IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ехаааа много ентусиасти станахме!!!
    Колкото повече , толкова по-голям шанс за успех ще имаме
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Нищо не можеш да прочетеш за никоя фармацевтична въз основа на което да си направиш изводи, за това как ще върви компанията.Няма правила и за мен има само една новина, която е от значение при подобен тип компании - новината за цената на акцията.Нищо друго.
      Знаеш ли има западни фармации, на които оборота от едно лекарство надхвърля бюджета на България ! Това лекарство доказано нищо не лекува.
      Както винаги много писане па аз нищо не ти разбрах пак.

Съжалявам но съм твърде глупав за нивото ти. Дано другите поне са те разбрали.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Нищо не можеш да прочетеш за никоя фармацевтична въз основа на което да си направиш изводи, за това как ще върви компанията.Няма правила и за мен има само една новина, която е от значение при подобен тип компании - новината за цената на акцията.Нищо друго.
        Знаеш ли има западни фармации, на които оборота от едно лекарство надхвърля бюджета на България ! Това лекарство доказано нищо не лекува.
        сериозно? да му направим един генерик!!!

Коментар

• msimov

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Аре. Ще река на Нушенце да стяга своят морски багаж.
            И - готови за абордаж.
            ехаааа много ентусиасти станахме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Кога ще организираме екскурзията.

Може и малко револиционен плам да вкараме, направо да им я приватизираме като закоконен дял от дружеството срещу нашите дялове..
              Отделяне по Търговския закон
              Аре. Ще река на Нушенце да стяга своят морски багаж.
              И - готови за абордаж.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Нямам...Нищо не лъскам и пудря....Каквото ми е на душата, такова на устата.....

Чувал съм , че и лошата реклама е добра реклама.....
                Ноо, да пишат, че продаваш отрова и ти да мълчиш и не реагираш по никакъв начин..... означава едно - имаш сестра, която обича целият отбор по футбол.......
                Чиче, не ми се занимава с клакьори, или в най-добрия случай заблудени.

Със здраве

Коментар

• cokrat1

Въпросната статия е като рекламна с мненията под нея
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Ако имаш елементарни познания по пиар, вероятно знаеш че колкото повече спориш че нямаш сестра, толкова по зле става. То хубаво да съдиш, ама ако имаш вариант ползите да надвишават вредите!
                    Нямам...Нищо не лъскам и пудря....Каквото ми е на душата, такова на устата.....

Чувал съм , че и лошата реклама е добра реклама.....
                    Ноо, да пишат, че продаваш отрова и ти да мълчиш и не реагираш по никакъв начин..... означава едно - имаш сестра, която обича целият отбор по футбол.......

Коментар

• Намерих нещо интересно в баланса песимистично.

Мисля, че това което набарах ще е едно от най-песимистично нещо след въпроса за едно понижение на цените на лекарствата и от там на печалбата на Софарма.

Трябва да знаете, че много се рових.

Само уведомявам за са няма да пиша.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Кой да потърси отговорност на писачите-лизачи, ако не пряко засегнатите....
                        Ако имаш елементарни познания по пиар, вероятно знаеш че колкото повече спориш че нямаш сестра, толкова по зле става. То хубаво да съдиш, ама ако имаш вариант ползите да надвишават вредите!

Коментар

Аре да отидем и да се самонастаним са 1-2 седмици. Ако се опитат да ни изпъдят, ще кажем, че сме съсобственици на Софарма и ще заплашим да ги уволним.
                          Кога ще организираме екскурзията.

Може и малко револиционен плам да вкараме, направо да им я приватизираме като закоконен дял от дружеството срещу нашите дялове..
                          Отделяне по Търговския закон
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Знаех си аз, че само на шапки и трибестан не мое я карате цял живот

Коментар

Аре да отидем и да се самонастаним са 1-2 седмици. Ако се опитат да ни изпъдят, ще кажем, че сме съсобственици на Софарма и ще заплашим да ги уволним.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Импе виж кво ще те питам бе пич:
                                Ние като акционери във Фармата не може ли да ползваме почивната станция на компанията в Поморие? Чух много хубави отзиви от приятел работещ във Фармата!!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X