ако са живи замесените в тази афера
Коментар
-
Първоначално изпратено от caller Разгледай мнениеДа, за:fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза това ли става въпрос:
4 години затвор поиска Прокуратурата за Огнян Донев
Коментар
-
Първоначално изпратено от caller Разгледай мнениеВярни ли са новините за г-н Донев и г-н Борисов, които се появиха из интернет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от caller Разгледай мнениеВярни ли са новините за г-н Донев и г-н Борисов, които се появиха из интернет?
4 години затвор поиска Прокуратурата за Огнян Доневfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Здравей, maki. От коментарите и постовете ти разбирам, че си запознат отлично с бизнеса на компанията. Какви са прогнозите ти за развитието на Софарма до края на годината ?
Коментар
Коментар