IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Нямам...Нищо не лъскам и пудря....Каквото ми е на душата, такова на устата.....

Чувал съм , че и лошата реклама е добра реклама.....
    Ноо, да пишат, че продаваш отрова и ти да мълчиш и не реагираш по никакъв начин..... означава едно - имаш сестра, която обича целият отбор по футбол.......
    Чиче, не ми се занимава с клакьори, или в най-добрия случай заблудени.

Със здраве

Коментар

• cokrat1

Въпросната статия е като рекламна с мненията под нея
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Ако имаш елементарни познания по пиар, вероятно знаеш че колкото повече спориш че нямаш сестра, толкова по зле става. То хубаво да съдиш, ама ако имаш вариант ползите да надвишават вредите!
        Нямам...Нищо не лъскам и пудря....Каквото ми е на душата, такова на устата.....

Чувал съм , че и лошата реклама е добра реклама.....
        Ноо, да пишат, че продаваш отрова и ти да мълчиш и не реагираш по никакъв начин..... означава едно - имаш сестра, която обича целият отбор по футбол.......

Коментар

• Намерих нещо интересно в баланса песимистично.

Мисля, че това което набарах ще е едно от най-песимистично нещо след въпроса за едно понижение на цените на лекарствата и от там на печалбата на Софарма.

Трябва да знаете, че много се рових.

Само уведомявам за са няма да пиша.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Кой да потърси отговорност на писачите-лизачи, ако не пряко засегнатите....
            Ако имаш елементарни познания по пиар, вероятно знаеш че колкото повече спориш че нямаш сестра, толкова по зле става. То хубаво да съдиш, ама ако имаш вариант ползите да надвишават вредите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аре да отидем и да се самонастаним са 1-2 седмици. Ако се опитат да ни изпъдят, ще кажем, че сме съсобственици на Софарма и ще заплашим да ги уволним.
              Кога ще организираме екскурзията.

Може и малко револиционен плам да вкараме, направо да им я приватизираме като закоконен дял от дружеството срещу нашите дялове..
              Отделяне по Търговския закон
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Знаех си аз, че само на шапки и трибестан не мое я карате цял живот

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аре да отидем и да се самонастаним са 1-2 седмици. Ако се опитат да ни изпъдят, ще кажем, че сме съсобственици на Софарма и ще заплашим да ги уволним.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Импе виж кво ще те питам бе пич:
                    Ние като акционери във Фармата не може ли да ползваме почивната станция на компанията в Поморие? Чух много хубави отзиви от приятел работещ във Фармата!!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Симов оказва се ...порови из нета,че аналгинът е забранен за продажба в много държави...

- 1965 - Австралия и Великобритания;
                      - 1977 - САЩ;
                      - 1979 - Италия;
                      - 1987 - Германия;
                      - 1989 - Испания.

Поне така пише,не си го измислям.Мога и линк да пусна.

А дали е вреден....всеки сам да си направи изводите.
                      дай източник на това. Аз се съмнявам painkiller-ите да са забранени по света. Как е аналгин на английски?

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                        Колеги, извинявам се предварително ако въпросът е бил зададен, знаете ли кога се очаква да се преведе дивидента или вече е бил преведен? Миналата година беше доста експедитивно, тази аз поне още нищо не съм получавал.
                        Споко и моя го няма ...
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                          Колеги, извинявам се предварително ако въпросът е бил зададен, знаете ли кога се очаква да се преведе дивидента или вече е бил преведен? Миналата година беше доста експедитивно, тази аз поне още нищо не съм получавал.
                          Скоро

Коментар

• Колеги, извинявам се предварително ако въпросът е бил зададен, знаете ли кога се очаква да се преведе дивидента или вече е бил преведен? Миналата година беше доста експедитивно, тази аз поне още нищо не съм получавал.
                            Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                              Беше на първа страница тази "статия" по понятни съображения. Никой не потърси отговорност на писачите. В нормална държава за такова нещо ...
                              Кой да потърси отговорност на писачите-лизачи, ако не пряко засегнатите....
                              В нормална държава мажото да е завел дело за клевета на десетата минута.....щото всички разрешителни , лицензионни и патентни документи са при него.......
                              Ноооо, шубето - голям страх.......

Импееее, що не съдиш вестника, че ти рути позицията от 111 акции ...?

Коментар

• Г-н Донев при публикуване на такава "новина" за вашата фирма...не да се оплаквате като....а трябва да сезирате веднага КФН...ако не го направите значи има нещо вярно в "новината". Извода се налага от само себе си!!!

Коментар

Working...
                                X